En dressoir besteld JKS zou hem bezorgen en ipv tot aan de drempel van de voordeur werd hij op mn oprit neer geplant zon 7 meter verder.. (alsof ik ,vrouw van 54 in mn eentje die kast naar binnen kri... Näytä lisää
Waardeloos bedrijf. Slechte communicatie. 3 keer zomaar de bezorgdatum en tijd verschoven. 2 keer vrijgenomen voor niets. 3de keer leveren ze maar de helft van de bestelling (tuintafel + stoelen).... Näytä lisää
De bezorger kwam netjes op de afgesproken dag en in het geplande tijdsvak. Vriendelijke bezorger en vond het geen moeite om het zware pakket tot in de woonkamer te bezorgen.
Top Service, werd netjes van te voren gebeld door de chauffeur, keurig optijd. Erg behulpzame chauffeur was niet te beroerd om te helpen de zware pakketten binnen te leveren. Aangezien ik last van m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
On vastannut 5 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Pakket niet bezorgd
Het pakket wat ik geleverd zou krijgen op 1-12-2025, tussen 10.00 en 13.00 is gewoon niet gekomen , nadat ik eindelijk iemand aan de telefoon krijg wordt mij doodleuk vertelt dat hij morgen pas komt .en dat ze verder niets met eerdere afspraken temaken hebben.
Ik zou als bedrijf niets meer met dit bedrijf versturen ,de revieuws liegen er niet om.
Zeer goede levering
Top service
Top service! Medewerker heeft mij heel goed geholpen ben echt superblij!
goed werk gedaan
Gewoon goed werk gedaan en nog meegeholpen
Vriendelijke meneer die met me meedacht…
Vriendelijke meneer die met me meedacht bij levering
Super vriendelijke man
Super vriendelijke man. Top geregeld.
Hij was erg vriendelijk
Goeie service
Goeie service, aardige bezorger en heeft geholpen met tillen
Zwaar pakket
Zwaar pakket , tot in de tuin afgeleverd op precies de gewenste plek !
De chauffeur is de beste!
Superbezorging!!
Superbezorging!!! Nette bezorger, netjes van te voren gebeld, keurig bezorgd.
Chauffeur was vriendelijk en correct
Chauffeur was vriendelijk en correct en was netjes op tijd
Op tijd - vriendelijk en behulpvaardig
Op tijd, vriendelijk, behulpzaam, vriendelijk en geduldig. Heel fijn dat de lading op tijd kwam. Bedankt.

Vastaus yritykseltä JKS
Perfect
Erg vriendelijke bezorger, goede track and trace pagina waar je precies kan zien hoe lang het nog duurt. Alles goed verlopen.

Vastaus yritykseltä JKS
Prima !
Duidelijke track en trace, de mogelijkheid om de chauffeur een bericht te sturen, op tijd geleverd, vriendelijke chauffeur en bijrijder, goed geregeld.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.