Super bra och grym naprapat. Hon visste vad hon gjorde och var så otroligt bra på det. Tydlig med instruktioner och super trevlig. Många 🌟🌟🌟🌟🌟 Rekommenderar att gå till Marika Jingblad. Så dukt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
The sessions does not even go for 30 minutes. Recommended excercise are good. At times I feel rushed session but overall the result is helping me and effective.
Privat, Professionell, Proaktiv är en bra summering. Ett första samtal om problem man har. Vid samma tillfälle ingående undersökning av en fysioterapeut/ sjukgymnast. Inom en vecka presenteras... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mikael är en helt fantastisk naprapat! Fick en låsning i ryggen vilket gjorde att jag uppsökte naprapat. Efter utvärdering och lite klämmande och några knak sattes nålar på ett par ställen. Man skull... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Besök en klinik eller möt oss online. Våra kliniker hittar du:
Stockholm - Solna - Södertälje - Uppsala - Enköping - Eskilstuna - Sala - Tierp - Västerås
Våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och följer sina branschförbunds riktlinjer om säker vård. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft- och ryggproblem eller idrottsskador m.m.
Du kan också träffa oss genom ett onlinebesök. Ett smidigt sätt för dig som har svårt att ta dig till kliniken, men ändå vill ha råd och vägledning hur du ska ta hand om ditt besvär.
Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!
Yrityksen kirjoittama

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!

DALVÄGEN 24, 16979, Stockholm, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
De var duktiga, professionella och tillmötesgående!

Vastaus yritykseltä Joylife
Jimmy took the time and patience to listen, and explain root causes y the plan to remove the pain. Looking forward to my next visit!

Vastaus yritykseltä Joylife
Rekommenderar att gå till Marika Jingblad. Så duktig!

Vastaus yritykseltä Joylife
Professionellt och trevligt bemötande och tydlig genomgång av undersökningsresultat!

Vastaus yritykseltä Joylife
Jonas är pålitlig och jag kommer åter 1-3ggr/år!!

Vastaus yritykseltä Joylife
Fysio, naprapat och kiropraktor på samma ställe i samarbete möjliggör bästa möjliga rehab. Rekommenderar varmt Jimmy som mycket kunnig och trygg fysioterapeut.

Vastaus yritykseltä Joylife
Det bara fungerade jätte bra , bra behandling och och en super trevligt kiropraktor

Vastaus yritykseltä Joylife
Enkelt att få kontakt med. Jättebra personal, mycket kunniga och hjälpsamma.

Vastaus yritykseltä Joylife
Marika är grymt bra! Och hon vill driva vidare friskvårdskoncept "utanför boxen"!