Nadat mijn bestelling 5 dagen bij PostNL op bezorgen stond de eigenaar gecontacteerd omdat ik het product nu echt nodig had. Gelijk reactie en ik kon het product alsnog ophalen. Moet zeggen dat ik di... Näytä lisää
Product was niet echt naar verwachting. Gevraagd hoe terug te sturen? Hoefde niet en het aankoopbedrag incl verz kosten werd teruggestort. Heel aardig
Tot op heden nog niets ontvangen, wel betaald. Bestelbevestiging wel ontvangen en ook dat het verzonden is. Wanneer het komt is niet te traceren. Al mails gestuurd maar ook daar hoor ik niks meer... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De bestelling werd niet binnen de toegezegde termijn geleverd maar een week later. Op mijn mail werd 1x gereageerd en ik vermoed dat de bestelling nogmaals verstuurd is; echter te laat om als cadeau t... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
De webshop voor al je geldcadeau's!
Nieuwstraat 10A, 5863AZ, Blitterswijck, Hollanti
- info@kadogeld.nl
- kadogeld.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 16 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Snelle service en kado naar omschrijving
Waar voor je geld
Makkelijk besteld, snel geleverd. Zoals plaatje is ziet het er in het echt ook uit: klein maar fijn.
Helaas de bestelling niet optijd binnen…
Helaas de bestelling niet optijd binnen gekregen maar waren wel zo sportief om het aankoopbedrag terug te storten.
Vertrouwelijk
Na een probleem met de levering door de post, super goed geholpen en in goed vertrouwen.
Bestelling kwam, na mail contact, de volgende dag binnen.
Hele leuke bestelling kunnen doen
Hele leuke bestelling kunnen doen. En snel geleverd. De meegeleverde zakjes zijn inderdaad wat krap maar zo zitten ze wel heel mooi verpakt.
Ik had zelf de dingetjes waar het geld in gaat groter verwacht maar het geven was een groot succes! De bestelling werd netjes en snel geleverd. Dus erg tevreden.
Super leuke geldcadeau kadootjes.
Snel bezorgd. Netjes ingepakt. Super leuke geldcadeau kadootjes.
Waardeloos dat je daar geld voor vraagt
Was wel super klein maar bezorging enz…
Was wel super klein maar bezorging enz prima 👍
het product was piepklein
het product was piepklein, bedoeld om cadeaugeld in te doen, maar er kan maar erg weinig geld in deze verpakking.

Vastaus yritykseltä Kadogeld.nl
Heel dikke duim!
Maandag bestelling gedaan, donderdag nog niet ontvangen. Gemaild. Is de order nog n keertje opgestuurd en had ik vrijdags ontvangen. Had het vóór zondag nodig. Dat is nog eens meedenken! 👍
De bestelling was er snel netjes…
De bestelling was er snel netjes verpakt en hartstikke leuk
snelle levering en unieke manier om…
snelle levering en unieke manier om geld kado te geven
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.