Saanut 5/5 tähteä

Har brugt JH Packman flere gange til flytning mellem DK og udlandet og har været tilfreds hver gang. Aftaler bliver overholdt til punkt og prikke og har kun oplevet meget service minded personale. Meg... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Neve ever sign the paper they give you after the delievery. Check if there are any damages on your goods/objects very carefully. Because once you signed with your signature and you discover some... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Er meget tilfreds har kun ros og godt at sige,flyttemendende kom precis kl 9 som avtalt,3 stk venlige flyttemænd som flyttede hele min 2 vær lejlighed + kælder som var fyldt,intet gik i stykker und... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg bestilte en vare fra Lauritz.com (Herning) om torsdagen. Betalte for transport om fredagen og modtog min vare i København om tirsdagen. JH ringede fredag og oplyste leveringstidspunkt. Det... Näytä lisää

1. Kuljetuspalvelu
  2. Huolintapalvelu
  3. Muutto- ja säilytyspalvelu
  4. Pakkaamo

Yrityksen kirjoittama

Vi er en familieejet virksomhed med mere end 40 års erfaring Vi hjælper hver uge flere hundrede mennesker med at få transporteret møbler, kunst, auktionsvarer og andre effekter rundt i hele verden. Og vi er virkelig gode til det!

4,0

2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Lauritz.com afhentning

Skulle have hentet en lampe købt på Lauritz.com i Tyskland indenfor 1 uge, da det var en 30 års fødselsdagsgave. Fik pr mail oplyst leveringstid på mellem 3-6 dage (altså skriftligt). Rykkede efter 6 dage for status på levering. Fik oplyst at den ikke var kommet med fra Tyskland, da de ikke havde haft indpakning med, men de ville tage den med hjem uge efter. Rykkede for levering ugen efter da jeg ikke hørte noget, og fik oplyst at de ikke havde haft den med hjem pga pladsmangel (den fylder 30x50 cm), men at den ville komme ugen efter - måske. Den kom efter 3 uger, uden undskyldning, kompensation for forsinkelse eller andet. Virkelig et ringe fragtfirma.

13. kesäkuuta 2011
Oma-aloitteinen arvostelu
JH Packman-logo

Vastaus yritykseltä JH Packman

Hej
Jeg beklager hvis du har haft en uheldig oplevelse. Du må meget gerne sende mig dit bookingnummer, så vil jeg gerne undersøge sagen nærmere.
Mht. leveringstiden er der en fast afhentningstid på 1-10 hverdage i udlandet, så jeg kan ikke forstå hvis du har fået oplyst andet.

Send mig som sagt gerne en email med lidt flere detaljer, så vil jeg undersøge sagen nærmere.

Venlig hilsen Mikkel Hansen
mik@43735555.dk

Saanut 4/5 tähteä

Fornuftige priser og hurtig levering

Havde bestilt firmaet til fragt af et bord. Overordnet tilfreds. God og hjælpsom kundeservice, fornuftig pris sammenlignet med konkurrenterne og ok hurtig levering.
Kunne ved levering af bordet konstatere nogle (friske) mærker i bordets aluminiumskant. Det er min overbevisning, at disse mærker er kommet under fragt, men desværre ikke noget, jeg kan påvise.

30. maaliskuuta 2011
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin