JohnBeerens.com Arvostelua

1 956
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben erg tevreden over de service en het assortiment. Ik was blij dat ik hier een föhn uit een gelimiteerde collectie kon vinden, die bijna nergens anders meer verkrijgbaar was. De bestelling werd s... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik raad iedereen af om hier te bestellen. Begin mei heb ik een bestelling geplaatst die ik tot op heden nooit heb ontvangen. Ik heb meerdere keren contact opgenomen via e-mail en telefonisch. Ie... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Enthousiast over de airstyyler met 8 hulpstukken. De Dryze proflex. Ik kan mijn haar na het wassen goed zelf in model brengen. Veel beter als met een föhn en losse borstel. Airstyler werd snel gele... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Contact gehad met de klantenservice, nadat ik per ongeluk een verkeerd product had besteld. De wachttijd is niet te lang, de medewerkster zeer klantvriendelijk en duidelijk te verstaan. Daarnaas... Näytä lisää

1. Hyvinvointikeskus

Yrityksen kirjoittama

JohnBeerens.com is dé exclusieve beautywebshop van Nederland. Hier shop je alle super-de-luxe merken die je kan bedenken op het gebied van haar- en lichaamsverzorging. Op zoek naar high-end labels als CHI, Biosilk, Farouk, J. Beverly Hills, PUPA, Payot en Skeyndor? Bij JohnBeerens.com vind je ze allemaal!

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(1 956)

272 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Hier bestel ik nooit meer!!

Ik heb jaren lang spullen besteld bij John Beerens. Aardige man, ik ken hem van vroeger.
Tot vandaag. Ik besteld per ongeluk spul voor krullend haar , prijs 60 euro. Ik heb het gelijk terug gestuurd ongeopend!! Ik krijg geen geld retour om het niet compleet was. Heel vreemd dit. Ik heb het terug gestuurd net zoals ik het ontvangen had. Ik bestel lekker voortaan ergens anders pfff . Zo ga je niet om met goeie klanten. !!

10. kesäkuuta 2026

Ontbrekend item - 3x moeten nabellen

Ik ontving mijn bestelling, maar één van de drie artikelen ontbrak. Op de pakbon stond echter wel vermeld dat dit artikel was meegeleverd. Daarom heb ik direct contact opgenomen met de klantenservice. Daar werd aanvankelijk nogal vreemd gereageerd. Ik gaf aan dat eenvoudig bij DHL het verzendgewicht kon worden opgevraagd, waarmee direct duidelijk zou worden dat het artikel ontbrak.

Na veel heen-en-weer gepraat werd mij verteld dat ik binnen een half uur een track & trace-update zou ontvangen. Die heb ik nooit gekregen. Vier dagen later heb ik zelf opnieuw moeten bellen. Wederom kreeg ik geen duidelijk antwoord. Pas nadat ik doorvroeg of het artikel misschien niet op voorraad was, werd dit gecontroleerd en bleek inderdaad dat het product niet beschikbaar was.

Dat een artikel niet op voorraad is, kan gebeuren. Wat niet acceptabel is, is dat dit niet direct wordt gecommuniceerd wanneer een onvolledige bestelling wordt verzonden. In plaats daarvan moet de klant er zelf achteraan gaan en meerdere keren contact opnemen om de waarheid boven tafel te krijgen.

Daarnaast werd er moeilijk gedaan toen ik vroeg om een schriftelijke bevestiging per e-mail van de terugbetaling. Ook werd er op geen enkele manier geprobeerd het ongemak te compenseren of goed te maken.

Dit was voor mij de laatste keer dat ik hier bestel. Fouten kunnen gebeuren, maar gebrek aan communicatie, transparantie en klantgerichtheid is een keuze. Informeer klanten tijdig en eerlijk, in plaats van hen alle moeite zelf te laten doen.

8. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb een verkeerde bestelling…

Ik heb een verkeerde bestelling geleverd gekregen, contact opgenomen heeft het bedrijf mij een retour etiket gestuurd en ik heb netjes het pakket geretourneerd 5/5. Ik heb mijn eigen bestelling 4/5 gedaan en ik moet mijn eigen pakketje nog steeds ontvangen. Ik heb met 2 verschillende personen contact gehad, het pakket moest eerst retour gestuurd zijn wat gedaan is en ook het bewijs via de mail meegestuurd. Meerdere malen gemaild dat ik absoluut niet tevreden ben met deze service en tot op heden nog steeds geen respons. En mijn eigen JUISTE bestelling nog niet ontvangen. Slechte service

5. toukokuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Slechte service

Goed aanbod maar slechte service.
Kocht hier jarenlang mijn producten maar na mijn laatste ervaring stop ik daar mee. Van zo’n bedrijf verwacht je meer service dus ik ben wel echt teleurgesteld. Een klacht na gebruik van een tool wordt behandeld als kleine lettertjes, gebruikte items mogen niet retour…

20. toukokuuta 2026

Slechte ervaring

Vrijdag 8 Mei heb ik een bestelling gedaan bij John Beerens van 2 producten
Echter kreeg ik maar 1 product geleverd.

Uiteraard gemaild met de klantenservice
Zij gaven daarbij aan naar gewicht te hebben gehandeld en de doos te hebben gewogen en ook bij DHL zou het gewogen zijn. Maar dit gewicht kan nooit kloppen.

Bovendien verzin ik echt niet dat ik maar
1 product mis in de bestelling.
2 bussen Haarlak beide van het merk Chi
Daar heb ik nu dus 30,37 voor betaald inclusief verzendkosten.

Ik krijg het 2e artikel niet nageleverd en ook krijg ik mijn geld niet deels terug!

Ik vind dit echt een hele slechte service!

Was altijd zeer tevreden over producten en klantenservice van John Beerens,
Maar ben nu zeer ontevreden en zal ook nooit meer bestellen hier!

Heb nu het artikel wat mist in mijn bestelling maar besteld op een andere betrouwbare website en hiervoor dus 22,90 betaald incl verzendkosten

Uiteindelijk ben ik dus zeker 54,00 kwijt voor 2 bussen Haarlak!!
Erg teleurstellend deze service!!

8. toukokuuta 2026

Zeer tevreden klant

Altijd tevreden over de producten die ik aanschaf! Mijn producten zijn vaak in de aanbieding, waardoor ik meer kan besteden voor een optimale haarverzorging en daarnaast wordt gezorgd voor een snelle levering! Ben zeer tevreden!

15. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb de producten teruggestuurd

Ik heb de producten teruggestuurd, maar de winkel wijst elke verantwoordelijkheid af en verwijst mij naar DHL met de mededeling dat de levering niet is aangekomen.
Dit vind ik zeer schandalig, omdat DHL de zending wel heeft geprobeerd te bezorgen, maar niemand deze heeft opgehaald.
Vervolgens is het pakket naar een pakketpunt
gebracht, waar het ook niet is afgehaald.
Nu is het pakket weer bij mij teruggekomen.
Moet ik het nu opnieuw op eigen kosten
terugsturen? Ik vind dit onacceptabel en zeer onprofessioneel.
Ik zal nooit meer iets bestellen bij uw winkel.

17. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin