Mooie broek maar teleurstellende kwaliteit en afwerking. Het linnen is dik en stijf, helemaal niet luchtig voor een zomerbroek. Slechte afwerking, de naden trekken helemaal scheef na slechts eenmaal w... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik kreeg wat ik verwachtte! Mooie site, duidelijke foto's, snelle levering. Heb de (katoenen) trui nog niet gedragen want daar was het te warm voor. Maar dat komt zeker goed!
Yritys on vastannut
Altijd in fysieke winkels dit merk gekocht. Mijn 1e online bestelling was perfect.Via e-mail veel contact gehad over een levering, ruilen en afrekenen. Op mijn vragen kreeg ik binnen no-time antwoord... Näytä lisää
Snelle nette levering, en rokken met een perfect model! ( dus ook voor iets stevigere vrouwen😉)Ik begreep dat jullie hier meer aandacht aan hebben besteed bij het ontwerpen ervan, maar dat is zeker g... Näytä lisää
Yritys on vastannut
The Dutch fashion brand Josephine & Co is established in 1994. The feminine flair that is appending in every collection of Josephine & Co is clearly noticeable by the use of pastel-coloured fabrics with decent details during summer and knitted garments with dark shades in fine quality during winter collections.
Danzigerkade 223c, 1013AP, Amsterdam, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Snelle en nette levering. Retouren ook eenvoudig geregeld. Goede kwaliteit materiaal.
Mijn complimenten
Prachtige blouse, mooie stof en past perfect
Super snel geleverd!
Zeer snelle service; goed verpakt en voldoet aan het product zoals omschreven.
Tevreden klant!
Mooie kwaliteit vest, maat was correct en snelle verzending. En prachtige kleur
Ik kocht online een trui ‘Giovanna’ en verheugde mij op mijn aankoop. En hoorde vervolgens niets meer. Na een aantal dagen mailde ik met de vraag wanneer mijn trui zou arriveren. En kreeg toen als antwoord dat de trui niet meer leverbaar en mijn geld werd teruggestort. Raar dat dat zo gaat en dat ik er ook nog zelf achteraan moest gaan

Vastaus yritykseltä Josephine & Co
De bestelde trui werd niet geleverd en geld teruggestort. Waarschijnlijk maat uitverkocht? Daarvan geen melding ontvangen. Heel teleurstellend.

Vastaus yritykseltä Josephine & Co
Supersnelle levering en heel mooie kwaliteit trui van puur wol.
Snelle levering, goede maattabel. Correcte beschrijving van het product op de website
De bestelling is vlot behandeld. Het pakketje was keurig verzorgd ingepakt. Het artikel is van zeer goede kwaliteit en de pasvorm is mooi
Ik heb mijn pakje nog altijd niet ontvangen ! Mijn bestelling was rond 25 september! Ik kan dus GEEN beoordeling geven !

Vastaus yritykseltä Josephine & Co
heb zaterdag trui besteld. nog niet ontvangen
Super fijn geholpen voor retour te sturen en ik had verkeerde maat besteld.
Ook daar heel fijn bij geholpen.
Ondanks ik twee bestelde broeken moest retourneren, omdat het de verkeerde waren, ben ik toch positief over Josephine & Co!