Flotte smykker af relativt god kvalitet. Synes dog, at retur-processen var meget mangelfuld. Var nødt til at returnere et smykke og her oplevede jeg både lang ventetid på refusion samt flere udgifter... Näytä lisää
Hold Jer væk fra dette svindler- firma! Bestilte en halskæde som aldrig blevet leveret. Pengene blev trukket og det krævede mange forsøg på kontakt via mail, hvor de til sidst annullerede ordren.... Näytä lisää
D.22 april 2025 bestilte jeg to smykker som skulle være en gave Pengene trukket og ingen smykker modtaget Sendt mails til support osv gentagne gange Har i dag talt med angiveligt tidligere eje... Näytä lisää
Har tidligere handlet hos Jewls og modtog en rigtig fin halskæde som holder farven og kvaliteten! Købte en mere senere hen som desværre ikke holdte så godt, tænker det har været en mindre produktionsf... Näytä lisää
Vi startede Jewls, med den vision om at levere kvalitets smykker, til priser alle kan være med på. Vi har siden vores åbning arbejdet hårdt for at tilbyde smukke, trendy smykker, der er unikke, interessante og behagelige.
Åhusene 9, st. 5, 8000, Aarhus, Tanska
- support@jewls.dk
- jewls.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Returvarer.
Er meget tilfreds med forløbet, af en retur/ombytning af en vare. god service både før, under og efter, hurtig ekspedition, den nye vare blev sendt samme dag, som jeg returnerede varen tilbage til Jewls. Så kun stor ros til dem.

Kan varmt anbefales :)
Kan varmt anbefales :)
Kundeservice er super hjælpsomme ifm. spørgsmål osv.
Derudover er det nogle gode produkter.

Vastaus yritykseltä Jewls
Fantastisk go service og så har de mega…
Fantastisk go service og så har de mega hurtig levering. Helt sikkert et sted jeg vil handle igen👌🏻

Flot
Det er fint kvalitet og god pris. Flot design som, jeg synes vil passe god til min lille bror.

Ej hvor godt
Fik det som en julegave og kan varmt anbefalede det. Virkelig god kvalitet!!

Vastaus yritykseltä Jewls
Virkelig flotte smykker af god kvalitet…
Virkelig flotte smykker af god kvalitet og ekstrem god service!
Jeg bestilte et smykke til Black Friday, som skulle være julegave til min kæreste. Da jeg ikke modtog min pakke efter et godt stykke tid kontaktede jeg Jewls, de kunne heller ikke forstå DAO ikke havde leveret min pakke. Jewls kontakter så DAO for mig og det ender med at jeg får en ny pakke tilsend.
Jeg får så min pakke leveret den 23. december klokken 8.00 om morgen, den ligger ude på vejen foran mit lejlighedskompleks og IKKE i min postkasse. Så ingen fejl fra Jewls side af, de var super venlige med deres kundeservice og super behjælpelige, kan kun rose dem! Smykket er virkelig også af lækker kvalitet, jeg kan kun anbefale dette firma!

Virkelig god kundeservice!
Havde sendt en forkert varer, men de var virkelig hurtige til at sende en ny og lod mig endda beholde varen de havde sendt forkert.

Kundeservice og Kvalitet
Jeg er blevet mødt med god kundeservice og alt hjælp, som jeg har søgt !
Hvis du søger et charmerende kvalitetssmykke til fin pris, så er Jewls anbefalet herfra :)

Nemt, bare nemt
Nemt, hurtigt og livsgaranti !!!!!!!!!!!!!!!

Vastaus yritykseltä Jewls
godt sted at handle men leveringstiden…
godt sted at handle men leveringstiden trækker lidt ned synes jeg

Vastaus yritykseltä Jewls
Fine smykker. besværligt at sende retur
Fine smykker, desværre er deres armbånd meget små. Smykkerne i sig selv kunne få flere stjerner.
Desværre giver jeg kun to, da jeg har store problemer med at få lov til at sende min pakke retur. Meget besværligt frem for så mange andre hjemmesider.
Efter at have talt frem og tilbage med deres kundeservice, ændre jeg til 4 stjerner. Deres smykker er som sagt super fine, men jeg sætter pris på det er nem og hurtig at sende retur, derfor 4 og ikke 5

Købt en del herfra
Købt en del herfra, ikk rigtig noget dårligt at sige. Lækkert udvalg og god kvalitet

Vastaus yritykseltä Jewls
Meget flotte smykker til enhver smag
Meget flotte smykker til enhver smag. Hurtig levering og lækker kvalitet

Vastaus yritykseltä Jewls
Min søn pakke kom desværre det forkerte…
Min søn pakke kom desværre det forkerte sted hen og det var ikke muligt at få den tilbage igen Øv øv øv. Men med rigtig god service, så sender de den samme vare igen til mon søn, selvom det delt ikke være dem der havde lavet fejlen, det er virkelig god service. Og så svare de hurtig, når man skriver til dem på chatten

Vastaus yritykseltä Jewls
Meget tilfreds med levering og service
Meget tilfreds med levering og service, jeg tænker at gaven bringer glæde, når vi når til fødselsdagen.

Vastaus yritykseltä Jewls
Super hurtig levering og mega god…
Super hurtig levering og mega god kvalitet på smykkerne kan klart anbefales