Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Helt igennem fantastisk service! Dejlige produkter, overskuelig hjemmeside og hurtig levering af varen. Jeg kan varmt anbefale at købe fra JC Vintage, og vil selv gøre det igen!
Jeg købte en hoodie i virkelig god kvalitet. Lidt langsommere fragt en andre vintageshops, men kvaliteten af den hoodie jeg modtog giver 5 stjerner.
Se GODT ud med GOD samvittighed! - Og køb dit nye vintagetøj hos JC Vintage. Bæredygtige mærkevarer til billige priser.
Sølystvej 1, 7755, Bedsted Thy, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Super fede produkter og meget pris venlige til kvaliteten 👌👌 Hurtig levering og altid super service!
Fedt udvalg af tøj.
Har dog oplevet 2 gange der har været huller i tøjet, som ikke var vist på billederne

Vastaus yritykseltä JC Vintage I/S
Hurtig levering og meget behjælpelige også efter købet! Købte en trøje hvorefter jeg opdager den måske er lige til den lille side til mig - JC Vintage drengene tilbyder mig så at få fuld refusion for trøjen eller bytte til noget andet. Super god kundeservice og god kvalitet på tøjet👌
Bestilte 2 hoodies og en jakke fra JC vintage. Tøjet kom hurtigt og var i nogenlunde stand. Er en smule utilfreds med, at der var et stort hul i skuldren på den gule hoodie jeg bestilte, som ikke var listet på hjemmesiden. Derudover var der nogle pletter og misfarvninger der ikke stod i beskrivelsen eller kunne ses på billederne. Hullet kan heldigvis sys og derudover var det en god oplevelse at handle gennem JC og fik den ene hoodie gratis i deres 3 for 2 tilbud.

Vastaus yritykseltä JC Vintage I/S
Bestilte igår og hoodien kom allerede i dag 💥 Endelig er det et plus at bo i Sydthy 👏Stor anbefaling herfra! Hoodien er fed
De har helt klart nogle fede items, men deres størrelser var i mit tilfælde MEGET vildledende og forkerte. Jeg bestilte en Nike Hoodie i str. large og modtager hoodien i str. xxl - Den var ikke i nærheden af at kunne gå som en str. large. Tværtimod var den i brystmål 20-30 cm for stor til at den kunne gå an som en str. large.

Vastaus yritykseltä JC Vintage I/S
Købte noget tøj her på JC Vintage, fantastisk god service og god levering!
Super oplevelse med min handel, jeg anbefaler at havde hos JC vintage!
Hurtig levering, hyggeligt med den lille hilsen der var med i pakken.
Fremragende kundeservice.
Det spiller bare, med en lækker brugervenlig hjemmeside.
Nede på jorden og til at snakke med!
Virkelig god service, top kvalitet på tøjet, hurtigt levering. Jeg kan stærkt anbefale JC Vintage, hvis man søger kvalitet og lækkert tøj
Fremragende service, Fremragende drenge hvad mere at be om
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.