Jeg har haft en rigtig god oplevelse med City Apartment i forbindelse med min boligsøgning. De har været utrolig hjælpsomme og støttende gennem hele processen, og kommunikationen har været både hurt... Näytä lisää

We lived in a cozy apartment in Østerbro for a little over a year. Whenever we needed assistance, City Apartment was always there with a quick response. Moving out was smooth and straightforward, w... Näytä lisää

Rented an apartment from them for just over 18 months in Vesterbro. I actually found their rates quite reasonable for location and size. No major issues, and responded quickly if there was an issue.... Näytä lisää

1. Kuntotarkastaja

Vi tilbyder leje af moderne lejligheder og nyttige erhvervslokaler i København og omegn.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 40 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med City Apartment i forbindelse med min boligsøgning. De har været utrolig hjælpsomme og støttende gennem hele processen, og kommunikationen har været både hurtig og effektiv.

Der er virkelig styr på tingene, og man føler sig i trygge hænder, når man har dem som udlejer. Jeg har oplevet en professionel og imødekommende service hele vejen igennem og kan klart anbefale dem til andre, der søger bolig

Hej Ida,

Tusind tak for din flotte og uddybende anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse gennem hele din boligsøgning, og at du har følt dig godt hjulpet og tryg i processen.

Tak for anbefalingen - og vi ønsker dig alt det bedste fremadrettet!

Meget

Meget, meget glad

8. toukokuuta 2026

Hej Camilla,

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en så god oplevelse hos os!

City Apartment

Det var en sjælden god oplevelse at…

Det var en sjælden god oplevelse at blive håndbårret af Alexander fra City Appartments i vores søgen efter vores nye hjem. Vi oplevede at vores behov blev tilgodeset efter alle kunstens regler og nu bor vi fantastisk på den bedste lokation for os som familie. Vi havde forinden forsøgt os med en del andre udlejere og mæglere som overhovedet ikke kunne måle sig med den service som vi her oplevede. Jeg kan på alle måder anbefale City Appartments.

Hej Steven,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele jeres oplevelse. Det glæder os virkelig at høre, at Alexander kunne hjælpe jer trygt gennem processen og finde det helt rigtige hjem til jer som familie.

Vi lægger stor vægt på personlig service og på at forstå hver enkelt kundes behov, så det betyder meget for os at høre, at I følte jer godt taget hånd om hele vejen.

Vi ønsker jer alt det bedste i jeres nye hjem – og tak fordi I vil anbefale os!

City Apartment

Super professionelle fra start til slut.

Super professionelle fra start til slut.

15. huhtikuuta 2026

Hej Kasper,

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Det er rigtig dejligt at høre, og vi sætter stor pris på din feedback!

City Apartment

Det har været dejligt at få en masse…

Det har været dejligt at få en masse god hjælp til den nye lejlighed de er søde og gode til at forklare

Hej Magnus,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du har fået god hjælp i forbindelse med din nye lejlighed. Vi sætter stor pris på din feedback!

Great correspondence and support

Great correspondence and support. I was very pleased with the help of Benedicte and her friendly kind tone and attention to all topics.

14. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä City Apartment

Thank you for your kind words! We’re very happy to hear that you had a great experience. Benedicte will be pleased to hear your feedback - she truly cares about providing helpful and friendly service.

Professionelt

Professionelt, hurtig svartid og super venlige.

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä City Apartment

Tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har oplevet både en professionel service, hurtig svartid og venlig kommunikation. Det betyder meget for os

City Apartment

Everything was perfectly taken care of…

Everything was perfectly taken care of during the whole process

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä City Apartment

Thank you very much for your kind review

We’re really happy to hear that you had a good experience and that everything was taken care of throughout the process. That’s exactly what we strive for.

If you ever need anything, you’re always welcome to reach out.

Best regards
City Apartment

Min kæreste og jeg har været meget…

Min kæreste og jeg har været meget glade for City Apartment! Benedicte var så god og hurtig til at hjælpe os med at finde en virkelig god lejlighed - og så er hun bare mega sød, hjælpsom og behagelig at kommunikere med. Kan varmt anbefale!

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä City Apartment

Tusind tak for jeres skønne anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at I har haft en god oplevelse hos os, og at I er blevet glade for lejligheden. Vi giver selvfølgelig de pæne ord videre til Benedicte - det vil hun helt sikkert sætte stor pris på!

Tak for jeres anbefaling, det betyder meget for os .

Med venlig hilsen

9 år som lejer — en chokerende fraflytningsoplevelse

Anmeldelse — City Apartment A/S
Titel: 9 år som lejer — en chokerende fraflytningsoplevelse

Jeg boede i en lejlighed via City Apartment i 9 år (2015–2024) og var en samvittighedsfuld lejer, der altid betalte til tiden og passede godt på lejemålet.

Ved fraflytningssynet i juli 2024 mødte jeg en helt anden side af virksomheden. Udlejers repræsentant, Henriette B., ankom kl. 8 om morgenen og begyndte straks at råbe ad mig — allerede inden synet var gået i gang. Mens de gennemgik lejligheden, brugte jeg en halv time på at fjerne de sidste ting, og alt var i orden. Men da jeg ville gennemlæse fraflytningsrapporten, blev jeg mødt med råb og pres for at skrive under med det samme.

Da jeg insisterede på at læse rapporten, begyndte Henriette B. at råbe, at hvis jeg kunne dansk, ville der ikke være nogen problemer — og pegede fingeren direkte mod mig. Min kone, som fulgte med på telefonen, var i chok. Efter 9 år i Danmark var det første gang, jeg oplevede en så åbenlyst diskriminerende adfærd baseret på min nationalitet. På et tidspunkt råbte hun endda, at jeg skulle skride.

Jeg brugte to dage på at komme mig over oplevelsen. Bagefter forstod jeg, at denne aggressive adfærd var en bevidst strategi: at presse mig til at underskrive alt uden at gennemlæse rapporten.

Resultatet? Et istandsættelseskrav på næsten 83.000 kr. — for en fuld renovering af hele lejligheden, som jeg i praksis betalte for. Jeg indbragte sagen for Huslejenævnet via Digura, og nævnet fastslog, at udgifterne var for høje, og at der var tale om koncernforbundne selskaber. Men nedsættelsen blev kun ca. 13.000 kr., blandt andet fordi lejekontrakten var indgået få måneder før lovændringen i juli 2015 om nyistandsættelsesklausuler — noget City Apartment tydeligvis har udnyttet.

Sagen er nu anket til Ankenævnet for de Københavnske Huslejenævn.

Min anbefaling: Undgå City Apartment. Så længe virksomheden accepterer, at deres repræsentanter behandler lejere med diskriminerende og aggressiv adfærd ved fraflytningssyn — og systematisk opkræver uforholdsmæssigt høje istandsættelseskrav gennem koncernforbundne håndværkerfirmaer — bør man finde en anden udlejer.

1. maaliskuuta 2026

Kære Ivan

Vi tager naturligvis alle henvendelser og anmeldelser alvorligt, men vi må samtidig afvise en række af de fremførte påstande.

Lejemålet blev overtaget som nyistandsat ved indflytning, og ved fraflytning blev det konstateret, at der var behov for istandsættelse i overensstemmelse med lejekontrakten.

Fraflytningssynet blev gennemført efter gældende regler, og der blev udarbejdet en fraflytningsrapport, som lejer havde mulighed for at gennemgå.

Vi kan ikke genkende beskrivelsen af forløbet eller den påståede adfærd fra vores medarbejder. Vi tager stærkt afstand fra enhver form for diskrimination, og det er ikke i overensstemmelse med vores værdier eller praksis.

Sagen har været behandlet ved Huslejenævnet, som traf afgørelse i sagen. At sagen efterfølgende er indbragt for ankeinstansen ændrer ikke på, at der allerede er foretaget en uafhængig vurdering.

Vi bestræber os altid på at sikre en saglig og korrekt behandling af vores lejere, både ved ind- og fraflytning, og vi beklager, hvis lejer har haft en negativ oplevelse – men vi fastholder, at processen er foregået i overensstemmelse med gældende regler og aftalegrundlag.

Venlig hilsen
City Apartment

Vi er blevet mødt med megen venlighed…

Vi er blevet mødt med megen venlighed fra de 2 personer fra City Apartment, som vi har været i kontakt med, og ved overtagelsen af lejemålet den 27/2.2026 fik vi en god instruktion om lejemålet, så vi ved indflytningen i går 22/3.2026 ikke havde nogle problemer.
Det skal bemærkes at lejemålet var i den stand, som vi havde aftalt ved gennemgang af lejemålet inden vi underskrev kontrakten.
Alt til 5 stjerner.

27. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä City Apartment

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de venlige ord

Det glæder os meget at høre, at I har haft en god oplevelse både i dialogen med os og i forbindelse med overtagelsen af lejemålet. Vi gør os umage for at sikre en tryg og god indflytning, så det betyder meget at høre, at alt er forløbet som forventet.

Vi håber, I bliver rigtig glade for at bo i lejemålet, og I er selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs.

Endnu en gang tak for de 5 stjerner

Med venlig hilsen

Bare 🤩 -Og tak

1. lokakuuta 2025

Tusind tak for de 5 stjerner - og tak for din anmeldelse

Det betyder rigtig meget for os!

City Apartment

City Apartment som udlejer er super…

City Apartment som udlejer er super gode - lejligheden er også helt fin.

Men selve bygningens fællesarealer er ulækre. Trapperne er klamme og støvede. Tror ikke de bliver gjort rent.

Det samme gælder vaskekælderen.

25. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä City Apartment

Tusind tak for din anmeldelse - og for din ærlige feedback.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både os som udlejer og med lejligheden. Samtidig er vi naturligvis kede af at høre, at du oplever fællesarealerne som mangelfulde. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

Du er altid meget velkommen til at skrive til os på info@cityapartment.dk, så vi kan tage hånd om situationer som denne hurtigst muligt.

Tak fordi du gør os opmærksomme på det.

Super friendly and helpful

Super friendly and helpful. Everything went very quickly and communication was also very fast. Can only highly recommend renting at City Apartment.

Vastaus yritykseltä City Apartment

Thank you so much for your review and the 5 stars!

We’re very happy to hear that you found our team friendly and helpful, and that the process and communication were quick and smooth. That’s exactly the experience we strive to create.

Thank you for your recommendation - it truly means a lot to us.

Best regards,
City Apartment

Fleksibilitet og professionelt set-up.

Fleksibilitet og professionelt set-up.
Meget tilfreds og glæder mig til at flytte ind snart.

2. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä City Apartment

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever et fleksibelt og professionelt setup. Vi glæder os til at byde dig velkommen og håber, du bliver rigtig glad for dit nye hjem.

5 stjerner til City Apartment

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med City Apartment. Kommunikation har været hurtig og professionel hele vejen igennem, og hver gang jeg har haft spørgsmål eller brug for hjælp, har jeg fået svar med det samme.

Servicen har været imødekommende og hjælpsom, hvilket har gjort hele lejeoplevelsen tryg og nem. Det er tydeligt, at de prioriterer deres lejere og gør en indsats for at løse tingene hurtigt, hvis der opstår noget undervejs.

Jeg kan klart anbefale City Apartment til andre, der søger et pålideligt udlejningsfirma med god service og hurtig respons.

1. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä City Apartment

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en tryg og god lejeoplevelse, og at du oplever vores kommunikation som hurtig og professionel. Det betyder rigtig meget for os.

Tak for din anbefaling - det sætter vi stor pris på.

Tilfreds.

De ansatte er gode til at svare på henvendelser, høflige og lyttende. Både når man ringer og mailer.
Derudover har de, hvor jeg bor, ansat en super effektiv og venlig varmemester.
Tak til jer alle.

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä City Apartment

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever os som imødekommende og hurtige til at svare - og at vores varmemester også gør en positiv forskel. Det betyder meget for os.

City Apartment

Min varmeste anbefaling til City…

Min varmeste anbefaling til City Apartment. Professionel kommunikation samt henvendelser der bliver håndteret hurtigt.

Vastaus yritykseltä City Apartment

Tusind tak for din varme anbefaling og de 5 stjerner!

Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en god oplevelse med både kommunikationen og den hurtige håndtering. Vi sætter stor pris på din feedback.

City Apartment

Nemme at komme i kontakt med

Nemme at komme i kontakt med - de har gode mennesker ansat!! Hurtigt og effektivt

Vastaus yritykseltä City Apartment

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever os som nemme at komme i kontakt med - og at du har haft en hurtig og effektiv oplevelse. Det betyder meget for os.