I den tid jeg har været kunde hos Jysk Lokal Forsikring har jeg kun haft gode oplevelser. Altid professionel betjening og der bliver vendt tilbage lynhurtigt på mine henvendelser. Kan varmt anbefales.... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg anmodede om et forsikringstilbud via en online formular og modtog en mail fra Peter T.E. med et tilbud. Selve tilbuddet så fint nok ud, men hele processen manglede det personlige touch. I e... Näytä lisää
Fandt Jysk Lokal Forsikring ifm undersøgelse af markedet, da vi købte hus. Huset kunne forsikres til halv pris af andre steder. Herudover sparede vi generelt penge på forsikringerne. Michael yder... Näytä lisää
I 4 år har jeg nu været kunde og har aldrig haft andet end en god oplevelse, rådgivning og kundeservice har altid været i top. Jeg tager uden tøven flere år så jeg kan vide mine forsikringsbehov er... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Jysk Lokal Forsikring agentur. Vi tilbyder alle privatforsikringer og erhvervsforsikringer til en række brancher. Hos os får du fast kontaktperson.
Yhteystiedot
Gasværksvej 5, 9000, Aalborg, Tanska
- info@jysklokalforsikring.dk
- jysklokalforsikring.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Hold da op!
Hold da op! Michael ringede med måneds bedste nyheder og sparede mig +8000 dkk om året på forsikring. Flink og behagelig oven i købet.
Professionel betjening og hurtige svartider.
Jeg kørte galt på min motorcykel i…
Jeg kørte galt på min motorcykel i sommers, og det var intet problem! Jeg fik den hjælp jeg skulle og de var så søde og spørger om jeg var okay efter mit styrt:) Selvfølgelig skulle jeg betale min selvrisiko, men så tog de resten:D Jeg kan ikke være andet end tilfreds
Glemt det personlige touch – gør en forskel med et opkald
I en tid hvor personlig rådgivning er en konkurrencefordel, ville et opkald have gjort hele forskellen. En samtale, hvor I kunne have hørt mine behov og skræddersyet en løsning, havde været langt mere overbevisende end en standardmail.
Hvis I vælger at kommunikere via mail, så gør den personlig, appelerende og visuelt tiltalende. Den mail jeg modtog føltes gammeldags og upersonlig – næsten som spam.
Mit råd: Ring til jeres leads, lyt til deres behov, og vis at I brænder for at hjælpe. Det er sådan man vinder kunder i dag.
Snyd oh bidrag
Snyd oh bidrag
Aftelte en pris over telefone, men realiteten er ikke den sammen…
Дуже сподобалось співпраця з…
Дуже сподобалось співпраця з консультантом Olena Repei, своєчасність і професіоналізм. Дякую
Fandt Jysk Lokal Forsikring ifm…
Fandt Jysk Lokal Forsikring ifm undersøgelse af markedet, da vi købte hus.
Michael yder god og personlig service. Agentur for Forsia Forsikring, tidligere Sønderjysk Forsikring.
Klart en anbefaling herfra.
Jeg er tilfreds med virksomhedens
Jeg er tilfreds med virksomhedens arbejde. Bilen gik i stykker, de reagerede hurtigt og hjalp med at levere. Jeg anbefaler!
“I had a great experience with Olena…
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Olena fra kundeserviceteamet. Hun var professionel, venlig og tog sig tid til at forklare alle detaljer om bilforsikringen på en tydelig måde. Hun hjalp mig også med at finde den mest passende løsning til mine behov. Jeg er meget tilfreds med den hurtige og kvalitetsbevidste service, jeg modtog.
4 gode år og mange flere endnu
I 4 år har jeg nu været kunde og har aldrig haft andet end en god oplevelse, rådgivning og kundeservice har altid været i top. Jeg tager uden tøven flere år så jeg kan vide mine forsikringsbehov er i gode hænder.
5 stjerner her fra til Jysk Lokal forsikring
Godt med en privat rådgiver
Har i dag haft en behagelig samtale med Michael.Fik et rigtig godt tilbud på alle mine forsikringer, og blev bedre dækket, og sparede endda 1500kr. Kan klart anbefale jysk lokalforsikring.
Det er dejlig at når man ringer til…
Det er dejlig at når man ringer til Peter får man altid en fantastisk service
Dejligt med en personlig rådgiver
Det er underligt
Det er underligt, at virksomheden ikke giver noget svar på anmeldelsen, kun e -mailen kommer fra dem med truslen om min klager, og efter min anmeldelse foretager de mange falske positive anmeldelser. Jeg er meget slettet i dette selskab og også i Forsia.
Stor skam for begge virksomheder!!!
Jeg kunne virkelig godt lide…
Jeg kunne virkelig godt lide konsulenten Elena hos Forsia!! Forklarer alt klart og tydeligt og vigtigst af alt svarer hurtigt!! Jeg anbefaler det til alle!!
fantastisk oplevelse
Jeg er glad for, at jeg fandt dette forsikringsselskab! Der er en ukrainsktalende konsulent, Olena, som hjalp med alt (selv med irriterende opkald fra andre forsikringsselskaber). Jeg anbefaler det helt sikkert 🤝
Jeg kunne rigtig godt lide konsulenten…
Jeg kunne rigtig godt lide konsulenten Lena. De fandt den forsikring, jeg havde brug for, og alt gik godt. Absolut anbefale!
Et godt forsikringsselskab
Et godt forsikringsselskab, jeg har brugt det i over et år, der var en forsikringssag, forsikringen dækkede alt uden problemer. Jeg anbefaler det!
Minus 5 stjerner!
Godt arbejde med at informere og hjælpe…
Godt arbejde med at informere og hjælpe med at vælge den bedste forsikring blandt alle mulige og tage alle funktionerne i betragtning. Hurtig og høj kvalitet!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med forsikringsselskabet Forsia. Min konsulent, Olena, var meget professionel, venlig og hjælpsom gennem hele processen. Hun forklarede alt klart og forståeligt, og hun fandt den bedste løsning til mine behov. Jeg føler mig tryg og godt informeret. Kan varmt anbefale både Forsia og Olena!
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.