Saanut 4/5 tähteä

Jeroen levert inzicht. In de eerste plaats kun je op zijn website onafhankelijke informatie opdoen over energie. Vervolgens helpt de stroomanalyse om het algemene verhaal te vertalen naar jouw si... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een site met veel artikelen over bewust omgaan met energie. Zonder het belerende vingertje. Vooral de stroomanalyse is interessant, wel moet je de gegevens verzamelen en dat kan wat tijd vragen, maar... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

lees dit: jeroen nl energie opslaan water zwembad gewoon zoeken naar oplossingen, trial en error, met slimme mensen die het net als Jeroen als een uidaging zien in deze wereld te onderzoeken en... Näytä lisää

1. Uusiutuvien luonnonvarojen palvelukeskus
  2. Energiantoimittaja
  3. Hintavertailusivusto
  4. Arvostelusivusto
  5. Verkkoyhteistyöalusta

Yrityksen kirjoittama

Bewustwording creëren rondom het gebruik van stroom. Dat is de missie van Jeroen. Met eerlijke onafhankelijke informatie zonder commerciële poespas.

4,8

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 4/5 tähteä

welke thuisbatterij is geschikt voor mijn situatie

Jeroen heeft een heel mooie rekentool gemaakt om de grootte van een thuisbatterij te bepalen op basis van de data van mijn elektraverbruik en zonnepanelenopbrengst in ons huis. Hierdoor kwam ik erachter dat een 5kWh batterij groot genoeg is voor mijn situatie. Ik hoef helemaal niet een dure 20kWh batterij te plaatsen. De Dat bespaart me een hoop geld.

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

En dat geld kan je vast weer anders nuttig gebruiken!

Saanut 5/5 tähteä

Jeroen.nl , zeer goede bron van informatie in de energietransitie

Jeroen.nl is voor mij een hele goede bron van informatie voor verduurzaming van de woning. De analyses die ik gemaakt heb dank zij Jeroen hebben geholpen om de juiste keuzes te maken in de energietransitie bij mij thuis. Leuk ook om de podcast van de groene Nerds te zien waar Jeroen aan mee deed.

28. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

Dank voor je review Antoon!

Saanut 5/5 tähteä

Deze website mag je niet missen. Doe mee !!!!

Zeer goede website . Eenvoudig , uitgebreid informatief, uitdagend in de kern en praktisch met eenvoudige koppelingen. Neutrale advisering met inzichtelijke statistieken en vergelijkingen.

16. helmikuuta 2026

Thanx Olaf!

Saanut 5/5 tähteä

Jeroen heeft een heel waardevolle…

Jeroen heeft een heel waardevolle website die mij inzicht geeft in mijn energie verbruik en om zo de juiste keuzes te maken op het gebied van energie. En als je vragen hebt, krijg je een antwoord waar je wat aan hebt. Ik heb inmiddels dankzij Jeroen.nl mijn zelf opgewekte energie verbruik met +/- 30 verhoogt tot +/- 60%.

14. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

Te gek Chiel! Top om te lezen!

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisch dat iemand onafhankelijk en…

Fantastisch dat iemand onafhankelijk en helder in kaart brengt welke verduurzamingsstappen welk effect hebben!

3. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

Dank Roel, vind het vooral heel leuk om te doen!

Saanut 5/5 tähteä

Veel informatie en handige tools!

Als je op zoek bent naar een eerlijk verhaal over energie en inzicht in eigen verbruik, is deze site vn harte aan te bevelen.

1. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

Mooie woorden, dank Marten!

Wijs met energie

Jeroen is een onafhankelijke site hoe je om moet gaan met energie en hij maakt je bewust hoe je er al
Mee bezig bent. Hij geeft je tips en trucs en verwijst je naar kanalen die over energie gaan. Zijn slogan. Je moet eerst weten hoe je energie systeem in elkaar zit doormiddel van meten en dan aan de slag te gaan 👍👍

31. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

Precies, meten is weten en twee keer meten is zeker weten. Dat is de basis!

Jeroen.nl is top

Jereon.nl is een heel leuke en interessante pagina mbt duurzame energie in jouw eigen huis!! En Jeroen is heerlijk enthousiast erover!!

28. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

"Jereon.nl" > leuke domeinnaam :)

Duidelijk en no nonsens

Duidelijke taal, uitgebreide uitleg, no nonsens met een heerlijk vleugje humor. Onafhankelijk. Reageert altijd op mail en vragen worden eerlijk beantwoord.

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

Dank Peer! Leuk om te lezen ;)

Open en transparant

Staat open voor het delen van ervaringen en is transparant.
Lekker duidelijk.

22. tammikuuta 2026

Dank Willem!

Saanut 5/5 tähteä

Jeroen doet wat de Overheid zou moeten doen.

Jeroen stelt kennis en gereedschappen ter beschikking die leveren waar heel veel huishoudens behoefte aan hebben. Objectief en vergaand transparant advies over allerlei aspecten van elektrificatie van je huishoudelijk energiegebruik.

Daar kan de Overheid een puntje aan zuigen! Mooie uitdaging voor ons nieuwe kabinet.

Jeroen, wat mij betreft mag je er ook een honorarium voor vragen!

21. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

Thanx Robert voor je review, ik zal je tip in overweging nemen alhoewel ik denk dat dat nog wel een tijdje gaat duren... :)

Saanut 5/5 tähteä

de site Jeroen.nl geeft goede inzichten…

de site Jeroen.nl geeft goede inzichten en veel onafhankelijke informatie. Verder is er veel informatie en zelfs tooling te vinden om zelf "met energie aan de slag te gaan". Het heeft mij in ieder geval al veel geleerd.

Ook ben ik enorm fan van de "ongezoute en transparante" commentaren op de ietwat te commerciële uitingen van bedrijven op de socials.

19. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jeroen.nl

"Het werken aan inzicht (en daarmee besparing) begint zelfs een beetje leuk te worden." >> Prachtig als je het leuk gaat vinden, dan begint het langzaam een sport te worden. Nice!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin