Flotte smykker af relativt god kvalitet. Synes dog, at retur-processen var meget mangelfuld. Var nødt til at returnere et smykke og her oplevede jeg både lang ventetid på refusion samt flere udgifter... Näytä lisää
Hold Jer væk fra dette svindler- firma! Bestilte en halskæde som aldrig blevet leveret. Pengene blev trukket og det krævede mange forsøg på kontakt via mail, hvor de til sidst annullerede ordren.... Näytä lisää
D.22 april 2025 bestilte jeg to smykker som skulle være en gave Pengene trukket og ingen smykker modtaget Sendt mails til support osv gentagne gange Har i dag talt med angiveligt tidligere eje... Näytä lisää
Har tidligere handlet hos Jewls og modtog en rigtig fin halskæde som holder farven og kvaliteten! Købte en mere senere hen som desværre ikke holdte så godt, tænker det har været en mindre produktionsf... Näytä lisää
Vi startede Jewls, med den vision om at levere kvalitets smykker, til priser alle kan være med på. Vi har siden vores åbning arbejdet hårdt for at tilbyde smukke, trendy smykker, der er unikke, interessante og behagelige.
Åhusene 9, st. 5, 8000, Aarhus, Tanska
- support@jewls.dk
- jewls.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
God kundeservice
Størrelsen på armbåndet var ikke retvisende ift. hjemmesiden, men med god kundeservice fandt vi en løsning. Fint armbånd.
God kvalitet
God kvalitet. Ingen af mine 2 ringe og 2 halskæder smitter af. Endelig et smykkebrand der holder hvad de lover. Kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä Jewls
De er super hurtige til at svare og de…
De er super hurtige til at svare og de er meget hjælpsomme for at sørge for at deres kunder er glade

Vastaus yritykseltä Jewls
God og hurtigt svarende kundeservice…
God og hurtigt svarende kundeservice samt levering.
Handler der gerne igen.

Nemt og hurtigt
Bestille og betalte nemt og varen kom hurtig ligesom det skal være kvalitet er os lækker

Meget hurtig levering
Meget hurtig levering. Og levede helt op til mine forventninger.

Super oplevelse herfra
Super oplevelse herfra, ikke noget at sætte en finger på. Hurtig levering, god hjemmeside og godt produkt.

Vastaus yritykseltä Jewls
Super nemt super let og super hurtigt…
Super nemt super let og super hurtigt det er hvad jeg har at sige om hjemmesiden

Vastaus yritykseltä Jewls
Super god service og nem betaling

Gode og flotte smykker.
Virker som gode kvalitets smykker og med hurtig levering..
Grunden til at de ikke får 5 stjerner var at jeg fik en rabatkode på 20% af en ordre på et lykkehjul, men kunne ikke kopiere koden og da jeg gik videre kunne jeg ikke finde den mere og fik den heller ikke på mail.. :-)
Rettelse -
Efter anmeldelsen modtog jeg mail med en ny rabatkode med ekstra procenter på mit næste køb.. Det er altså god kundeservice.. Så 5 stjerner herfra.. :-)

10/10 meget glad for mit armbånd
10/10 meget glad for mit armbånd.
Og meget hurtig fragt.

Fantastisk Service
Det kom rigtig hurtigt, god kvalitet har trænet med halskæden og den er ikke faded, deres customer service er fantastisk det kan stærkt anbefales

Vastaus yritykseltä Jewls
Lækre kvalitets smykker til en god pris…
Lækre kvalitets smykker til en god pris i smart emballage, flot og brugervenlig hjemmeside 🙌

Vastaus yritykseltä Jewls
لقد كانت تجربتي معكم رائعة والقطعة التي…
لقد كانت تجربتي معكم رائعة والقطعة التي اشتريتها كان وصفها دقيقا ومشغولة بإتقان ولكن كنت أفضل أن ترسل بعلبة تناسب فخامتها وارسالها بكيس يقلل من قيمتها .. شكرا لكم واتمنى لكم كل التوفيق

Vastaus yritykseltä Jewls
Super hurtig levering og god kvalitet
Super hurtig levering og god kvalitet. Kunderservicen og hjemmesiden er hurtig og overskuelig

Vastaus yritykseltä Jewls
Service og kvalitet i top
Bestilte en af jeres ringe med marmor, lige hvad jeg har ledt efter. Den blev fanget i dao’s terminal, men service var bedre end mange andre steder, små som store. En medarbejder kom med den privat til min adresse, så jeg ikke skulle vente på dao fik den sendt afsted. Anbefales til alle der overvejer at købe fra jewls. Prisen er fair og kvaliteten er helt i top! Går med den hver dag og får mange komplimenter på den.

Vastaus yritykseltä Jewls
Super flotte smykke de har.
Super flotte smykke de har.
Sidste gang jeg købte et armbånd fik jeg det i en lille plastikpose. Og tænkte ikke mere over det.
Men 2 dage efter fik jeg en mail fra jewls men undskyldning ang. den måde jeg havde fået mit armbånd på. Og i samme mail fik jeg også et gavekort.
Det vise bare at det er et firma som gå op i de ting de laver.
Så jeg kan kun anbefale jewls hvis man skal købe smykker.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️