Vi havde bestilt bord til 16 personer. Vi blev modtaget af Heidi som sørgede for at alt spillede. Mad service. Kæmpe kompliment. Styr på alt. Tusind tak for en dejlig dag. Vh. Maribo MC.
Magen til sure og passive aggressive tjenere! Den unge kvindelige tjener var super sød, men de to middelaldrende kvinder virkede mest af alt til ikke at gide være der! Kom med dumme kommentare hvis ik... Näytä lisää
Meget hyggeligt sted med meget venligt og imødekommende personale. Vi bestilte stegt flæsk ad libitum, som smagte ganske udmærket. Den sidste manglende stjerne skyldes, at vi syntes, vi ventede... Näytä lisää
Super god mad og betjening…
Der er bestilt bord og det var klar da vi kom som aftalt. vi fik straks udleveret menukort, og kort tid efter kom betjeningen og tog imod vores bestillinger. Mad og drikkevarer kom hurtigt og maden var virkelig lækker. personalet var søde og venlige, en mandlig tjener var meget frisk og sjov hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre
Vil helt sikkert kommer der igen
Dårlig services
Vi havde bestilt bord og fik anvist et bor som de 4 min senere fortrød at vi fik.
Så vi blev anvist et andet bord langt væk hvor de så glemte is og efter 30 min uden betjening så gik vi.
Første besøg på jenners havde ikke…
Første besøg på jenners havde ikke bestilt bord men de fandt et lige ved baren så det var fint god mad god betjening vi kommer igen 😉
Mega lækkert mad
Mega lækkert mad
Jeg købte take away smørrebrød
Jeg bestilte 2 forskellige. En kartoffel mad og fiskefilet.
Der var så meget at det blev til 4 smørrebrød.
Smagte fantastisk godt.
Dog kunne personalet være lidt mere smilende og serviceminded.
Ellers rigtig god oplevelse
Guldbryllup 2024 til UG.
Vi afholdt Guldbryllupmiddag en forårsdag i maj. Det blev en helt igennem god oplevelse.
Først en velkomstdrink i gårdhaven,- hyggeligt og en perfekt optakt til st skulle til bords.
Vi var 14 prs. og fik super opmærksomhed alle sammen. Voksne som børn. Dejligt at opleve sig velkommen med albuerum. 😊
Maden var (og er generelt) indiskutabel god og lækker. Samtidig var der rigeligt af den. vinen velafstemt og i gode mængder.
Alle vores gæster roste både stedet, tjenerne og ikke mindst maden.
Tusind tak til jer, for at have gjort en så vigtig dag til det den blev. 🥳😊 Efter vores mening - helt perfekt.
Dårlig oplevelse
1/2 ⭐️ for at drikkevarerne var OK kolde
1/2 ⭐️ for at kartoflerne ikke var udkogte
Ellers - kommer der ikke igen!
Vi skulle vente 50 minutter på maden, efter 3 gange “jeres mad er lige på trapperne”.
Og bevares, vi havde ikke afstemt hvordan vi opfattede medium stegt, men jeg havde ikke ventet en gråstegt ribeye. Da jeg blev spurgt til bøffen, sagde jeg med det samme at den var tør, men at jeg ikke ville vente i lang tid på en evt. ny.
Stegt flæsk var så tørt, så det smuldrede, 2. omgang i ad libitum var dog mere spiselig.
Kan på ingen måde anbefale stedet.
Fish & Chips
Fish & Chips er bare pomfritter med stegt fiskefilet, (minder om en børne menu). Burde være torsk eller kuller i øldej og gerne med grove fritter til
Dette sted er så fantastisk
Dette sted er så fantastisk, lige fra man træder ind ad døren, eller sidder udenfor.
Den varme man møder fra personalet er ubeskrivelig.
Janni og Anita, I gør det så super godt.
Kæmpe overblik, og selvom der er travlt som i fredags, den første julefrokostdag, var der tid til en god kommentar og overskud.
Personalet skal have 10 stjerner ud af 5.
Maden er ligeså fantastisk, velsmagende, smukt serveret, og i rigelige mængder.
Der kan kun lyde et kæmpe tak herfra, og glæder mig til at se jer igen efter nytår.
❤️❤️
Du betaler ca
Du betaler ca. 80 kr. for en skinkesalat serveret i et lille glas, som ikke er hjemmelavet, sidste gang vi var der. Havde forventet højt belagt smørrebrød til samme pris. Kommer ikke mere.
Dejligt venlig betjening af voksne…
Dejligt venlig betjening af voksne professionelle damer der ved hvad service er. God mad, til prisen, og godt øl. Det er dog den eneste frokostrestaurant jeg har besøgt, der virker helt uden at have et eneste æg på menuen, ikke et eneste 😥 der er ellers rejemad og dild på menuen...øv uden æg.
Ja vi fejrede vores svigersøns…
Ja vi fejrede vores svigersøns fødselsdag forleden.
4 personer var vi.
Venligt og friskt personale tog imod os, de får 1. stjerne hyggeligt sted, vores 2. stjerne.
Så kommer vi til maden, det 1. Gang flæsk med persillesovs osv. den var OK.
Næste bestillinger hed, Rebey medium stegt, den var desværre helstegt, elllers alt andet tilhørende udemærket.
Sidste 2 bestillinger, wienerschnitzel med tilbehør, tilbehør OK, meeeen begge schnitzler var brændte 2 cm ind rundt kanterne, kun midten var ok, dog ikke banket nok ud.
De bar præg af, at de var forstægte, for bagsiden var ganske lys ?, de lignede nogle der havde ligget under elle i ovn eller grilllampe, tørre og brændte var de.
Vi nævnte det til den søde servitrice, og hun bød at få lavet en ny, men vi havde jo spist det meste, så vi takkede nej, men håber det gik videre til køkkenet.
Ellers et hyggeligt sted, med et flinkt personale, og smuk beliggenhed ved Køge havn.
Og…..hvis I har svenske penge, så betal med dem.
Vi betalte 1200 kr, og på regningen under beløb stod beløbet også i sekr, som var 1333kr, omregnet til danske ville det blive 853 kr. så hvis I har svenske penge, så betal med dem, i spare ca 400 kr 😵💫😳OK hvordan nu det ?????
Fantastisk mad…
I dag gik frokostturen til Restaurant Jenners Dockside i Køge.
Vi har været der før, og det var oprindelig heller ikke dér, vi skulle ha’ været, men det andet gik i fisk..og det kom vi ikke til at fortryde.
Vi valgte at dele en menu B…
Menu B:
Hjemmelavet karrysild med løg og æble
Fiskefilet pyntet med rejer og mayonnaise
Fiskefrikadelle med remoulade og citron
Varmrøget laks med estragonmayonnaise
Cremet krabbesalat med dild
Hønsesalat med sprød bacon
Friturestegt camenbert med solbærsyltetøj og ristet toast
Serveres med friskbagt brød, fedt og smør.
Det er noget fantastisk mad…
Friske råvarer, og serveret virkelig indbydende…
Der er ingen grund til at pille enkeltdele frem, for det var over hele linjen en meget stor fornøjelse…
Allerede når du tager et stykke brød i kurven, kan du mærke, at det er frisk og nyskåret, så det kan kun blive rigtig godt…
Betjeningen og tjenerens opmærksomhed er rigtig god, og hun kom tit forbi vores bord…
En super madoplevelse…
Tak til JENNERS DOCKSIDE…
Super dejlig mad og drikke også i…
Super dejlig mad og drikke også i forhold til prisen. Meget god og hyggelig betjening.
FORFÆRDELIG OPLEVELSE
FORFÆRDELIG OPLEVELSE
Vi fik to øl, der var helt flade og spurgte pænt om nogle nye, hvor Så min svigermor står på toilettet og kan høre den ansvarlige sige “De skal bare lukke “ræven”, giv dem nogle øl flakser så de kan tie stille”. Min svigermor går ud og konfronterer hende og bliver først mødt af benægtelse, men derefter er “Jamen, hvordan kunne du høre det, vi stod bag baren”. Da vi så gik, forsatte den uforskammede snak.
Tag ALDRIG derind, har aldrig oplevet noget lingende. Øv.. Spild af god restaurant, hvis de snakker sådan om kunderne tør jeg ikke tænke på de stakkels medarbejdere.
Alt var perfekt.
Vi fik stegte flæsk ad libitum. Og det var ubetinget det bedste stegt flæsk med persillesovs, vi nogensinde har fået. Tykke skiver flæsk med sprød svær, og perfekt tilsmagt sovs, der ikke engang manglede salt. Sød og opmærksom betjening, og hyggelige omgivelser. Alt i alt en dejlig aften.
Fantastisk Lækkert mad men forfærdeligt…
Fantastisk Lækkert mad men forfærdeligt snærrende/surt personale (den ene af de to) og lang ventetid !
Jeg kommer ikke igen trods maden var lækker.
hvis man ikke har overskud til at smile eller være servicemindet fordi, der kun er 2 på job, skulle man ansætte en tjener mere eller finde et andet erhverv.
Øv
Altid friske råvarer
Altid friske råvarer! Velsmagende retter koldt som varmt! Fin servering og meget venligt personale. Kan kun anbefale at besøge restauranten
Skønt sted
Skønt sted, lækker mad og altid friskt og smilende personale 🙏
Om du kommer 2 eller mange, om du kommer til frokost eller aften, har ingen betydning for den gode service. Tjeneren lytter altid, så hvis der er noget, som du gerne vil have ved siden af, fordi du ikke kan tåle det, eller bare gerne vil bestemme hvor meget, der skal på af det, så er det altid muligt.
Skøn restaurant
Skøn restaurant, med vidunderlig mad. Dejligt man kan sidde både inde og ude. Servicen er altid i top hos Jenners.