Har brugt JH Packman flere gange til flytning mellem DK og udlandet og har været tilfreds hver gang. Aftaler bliver overholdt til punkt og prikke og har kun oplevet meget service minded personale. Meg... Näytä lisää
Neve ever sign the paper they give you after the delievery. Check if there are any damages on your goods/objects very carefully. Because once you signed with your signature and you discover some... Näytä lisää
Er meget tilfreds har kun ros og godt at sige,flyttemendende kom precis kl 9 som avtalt,3 stk venlige flyttemænd som flyttede hele min 2 vær lejlighed + kælder som var fyldt,intet gik i stykker und... Näytä lisää
Jeg bestilte en vare fra Lauritz.com (Herning) om torsdagen. Betalte for transport om fredagen og modtog min vare i København om tirsdagen. JH ringede fredag og oplyste leveringstidspunkt. Det... Näytä lisää
Vi er en familieejet virksomhed med mere end 40 års erfaring Vi hjælper hver uge flere hundrede mennesker med at få transporteret møbler, kunst, auktionsvarer og andre effekter rundt i hele verden. Og vi er virkelig gode til det!
Nimbusvej 7-9, 2670, Greve, Tanska
Meget hjælpsomme og rare chauffører, varen blev leveret i tidsrummet der var aftalt
Jag fick leverans på kvällen och bärhjälp även om det inte ingår. Trevlig personal. Leveransen skedde enligt avtalad tid.
Bra transport och chaufför som var serviceinriktad, kudos men dyrare än andra transportörer.
Skulle transportera 3 små varor från Danmark och ni ville ha över 900 danska kronor för en lampa !
Otroligt dyrt och klantigt skött.
Aldrig mer
Jeg bruger ofte jh og er altid godt tilfreds med deres service
Jeg har benyttet JH Transport flere gange, både i Danmark og i udlandet, og altid været tilfreds. Jeg kan derfor anbefale firmaet til enhver transportopgave.

Vastaus yritykseltä JH Packman
I have only good things to say about JH transport. We hired them to ship just over 1200 Kgs of furniture and other articles from Sweden to Canada. Some of the items were antiques and required special treatment. From the very beginning the communication was excellent and timely. The driver who picked up our goods spend was extremely careful and thoughtful, taking great care to wrap the more delicate items and even made custom cardboard covers for our dining room chairs. Upon arrival in Toronto, we were impressed with the solid construction of the wooden containers and not one item was damaged during transport, despite the less that professional service provided by the trucking company on the Canadian side! We will definately use their services again should we need to moving something from Sweden to Canada.

Vastaus yritykseltä JH Packman
Vi bor i Sverige, bestilte en transport gennem Lauritz.com - Super service, super chauffør (Bjarne), fin pris og ja det kan ikke være bedre :)

Vastaus yritykseltä JH Packman
Efter betalt ordre for levering af en vare mellem Sjælland og Fyn ventede vi i radiostilhed i 13 dage, hvorefter vi selv rettede henvendelse til JH Transport, der kunne oplyse at varen var forsøgt leveret på vores adresse dagen forinden og nu var tilbage på deres lager. Vi kunne oplyse at vi ikke var blevet kontaktet direkte af vognmanden, hvortil vi fik at vide at vi var blevet ringet op. Der var dog ikke lagt besked på telefonsvarer, og vi har ingen forudsætning for at vide hvilke ubesvarede opkald der drejer sig om hvad. Da vi spurte ind til proceduren for kommunikation om levering i telefonen fik vi oplyst at man varsles en dag forinden. Kundeservice kunne desuden ikke oplyse, hvornår vi igen kunne forvente ny levering, men lavede en note til ordren om, at der skulle lægges besked på telefonsvarer (!). Vi ringede selv op til de ubesvarede numre fra dagen før og fik selv fat i, hvad der viste sig at være en vognmand, der havde stået forgæves ved vores hoveddør dagen forinden og havde ringet kort tid før ankomst, og dog ikke lagt besked. Han meddelte, at det var hovedkontorets ansvar at varsle levering med et døgns varsel, så folk kunne være hjemme, og medgav desuden at han ikke havde lagt besked på telefonsvarer.. Vognmanden kunne desuden berette at varen var kørt på lager i Odense, hvilket ikke stemmer med at kundeservice oplyste at den var tilbage på lager i Sjælland - og vognmanden vidste ikke hvornår der kunne komme ny levering. Vi venter således stadig forgæves på kommunikation. Kundeservice blev ved med at insistere på at de ikke kunne oplyse om ny levering da "de ikke var de rigtige at tale med" men ville nu få en anden til at ringe os op. Alt i alt en UHYRE skuffende oplevelse som gør at vi på ingen måde kan anbefale JH Transport eller benytte dem igen.
Jeg havde en bagkant grundet ferie, og JH var i stand at rykke hurtigt. Meget fornemt!

Vastaus yritykseltä JH Packman
Mine varer blev afhentet så hurtigt i Jylland at jeg kunne få dem udleveret i Ishøj allerede efter 3 arbejdsdage.

Vastaus yritykseltä JH Packman
det er simpelt hen for dyrt ! man må formode at der er et form for interesse sammenblanding mellem jh transport og Lauritz.com ,det syntes jeg ikke er tjeneligt for forbrugerne . med hensyn til kvaliteten af selve transporten har jeg intet at udsætte . mvh tom

Vastaus yritykseltä JH Packman
blev kontaktet pr. telefon 2 gange og aftalte placering af varen ved dør til skur,men varen blev anbragt bag dør i garage, tak for den ekstra service

Vastaus yritykseltä JH Packman
Levering skete upåklageligt, virkelig sød og hjælpsom chauffør, som der ikke findes mange.

Vastaus yritykseltä JH Packman
Behandlingen med afhentning, information og høflighed i top,, men jeg finder dog at prisen var i overkanten, for at sige det mildt.