Saanut 4/5 tähteä

Jeroen levert inzicht. In de eerste plaats kun je op zijn website onafhankelijke informatie opdoen over energie. Vervolgens helpt de stroomanalyse om het algemene verhaal te vertalen naar jouw si... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een site met veel artikelen over bewust omgaan met energie. Zonder het belerende vingertje. Vooral de stroomanalyse is interessant, wel moet je de gegevens verzamelen en dat kan wat tijd vragen, maar... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

de site Jeroen.nl geeft goede inzichten en veel onafhankelijke informatie. Verder is er veel informatie en zelfs tooling te vinden om zelf "met energie aan de slag te gaan". Het heeft mij in ieder... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

lees dit: jeroen nl energie opslaan water zwembad gewoon zoeken naar oplossingen, trial en error, met slimme mensen die het net als Jeroen als een uidaging zien in deze wereld te onderzoeken en... Näytä lisää

1. Uusiutuvien luonnonvarojen palvelukeskus
  2. Energiantoimittaja
  3. Hintavertailusivusto
  4. Arvostelusivusto
  5. Verkkoyhteistyöalusta

Yrityksen kirjoittama

Bewustwording creëren rondom het gebruik van stroom. Dat is de missie van Jeroen. Met eerlijke onafhankelijke informatie zonder commerciële poespas.

4,8

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben al even aan het rondkijken maar…

Ik ben al even aan het rondkijken maar had toch moeite de juiste info te vinden.
Op de site van Jeroen werd het me allemaal wel meteen duidelijk.
het heeft me geholpen een beslissing te nemen.

29. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

Leuk om te horen Ben, nice!

Snelle en adequate hulp

Ik kwam onder de indruk van Jeroen’s expertise toen hij te gast was bij de Groene Nerds podcast over dynamisch energiecontract. Direct stelde ik Jeroen een paar vragen over een goede aanpak voor specifiek mijn thuissituatie. Binnen 1 uur had ik heel veel meer inzicht en suggesties waar ik mee verder kan! TOP!

28. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

Leuk om anderen te kunnen helpen :)

Informatieve site

Informatieve site, nuttige inzichten en erg prettig in de communicatie.

15. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

Dank Joris! Altijd leuk om te horen.

Nuttige en eerlijke informatie

Ik kan de positieve ervaringen van anderen volledig onderschrijven. Via de ook zeer informatieve youtube filmpjes van Ketel Klets (Rick) kwam ik op deze nuttige website terecht. Voor iemand zonder commerciële belangen een mooie bron voor mensen die zich verder willen inlezen in de energie wereld. Hopelijk zien we binnenkort ook nog een update van inkoopvergoedingen bij de stroomleveranciers verschijnen. Top!

8. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

Ja, die update gaat er wel komen! Dank voor je review :)

Mooie en informatieve site

Mooie en informatieve site. Jeroen reageerde snel op een incident met een koppeling en dat ondanks dat hij op vakantie was.

25. heinäkuuta 2025

Graag gedaan Arno!

Top site!

Jeroen heeft niet alleen een super informatieve site, maar is ook uitermate goed benaderbaar en beantwoordt vragen per ommegaande. Als je geinteresseerd bent in duurzaamheid, energie contracten, data en analyses leuk vindt, moet je zeer zeker een account nemen. Ik had een vraag over een door Jeroen ontwikkelde applicatie en dezelfde dag is de applicatie daarop aangepast . Echt super!

15. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

Feedback is goud... als iets snel doorgevoerd kan worden, vooral doen :)

Jeroen geeft goede tips.

Jeroen geeft goede tips. De meeste doe ik al . Maar ook ik kan verbeteren. Mijn display hangt nu in de wookamer. Ik ga kijken of die in de keuken kan komen.

7. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

Tijdens het koken rustig analyseren wat de data aangeeft, niks leukers om te doen! Succes!

Eindelijk transparante informatie

Ik was op zoek naar informatie over dynamische tarieven, reken voorbeelden etc. Door de informatie op Jeroen.nl kreeg ik er grip op, ook de analyse van mijn data van afgelopen jaar en door de transparante prijsvergelijking heb ik een keuze gemaakt voor een nieuw contract. Ik ben benieuwd wat Jeroen in de toekomst nog gaat brengen

5. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

Genoeg... veel ideeën zitten nog in het vat :)

Saanut 5/5 tähteä

De informatie van Jeroen.nl is top!

De informatie van Jeroen.nl is top! Zelf heb ik gebruik gemaakt van de informatie en data om met mijn P1-meter data van het afgelopen jaar te berekenen of dynamisch contract voordeliger zou zijn bij mijn gewoontes. De historische data en informatie over de prijsopbouw van dynamische contracten is daarbij zeer waardevol!

23. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

Leuk om te lezen Stefano, nice! En graag gedaan natuurlijk!

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke en veelzijdige informatie op…

Duidelijke en veelzijdige informatie op nagenoeg alle gebied van energie verbruik.
reageerde zelfs tijdens zijn vakantie terwijl de automatische mail om pas na 1 september te reageren

29. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

Ai... goede voornemen dus niet gelukt. Volgend jaar een nieuwe kans!

Goed advies !

Goed advies !
Keurig in de reactie !
Dankzij hem wijzigingen doorgevoerd die efficientie verhogen en kosten drukken.

20. maaliskuuta 2025

Graag gedaan Jos 😃

Saanut 5/5 tähteä

Heel prettig dat een onafhankelijk…

Heel prettig dat een onafhankelijk iemand een goed overzicht geeft in de best complexe wereld van energielevering en opwekking. En van tegengestelde informatie.
En ook heel fijn dat je Jeroen via Whatsapp vragen kunt stellen. Top!

1. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

Leuk om je reactie te lezen Jacob, dank :)

Goed advies

Fijn om even via WhatsApp kennis te ontvangen wat ik niet goed op internet kon vinden.
Uitgebreid advies!

25. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

Hoop je er mee geholpen te hebben! Graag gedaan :)

Saanut 5/5 tähteä

Jeroen.nl is een fantastisch…

Jeroen.nl is een fantastisch informatieve website. Ook reageert hij via whatsapp op vragen. Echt geweldig.

1. toukokuuta 2025

Dank Ruben voor je reactie, leuk om te lezen! Fijne zomer ☀️

Jeroen(.nl) is geweldig

Jeroen(.nl) is geweldig. Enorm veel en goede info op website. Heeft me erg goed geholpen met het begrijpen van het ‘gemiddelde of gewogen’ tarief bij dynamische contracten. Tevens wees hij me op erg handzame tools op z’n website.
Gr PieterGr

13. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

Graag gedaan Pieter! Kleine moeite :)

Saanut 5/5 tähteä

Goede informatie en goede service

De site van Jeroen geeft uitgebreide informatie over oa dynamische energie contracten en alles wat er bij komt kijken. Ik had problemen met een analyse op een excel file. Dit werd direct opgepakt door Jeroen. Mijn complimenten

9. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

Graag gedaan! Fijn dat ik je heb kunnen helpen :)

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin