Jeg havde en rigtig god oplevelse med at handle hos Kajak-Outdoor. Hjemmesiden var nem at finde rundt på, og udvalget var stort med gode beskrivelser af produkterne. Leveringen var hurtig, og varen le... Näytä lisää
De har et stort udvalg til fine priser og god service. Det havde været et plus (men også en del mere besværligt), hvis man nemt kunne have prøvet kajakkken i vandet. Lidt svært at finde butikken pga... Näytä lisää
Købte en Splint glasfiber kajak i sommers, service i butik til topkarakter, men endnu bedre Splint LV kajakken, er den bedste kajak jeg endnu har prøvet. Perfekt både til leg i bølger, og som turkaj... Näytä lisää
Salg af kajakker og Outdoor udstyr
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Hurtig levering og god kvalitet .
Super tilfreds
God og tilgængelig hurtig kundeservice.
Produkt levede op til forventning og kom efter et par dage.
Hjælpsomme, kvalitet og hurtig levering
Meget hjælpsomme over mobilen. Fik rigtig god hjælp til at vælge den bedste til os. Bestilte og hurtig levering. Meget hjælpsom bud og virkelig grundig pakket ind.
Meget hurtig levering, god oplevelse
Meget hurtig levering. Glæder mig til at få det i brug.
Helt tilfreds
Fine produkter og hurtig levering.
Hurtig levering.
Varerne var allerede fremme dagen efter bestillingen.
Forpakningen var også super.
Jeg kan varmt anbefale Kajak Import
Gode priser, god service
Gode priser, hurtig response på henvendelser og generel god service
Et virkelig let telt at slå op (…
Et virkelig let telt at slå op ( ligesom en paraply ) overraskende hurtigt stod det som på billledet. Lyn hurtig levering.
Hurtig feedback via kontaktformular i…
Hurtig feedback via kontaktformular i forhold til afklaring af spørgsmål til produkter og størrelser m.m, samt super service i forhold til levering etc.
Hurtigt og nemt
Super god service
Super god service. Postnord smed pakken væk (eller der skete noget andet uforklarligt). Kajak Imports medarbejder forstod problemet da jeg spurgte hvor pakken blev af. Han sendte straks en ny vare, som jeg modtog dagen efter, lige i tide til at give som fødselsdagsgave.
Hurtigt og nemt indkøb🤗
God oplevelse
Købte en vare som ikke var hvad jeg forventede - Men returneringen fungerede fint:-)