Josephine & Co Arvostelua

1 063
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Mooie broek maar teleurstellende kwaliteit en afwerking. Het linnen is dik en stijf, helemaal niet luchtig voor een zomerbroek. Slechte afwerking, de naden trekken helemaal scheef na slechts eenmaal w... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik kreeg wat ik verwachtte! Mooie site, duidelijke foto's, snelle levering. Heb de (katoenen) trui nog niet gedragen want daar was het te warm voor. Maar dat komt zeker goed!

Saanut 5/5 tähteä

Altijd in fysieke winkels dit merk gekocht. Mijn 1e online bestelling was perfect.Via e-mail veel contact gehad over een levering, ruilen en afrekenen. Op mijn vragen kreeg ik binnen no-time antwoord... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle nette levering, en rokken met een perfect model! ( dus ook voor iets stevigere vrouwen😉)Ik begreep dat jullie hier meer aandacht aan hebben besteed bij het ontwerpen ervan, maar dat is zeker g... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

The Dutch fashion brand Josephine & Co is established in 1994. The feminine flair that is appending in every collection of Josephine & Co is clearly noticeable by the use of pastel-coloured fabrics with decent details during summer and knitted garments with dark shades in fine quality during winter collections.

Erinomainen

(1 063)

94 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Goed product

Zeer snelle service; goed verpakt en voldoet aan het product zoals omschreven.
Tevreden klant!

22. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Ik kocht online een trui ‘Giovanna’ en…

Ik kocht online een trui ‘Giovanna’ en verheugde mij op mijn aankoop. En hoorde vervolgens niets meer. Na een aantal dagen mailde ik met de vraag wanneer mijn trui zou arriveren. En kreeg toen als antwoord dat de trui niet meer leverbaar en mijn geld werd teruggestort. Raar dat dat zo gaat en dat ik er ook nog zelf achteraan moest gaan

9. lokakuuta 2024

Goedemorgen Yvonne,

Mijn excuses voor het ongemak, het is erg vervelend dat het zo is gelopen. Zodra we ontdekten dat de trui niet meer op voorraad was, hebben we het aankoopbedrag meteen aan u terugbetaald. Uiteraard was het nooit onze intentie om de trui niet te leveren, en daarvoor bied ik mijn oprechte excuses aan. Ik begrijp goed dat dit teleurstellend is.

Mocht u nog vragen hebben, dan sta ik graag voor u klaar om te helpen.

Saanut 1/5 tähteä

De bestelde trui werd niet geleverd en…

De bestelde trui werd niet geleverd en geld teruggestort. Waarschijnlijk maat uitverkocht? Daarvan geen melding ontvangen. Heel teleurstellend.

9. lokakuuta 2024

Goedemorgen,

Ik heb dit voor u nagekeken en helaas is de door u bestelde Alfonso sweater niet meer beschikbaar in de gewenste maat. We hebben daarom het aankoopbedrag teruggestort. Onze excuses voor het ongemak.

Heeft u nog vragen? Dan sta ik uiteraard voor u klaar om te helpen.

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb mijn pakje nog altijd niet…

Ik heb mijn pakje nog altijd niet ontvangen ! Mijn bestelling was rond 25 september! Ik kan dus GEEN beoordeling geven !

27. syyskuuta 2024

Beste Annick,

Mijn oprechte excuses voor het ongemak. Zoals vermeld in onze laatste update, is uw bestelling door ons verwerkt en overgedragen aan PostNL. Helaas heeft PostNL laten weten dat ze uw pakket op dit moment niet kunnen traceren en dat er een onderzoek is gestart. Ik verwacht vandaag nieuwe informatie van PostNL te ontvangen. Mocht dat geen resultaat opleveren, zal ik direct een nieuwe bestelling voor u aanmaken en versturen.

Hartelijk dank voor uw begrip. Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.

Pelle

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin