J.Trading Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jeg købte pallman clean til at vaske mine trægulve med det er virkelig godt og dufter eksklusivt Det kom hurtigt og sikkert

Saanut 5/5 tähteä

Næsten ingen fysiske butikker fører fx alm. gl.dags bomuldsgulvklude og jeg fandt så J.Trading som sælger dem online. Dejligt at nogen fører så gode varer i vor moderne polyesterverden. Bestilt og hur... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Fagmandens gulvsæbe er den bedste sæbe jeg har prøvet. Mine trægulve er smukke som aldrig før og meget nemme at holde, selvom vi ikke tager specielle hensyn og går ind med sko mm.

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Jeg er mere end tilfreds med J.Trading's hjemmeside = Nemt og enkelt at bestille varer + Vildt hurtig ekspedition/Levering af perfekt vare !!!

Yrityksen tiedot

1. Hiontatarvikkeiden toimittaja
  2. Lattiamateriaalit
  3. Lattian hionta- ja kiillotuspalvelu
  4. Maalikauppa
  5. Parketin ja lautalattian huoltopalvelu
  6. Rakennustarvikkeiden tukkumyynti

Yrityksen kirjoittama

Hos J. Trading finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter inden for gulvafslibning og gulvbehandling. Vi tilbyder alt fra gulvsæbe og gulvlak til gulvslibemaskiner, værktøj og forbrugsvarer som sandpapir og pads. Vi fører en række af de anerkendte varemærker, blandt andet PALLMANN og RZ, samt vores helt eget mærke Fagmandens samt kvalitetsslib fra Hermes.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

15 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

hurtig levering

16. lokakuuta 2023

Tak.
Det glæder os meget, at du er tilfreds med vores service og at du giver dig tid til at anmelde din oplevelse hos os.
Venlig hilsen Sara
J. Trading

29. elokuuta 2023

Tak.
Venlig hilsen Sara
J. Trading

Saanut 5/5 tähteä

Helt OK og det virkede det antiskrid…

Helt OK og det virkede det antiskrid gulvvask og pleje

8. elokuuta 2023

Hej Leo
Tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os.

Det er meget dejligt at høre, at du er tilfreds med produktet og giver dig tid til at anmelde det her.

Saanut 5/5 tähteä

Bestilling og levering. Lige til 5 stjerner.

Nemt at bestille og super hurtig levering. Lige til 5 stjerner.

1. elokuuta 2023

Hej Marianne
Tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os.
Vi forsøger altid, at sende så hurtigt som muligt.
Vi håber, at du er tilfreds med dit køb.

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside. Fandt hurtigt den vare jeg skulle bruge og leveringen som planlagt.

22. kesäkuuta 2023

Hej Jesper
Tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os.
Vi håber, at du er tilfreds med dit køb.

Saanut 5/5 tähteä

Modtog produkt hurtigt og vaskede med…

Modtog produkt hurtigt og vaskede med det samme
mine gulve hold op er GODT produkt

Tak ☀️

12. kesäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä J.Trading

Tak for din meget fine anmeldelse af vores gulvsæbe.
Det betyder meget for os, vi gør os umage med at vælge kvalitets produkter og give vores kunder en god oplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

God vejledning med produkterne.

God vejledning med produkterne.
Hurtig betjening.

16. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä J.Trading

Tak for din anmeldelse af vores produkter.

Varerne kom som forventet

29. tammikuuta 2023

God rådgivning

God rådgivning, hurtig betjening, enda telefonisk opfølgning på forsendelsen

23. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä J.Trading

Tak for din anmeldelse af os.

Saanut 5/5 tähteä

Fik hvad jeg havde bestil og hurtig…

Fik hvad jeg havde bestil og hurtig levering !

18. tammikuuta 2023

Saanut 5/5 tähteä

Nemt at bestille, hurtig levering

Nemt at bestille, info undervejs og levering næste arbejdsdag.

3. tammikuuta 2023

Tak for din anmeldelse

Alt fungerede.

14. joulukuuta 2022

Tak for din anmeldelse

Saanut 5/5 tähteä

Mega god kommunikation og hurtig levering. Intet at sætte en finger på :-)

23. marraskuuta 2022

Hurtig ekspedition og levering

Hurtig ekspedition og levering. 😁

20. marraskuuta 2022

23. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä J.Trading

Tak for din anmeldelse af os.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og virkelig god…

Hurtig levering og virkelig god gulvsæbe :-)

7. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä J.Trading

Tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt, at du også er glad for vores gode gulvsæbe. Vi forsøger altid at få afsendt alle bestillinger hurtigst muligt.

Gulvtæppe på trappe

Jeg fik lagt tæppe på en trappe og det ser rigtig godt ud. Den unge mand der lagde tæppet var dygtig og et behageligt bekendtskab. Tak for det.

15. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä J.Trading

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin