Vi havde bestilt bord til 16 personer. Vi blev modtaget af Heidi som sørgede for at alt spillede. Mad service. Kæmpe kompliment. Styr på alt. Tusind tak for en dejlig dag. Vh. Maribo MC.
Magen til sure og passive aggressive tjenere! Den unge kvindelige tjener var super sød, men de to middelaldrende kvinder virkede mest af alt til ikke at gide være der! Kom med dumme kommentare hvis ik... Näytä lisää
Meget hyggeligt sted med meget venligt og imødekommende personale. Vi bestilte stegt flæsk ad libitum, som smagte ganske udmærket. Den sidste manglende stjerne skyldes, at vi syntes, vi ventede... Näytä lisää
Der er bestilt bord og det var klar da vi kom som aftalt. vi fik straks udleveret menukort, og kort tid efter kom betjeningen og tog imod vores bestillinger. Mad og drikkevarer kom hurtigt og maden v... Näytä lisää
Super hyggeligt sted lige ved køgehavn
Super hyggeligt sted lige ved køgehavn, dejlig udsigt, dejlig mad. Jeg har været der mange gange og kommer der stadig.
Fantastisk sted… lækkert mad og god…
Fantastisk sted… lækkert mad og god betjening
Fantastisk mad og supergod betjening
Altid super lækkert mad👍🏻😉👏🏻
God mad
God mad, og masser af det, super god service og imødekommende personale og børnevenlig
Altid god service
Altid god service, god mad og god betjening. Hyggelig atmosfærer og prisen er lige som den skal være når vi har med kvalitet at gøre.
Vi kommer der mindst en gang om ugen, og føler os altid meget velkomne
En veninde og besøgte Jenners Duckside…
En veninde og jeg besøgte Jenners Duckside i fredags d 17/6-22.
Vi blev mødt med en meget opmærksom tjener , der var hurtig til at finde det bord vi havde booket på forhånd, selvom der fuld hus i restauranten. Drikkevarerne kom hurtig på bordet efter vores bestilling , ligeledes kom maden, og det smagte fantastisk . Friske råvare, god harmoni til smagssanserne, pænt og indbydende anretning . Alle tjenerne var meget opmærksomme,søde, venlige og imødekommende . Helt klart et besøg værd. Glæder mig til at besøge Duckside igen i løbet af sommeren . I alle gør det super godt .
Hilsen Jane
God mad på Jenners i Køge
Vi har været flere gange på Jenners i Køge og det er altid en fornøjelse. Søde (og sjove) tjenere og rigtig god mad. Skulle der lige været en enkelt upser, bliver det rettet uden problemer eller surhed. Kan virkelig anbefales.
Lækker mad!
Super lækker stegt flæsk! Vi er kommet her mange gange 🤤
Lunken oplevelse
Har været på Jenners dockside i Køge. Ikke specielt god oplevelse. Mad nogenlunde ok. Betjeningen “bodega-agtig”.
Dårlig stægt flæsk.
Dårlig stægt flæsk.. når man påtaler det får man bare af vide at ingen andre i aften har brokket sig! Resten af maden var god.. men sgu ærgerlig service på den bløde stægte flæsk!!..
Ubehagelig følelse som gæst !
Ualmindelig dårlig service !
Vi ankommer 12.15 til vores bestilte bord kl 12.15 . Får maden serveret som ALTID er utrolig god ! Da klokken er 12.49 bliver bonnen lagt foran os og tallerknerne fjernet på trods af jeg sidder og kigger på damen med et stk brød i hånden og er ved at tygge.
Vi fik simpelhen lov til at være på restauranten i lige over en halv time ink bestilling af mad, ventetid, betaling osv !
Ualmindelig dårlig service . Vi blev hverken spurgt om vi ville have mere, ønskede kaffe eller andet vi skulle bare betale og smutte , egentlig inden vi faktisk var færdige med at spise . Ualmindelig ubehagelig følelse og sidde med !
Super service!
Super service!! Fik at vide at der var lidt ekstra ventetid pga. travlhed i køkkenet. Som “plaster på såret” fik vi tilbudt gratis drikkevarer. God stil!! Og iøvrigt dejlig mad. Kan varmt anbefales
Har været på Jenners Køge havn
Har været på Jenners Køge havn
Julemaden kan varmt anbefales, var rigtig velsmagende og god.
Men betjeningen kunne bestemt være bedre 😏
Måtte vente særdeles længe fra første servering med sild, til næste servering
Tjeneren måtte spørge os hvad vi havde fået serveret, det burde de være klar over
Frokostaftale med veninde.
Frokostaftale med veninde.
Blev modtaget af en ikke særlig venlig tjener, meget kort for hovedet.
"Inde eller ude ?"
Vi var åbenbart for længe om at svare, fik så at vide at
hvis vi gik udenfor, var der nok ikke plads indenfor, hvis vi ombestemte os.. Der sad nogle ved to af bordene 😏
Efter et par minutter vidste vi, at det blev for koldt og sagde det stille og roligt, hvor hun bare vendte sig om i døren og sagde "kommer I", igen meget uvenligt ..
Maden var til tre stjerner, hvorimod betjening var til en.
Vi kommer ikke der mere..
Hold op hvor var det godt !!!!!!!
Alt var lige i skabet !
Fantastisk mad .
Hyggelige omgivelser .
Hurtig og venlig betjening .
Rigeligt med mad .
Rimelige priser .
What's not to like ?
Godt sted
Meget hyggeligt sted med meget venligt og imødekommende personale.
Vi bestilte stegt flæsk ad libitum, som smagte ganske udmærket.
Den sidste manglende stjerne skyldes, at vi syntes, vi ventede længe på at få første portion stegt flæsk. Men 2. omgang kom hurtigt.
Fornuftige priser.
Kan anbefales.