Den bedre halvdel går kun i JBS tights, da det er et godt produkt. Grunden til der kun gives 4 ⭐️ for det sidste køb af tights skyldes, at der i de købte modeller er syet et ekstra stof i bag med navn... Näytä lisää
Lyn hurtig levering. God kvalitet og pasform af underbukserne, Stoffet er MEGET glat. MEN MEN MEN, barrieren er for kort/lille i bredden når man har en lang en af “slagsen” og man får en våd plet i bu... Näytä lisää
Stort udvalg i mange forskellige materialer og modeller, samt gode tilbud. Det produkt jeg valgte var størrelses numret placeret lidt for højt, så det kunnes mærkes på ryggen. Men det kunne klippes af... Näytä lisää
Det fungerede godt. Jeg bestilte min pakke om eftermiddagen, og næste dag inden kl 12 kunne jeg hente pakken nede på /7 Eleven.
Bliv fan af siden og bliv opdateret med nye konkurrencer, kampagner, film, billeder og tilbud fra JBS
Bornholmsvej 1, 7400, Herning, Tanska
- +4588774800
- kundeservice@jbs.dk
- jbs.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Hurtig og præcis levering
Hurtig og præcis levering af de bestilte varer - min kæreste savner dog at finde fysiske butikker hvor man kan prøve produkterne til kvinder.
Bor i Haderslev

Vastaus yritykseltä JBS
Super hurtig levering
Super hurtig levering, kunne næsten ikke have vasket og tørret mine brugte :-)
Har efter en uge ikke modtaget varerne
Har efter en uge ikke modtaget varerne. Postdanmark har valgt at levere til en forkert pakkeshop. Har henvendt mig til dem og fået lovning på øjeblikkelig levering men intet er sket.

Vastaus yritykseltä JBS
Gode produkter, som kan vaskes ved en fornuftig temperatur :)
Gode produkter. God levering. God og billig returneringsordning.
alt virkede
Hurtigt og effektivt
Kvalitet til tiden og endda hurtig…
Kvalitet til tiden og endda hurtig levering - hvad medre kan jeg forlange???
Virkelig lækker kvalitet
Virkelig lækker kvalitet. God indpakning. Jeg er tilfreds!
alt var som forventet :-)
De fedeste boxershorts i DK
De fedeste boxershorts i DK. Har tidligere købt hos Danish Endurance, men disse har den perfekte pasform. Farverne er retro og klassiske - striber og tern - og har en duft af 1920erne over sig. Hurtig levering . Alt dejligt!
God hjemmeside
God hjemmeside, fandt hurtigt det jeg søgte- 2 dage efter min bestilling korrekt leveret og varerne fuldt op til mine forventninger 😊
Varerne er i god kvalitet
Varerne er i god kvalitet. Fin overskuelig hjemmeside. Hurtig levering. Kan absolut anbefales.
Nemt og hurtigt
Hurtig levering
Nem hjemmeside med gode tilbud. Hurtig levering. Handler gerne der igen.
God kvalitet
God kvalitet, og fin beskrivelse af varen på nettet. Hurtig levering
Danmarks hurtigste og bedste…
Danmarks hurtigste og bedste kundeservice (af Mia)
Havde bestil 2 undertrøjer, der var små sorte pletter på den ene. Allerede dagen efter var der 2 nye på vej til mig 😉
Lækkert blødt undertøj min nye favorit
Lækkert blødt undertøj min nye favorit.
Hurtig levering ingen bemærkninger god oplevelse og ikke sidste gang jeg køber undertøj der.
Fungerer perfekt!