Skulle ned og hente det bestilte i butikken i Søborg. Men de havde ikke lukket flasken ordentlig før de sendte den. Det resulteret i at den var halvtom da den kom frem og posen de sendte den i h... Näytä lisää
Det var meget vigtigt for mig at få varerne så hurtigt som muligt. Og det fik jeg - jeg kunne faktisk hente dem samme dag som jeg bestilte. Det var kun muligt fordi personalet havde fuld check på ordr... Näytä lisää
Jeg bliv serviceret af "Line" som var en stor hjælp da jeg skulle købe komplet tørdragts udstyr da jeg skulle afprøve tørdragten hjalp hun mig meget med sin rolige og professionelle måde at være på... Näytä lisää
Ringede med spørgsmål til tørdragter og fik en rigtig god og vejledende snak, allerede i telefonen. Cyklede forbi butikken og fik super god rådgivning, en kop kaffe og snak om diverse vedr. kan... Näytä lisää
Her på siden vil du kunne følge med i nyheder inden for kano- og kajaksporten. Nye produkter, anmeldelser, resultater, billeder fra stævner og begivenheder og meget mere.
Generatorvej 39, 2860, Søborg, Tanska
- kano@kajak.dk
- kajak.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 16 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Hurtig levering
Det gik meget hurtigt og jeg har fået et par rigtig gode badehandsker
Butikken med meget små støvle størrelser.
Bestilte et par neopren støvler str xxxl, efter at have rådført mig med butikken pr tlf, og fik oplyst det svarede til str 47/48, men da jeg fik støvlerne kunne jeg næsten ikke presse min str 46 ned....
Særdeles effektivt
Hurtig og nemt👍
Hurtig levering op til jul🙏🏼
Fin og hurtig levering
Altid fantastisk service.
Altid godt sted at handle
Altid godt sted at handle. God service og jeg har ikke oplevet problemer.
varen kom som lovet og til tiden og…
varen kom som lovet og til tiden og levede op til forventningerne.
Glemte at læse det med småt vedr
Glemte at læse det med småt vedr. Manglende retur mulighed på en udsalgsvare. Ville ikke have købt uden at have prøvet størrelsen først.
Årets dårligste blackfriday oplevelse
Årets dårligste Black Friday-oplevelse!
Jeg købte i går et par skistøvler hos Kano & Kajak i Herlev – en 2023-model med 25 % rabat til 4.125 kr. Da jeg kom hjem, blev jeg opmærksom på en alternativ model, som ville passe mig bedre, og kontaktede derfor butikken for at høre om muligheden for at få pengene retur – helt eller delvist – så jeg kunne vælge den rigtige støvle.
I den forbindelse opdagede jeg også, at præcis samme støvle kunne købes 50 kr. billigere på deres egen hjemmeside. Jeg fik dog at vide, at jeg hverken kunne returnere varen eller få prisdifferencen, fordi købet var foretaget i den fysiske butik og ikke online.
Som kunde hos Kano & Kajak stilles man altså betydeligt ringere ved at handle i butik frem for på nettet. Da jeg ringede til butikken, oplevede jeg en ligeglad attitude og ingen forsøg på at finde en løsning.
Resultatet er, at jeg nu står tilbage med en dyr skistøvle, som ikke er ideel for mig – og uden mulighed for at bytte eller få pengene delvist tilbage til køb af den bedre støvle. En særdeles skuffende oplevelse, som jeg ikke kan anbefale til andre.
Køb aldrig i deres butik men kun online!
Kh
Ole
opdateret 3/12
ps jeres svar er ganske enkelt ikke korrekt. Jeg brugte 3 minutter på nettet til at finde en bedre støvle. Endvidere blev jeg "rådgivet" af en kyndig snowboarder som ærligt fortalte at han ikke havde kendskab til Ski. Endvidere var vi hos jer tidligt kl 0810. Der var ikke travlt!

Vastaus yritykseltä Kano & Kajak Butikken
Dejlig hjælpsom og hurtig .