Jewls Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

2,0

Flotte smykker af relativt god kvalitet. Synes dog, at retur-processen var meget mangelfuld. Var nødt til at returnere et smykke og her oplevede jeg både lang ventetid på refusion samt flere udgifter... Näytä lisää

Hold Jer væk fra dette svindler- firma! Bestilte en halskæde som aldrig blevet leveret. Pengene blev trukket og det krævede mange forsøg på kontakt via mail, hvor de til sidst annullerede ordren.... Näytä lisää

D.22 april 2025 bestilte jeg to smykker som skulle være en gave Pengene trukket og ingen smykker modtaget Sendt mails til support osv gentagne gange Har i dag talt med angiveligt tidligere eje... Näytä lisää

Har tidligere handlet hos Jewls og modtog en rigtig fin halskæde som holder farven og kvaliteten! Købte en mere senere hen som desværre ikke holdte så godt, tænker det har været en mindre produktionsf... Näytä lisää

1. Koruliike

Vi startede Jewls, med den vision om at levere kvalitets smykker, til priser alle kan være med på. Vi har siden vores åbning arbejdet hårdt for at tilbyde smukke, trendy smykker, der er unikke, interessante og behagelige.

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Har modtaget 1 ud af 3 bestilte varer

Har modtaget 1 ud af 3 bestilte varer, denne ene vare var desuden forsinket 1 uge. Har forsøgt at kontakte firmaet både på mail (x flere), Instagram og Facebook uden held. Kan ikke anbefales.

12. helmikuuta 2025

De fortjener slet ingen stjerne

De fortjener slet ingen stjerne
Og jo måske i hurtighed med at trækken pengene fra ens konto
Jeg bestilte den 7 januar og de skriver 7-10 dage 🤔 det må være nogle mærkelige lange dage de har for her den 24 januar har jeg stadig ikke modtaget noget - pengene har de trukket med det samme. - de svare ikke på mail - sidst men ikke mindst så kommer de ude fra KINA har jeg fundet ud af

7. tammikuuta 2025

Brugt armbånd

Jeg har modtaget en armbånd som jeg har købt hos Jewls til min kæreste, armbåndet har mange ridser på låsen og ligner den er brugt. Jeg kontaktede kundeservice to gange, de svar ikke tilbage. Vil gerne have den returneret eller byttet men kan ikke gør noget da de ikke svar. Virkelig dårlig service.

5. tammikuuta 2025

intet svar til returnering

Vil sende smykker retur - det var en gave der ikke kunne bruges. Man skulle oprette en returseddel på deres hjemmeside hvor de vil sende en returseddel tilbage på mail. Har aldrig hørt fra dem. Hvis man skal bestille herfra skal man være 100% på det ikke skal byttes. Det er super dårlig stil!! Har valgt at beholde smykkerne fra det l*rte firma..

14. lokakuuta 2024

Falsk reklame

Bestilte nogle julegaver for 9 dage siden som jeg ikke har modtaget og de svarer ikke på mine mails.

De reklamere med levering indenfor 1-3 dage.

Hvis det er fordi det er jul og de har travlt må de skrive det istedet for at reklamere med 1-3 dage

23. joulukuuta 2024

Ingen levering

Jeg bestilte en julegave i mandags. Der stod 1-3 dags leveringstid. Jeg har endnu ikke modtaget min bestilling nu hvor der er gået 6 dage??

Opdatering den 24/12-24
Ja så blev det jul men har stadig ikke modtaget det jeg bestilte- så ingen julegave!!!
De svarer heller ikke tilbage på min henvendelse.
Det kan man simpelthen ikke være bekendt!!

22. joulukuuta 2024

Svarer ikke på mails

Jeg har sendt en mail med anmodning om retur som deres hjemmeside foreskriver og der står så at jeg skal afvente yderligere besked men jeg får aldrig nogen tilbagemelding

4. joulukuuta 2024

Totalt scam

Totalt scam. Jeg har ikke modtaget noget, pengene er trukket og de svarer mig ikke nogen steder. De bliver ved med at sende beskeder om, at jeg skal bedømme smykkerne, hvilket er pinligt for dem - for de kan ikke engang levere varen.

29. marraskuuta 2024

Scam

Bestilte en halskæde til 400 kr -
Som mange andre har oplevet er min pakke ikke kommet og har kun modtaget mails der spørger hvordan den ser ud på mig

Deres kundeservice er ikke til at komme i kontakt med

6. lokakuuta 2024

Forfærdelig dårlig service

Jeg har sendt adskillige mails til dem omkring, størrelser og returanmodninger. Jeg har intet svar fået på nogen af mine mails. Den første mail jeg skrev var i slutningen af september og nyeste igår. Forfærdelig dårlig service. Ville absolut ikke anbefalde af købe noget som helst derfra.

25. lokakuuta 2024

HANDEL IKKE HER!

Min pakke skulle have været sendt for flere dage siden og de svare ikke på, de ellers mange henvendelser jeg har sendt. Jeg kan se at de har set mine beskeder, da jeg skrev til dem på Facebook, men stadig intet svar, selvom de har set det. Dybt uprofessionelt!
Handel for Guds skyld ikke her. Kan forstå på andre nyere anmeldelser, at de heller ikke har fået deres vare. Så det tyder stærkt på at det er en virksomhed, der snyder for penge!

14. lokakuuta 2024

Halskæde aldrig modtaget trods adskillige henvendelser

Jeg bestilte en halskæde d. 8/9 med et løfte om 3 dages levering. Den er i skrivende stund d. 6/10 og stadig ingen halskæde og absolut ingen info fra dem, på trods af adskillige henvendelser som jeg ikke har modtaget noget som helst form for svar på. Selvom jeg samtidig har modtaget utallige automatiske "reklame" mails fra dem.

Super super dårlig service som jeg er meget skuffet over, da jeg har bestilt fra dem før i starten af 2022. Jeg ved ikke hvad der er sket.

8. syyskuuta 2024

Lavede en ordre på Medusa halskæde plus…

Lavede en ordre på Medusa halskæde plus robe kæde, modtog ti ad den samme slags kæde uden vedhæng, - var i dialog med kundeservice over 2/3 dage,- og dik tilsendt en kæde med vedhæng uden betaling 👍 sød og ordentlig service 🙌🏻

1. heinäkuuta 2024

Support. Hurtigt og dygtigt.

Jeg havde et spørgsmål om et produkt. Inden for 2 timer fra mi henvendelse var der svaret og en kort frem og tilbage på mail fik min sag løst hurtigt og tilfredsstillende. Terningkast 6 ud af 6.

5. heinäkuuta 2024