Mooie broek maar teleurstellende kwaliteit en afwerking. Het linnen is dik en stijf, helemaal niet luchtig voor een zomerbroek. Slechte afwerking, de naden trekken helemaal scheef na slechts eenmaal w... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik kreeg wat ik verwachtte! Mooie site, duidelijke foto's, snelle levering. Heb de (katoenen) trui nog niet gedragen want daar was het te warm voor. Maar dat komt zeker goed!
Yritys on vastannut
Altijd in fysieke winkels dit merk gekocht. Mijn 1e online bestelling was perfect.Via e-mail veel contact gehad over een levering, ruilen en afrekenen. Op mijn vragen kreeg ik binnen no-time antwoord... Näytä lisää
Snelle nette levering, en rokken met een perfect model! ( dus ook voor iets stevigere vrouwen😉)Ik begreep dat jullie hier meer aandacht aan hebben besteed bij het ontwerpen ervan, maar dat is zeker g... Näytä lisää
Yritys on vastannut
The Dutch fashion brand Josephine & Co is established in 1994. The feminine flair that is appending in every collection of Josephine & Co is clearly noticeable by the use of pastel-coloured fabrics with decent details during summer and knitted garments with dark shades in fine quality during winter collections.
Danzigerkade 223c, 1013AP, Amsterdam, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Werd direct en vriendelijke te woord gestaan.
Probleem werd direct opgelost.
Superfijne jeans, goede pasvorm! Snelle levering.
UPDATE: Mail gekregen met een net excuus en redelijke tegemoetkoming.
Er zat een vlekje in de trui en hiervan heb ik een foto gemaild naar info mailadres met het nummer van de order, hier heb ik geen reactie op terug gekregen. Later zag ik nog meer en grotere vlekken. Ik heb de trui gewassen en gehouden omdat hij niet meer op voorraad was. Het gaat mij om het feit dat er geen reactie wordt gegeven wanneer je een foto mailt, met dat er een vlek inzit. Ik koop toch iets nieuws en niet tweedehands? Beetje jammer voor een fiks bedrag, dus ik zou hier niet nogmaals wat bestellen.
Alles wat ik al gekocht heb, is van zeer goede kwaliteit. Duidelijke omschrijving van de producten op de webshop.
Geen eindeloze reeks voorgedrukte vragen en antwoorden maar een persoonlijk antwoord ivm wasvoorschrift.
Uitstekende producten . Goede kwaliteit!
Mijn buurvrouw heeft een trui besteld en nu wil ze een andere maat. Het retour is een drama. De label kan niet gedownload worden. Gebeld en gemaild maar geen antwoord. Ze krijgen een slechte review. Het is voor ouderen niet te doen om dit terug te sturen.
Ik hoop dat jullie kunnen reageren op de mail van mijn buurvrouw!!
Te zot voor woorden dat we er de hele morgen mee bezig moeten zijn!!

Vastaus yritykseltä Josephine & Co
Snelle levering, kwaliteit perfect, omruil service snel.
Kleding zoals verwacht.
Snelle levering, verpakking met aandacht.
Mooie kwaliteit trui
Geweldige service, snelle verzending. En hoge kwaliteit kleren.
Adequaat gereageerd op het feit dat PostNL het eerste pakket niet geleverd heeft. Snelle reactie op mijn melding!
Goede ervaring in het opgeven van de bestelling en het ontvangen van het pakket.
Behulpzaam en duidelijk in hoe een en ander retourneert kon worden.
Het was helaas niet wat ik zocht maar de levertijd en retour is allemaal super snel en goed afgehandeld