Yritys on vastannut
For det første den personlige behandling, dernæst den hurtige levering, selv med den lille krølle at de sko jeg bestilte ikke var på lager, blev tilbudt et par i anden farve. Alligevel fik jeg de rig... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det var hurtig behandling og levering af mit køb. Sandalerne passede godt og var lige det jeg havde kigget efter.
Yritys on vastannut
By Juul Sko er en familieejet butik, som gennem 3 generationer, har opbygget en stærk lokal forankring. Familien har haft deres første butik i Thisted siden 1975, og har sidenhen udvidet med én butik i Nykøbing Mors og to butikker i Skive. I dag står Tine Skadhauge ved roret og driver butikkerne med stor gejst. I vores butikker er der plads til alle, og vi har sko til enhver smag og prisklasse til både dame, herre og børn. Vi er altid opdateret på de nyeste tendenser i skobranchen, så vi kan tilbyde vores kunder den bedst mulige service, samt de bedste og mest populære sko brands. Velkommen til Juul Sko – vi glæder os til at se dig.
Adelgade 9, 7800, Skive, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Meget venlig og hjælpsom medarbejder i telefonen.
Modtog pakken dagen efter bestilling.

Vastaus yritykseltä juul-sko.dk - Køb sko online
Let at bestille og lynhurtigt levering.
Jeg ledte efter New Feet, skulle se hvordan forårets sko så ud, og frem kom JUUL SKO🌷. Der var rabat på, så det var ligetil. Tak for hurtig levering.

Vastaus yritykseltä juul-sko.dk - Køb sko online
Billige sko, rigtig god service og lynhurtig levering

Vastaus yritykseltä juul-sko.dk - Køb sko online
Hurtig levering, modtog pakken efterfølgende dag👌

Vastaus yritykseltä juul-sko.dk - Køb sko online
Hurtigt og nemt. Jeg modtog skoene på under et døgn og til en god pris.

Vastaus yritykseltä juul-sko.dk - Køb sko online
Super god oplevelse hos Juul Sko. Bestilte min vare, og den var fremme allerede dagen efter, alt gik helt glat og uden problemer. Leveringen var hurtig, effektiv og præcis som den skal være. Klart et sted jeg vil handle igen.

Vastaus yritykseltä juul-sko.dk - Køb sko online
Hurtig levering og præcis den sandal jeg forventede 😊

Vastaus yritykseltä juul-sko.dk - Køb sko online
Har endnu engang købt sko hos Juul sko. Bedre service findes vist ikke.
Hurtig levering!!
Jeg vil bestemt handle der igen. Trygt!!

Gode sko ukompllceret ekspedition

Vastaus yritykseltä juul-sko.dk - Køb sko online
Det er altid en fornøjelse at handle hos jer. Udførlige beskrivelser på hjemmesiden og nemt at bestille. Og så er der altid lynhurtig levering. Sandalerne i denne ordre var for store. Bestilte med det samme er nr mindre, og de kom dagen efter og passer. Så nu skal de “store” retur, og det er jeg sikker på går gnidningsløst.

Vastaus yritykseltä juul-sko.dk - Køb sko online
Det var let at handle hos jer og hurtig levering

Vastaus yritykseltä juul-sko.dk - Køb sko online
Hurtig ekspedition og fornuftige priser

Vastaus yritykseltä juul-sko.dk - Køb sko online
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.