4 ud af 5 ⭐️ for str. er lidt mere smal end andre butikker eller nethandel. Alt andet var fint. Jeg fik tingene meget hurtigt leveret og i en lille nem og pæn plastik indpakning. Jeg er tilfreds og s... Näytä lisää
The shirts have a very good quality and are produced along ecological and fair trade criteria with different important certificates. Very good. A friendly and fair service completes it. Thank you.
Super bequeme, weiche und gut sitzende Unterwäsche. Ich bin begeistert und möchte keine andere mehr. Dazu ist der Service von JBS hervorragend . Schnelle und perfekte Lieferung und ein kleines Problem... Näytä lisää
JBS of Denmark er en dansk virksomhed med rødder tilbage fra 1939. JBS of Denmark sætter nye standarder ved at bruge de bedste materialer og lave den bedst mulige finish. Kollektionen er skabt med optimal komfort for øje, så du kan sænke pulsen og slappe af. Vi kalder det "Designed to relax". Vores kollektion er inspireret af dansk livsstil, med afspejling af nordisk minimalisme i mode, design og arkitektur. Samtidig reflekterer vi den danske tilgang til miljø og bæredygtighed.
Tanska
- jbsofdenmark.dk
On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Alt i orden
Alt i orden mht. levering, ganske tilfreds med varerne. Jeg købte grå sweatshirt i 100% økologisk bomuld, som vel ikke er noget særligt at se på, men de er bløde og varme, og jeg tåler fint kontakt med dem (vasket separat én gang før ibrugtagning).
4 ud af 5 ⭐️ for str
4 ud af 5 ⭐️ for str. er lidt mere smal end andre butikker eller nethandel.
Alt andet var fint. Jeg fik tingene meget hurtigt leveret og i en lille nem og pæn plastik indpakning. Jeg er tilfreds og synes godt om kvaliteten.
The shirts have a very good quality and…
Tolle Unterwäsche!
Lieferung kam schnell und hat überzeugt. Super weiches, bequemes Material. Sitzt perfekt. Nichts kneift oder reibt. Ich bestelle wieder. Bin begeistert 👍
Virker til at være super kvalitet til…
Virker til at være super kvalitet til en fair pris. Levering næste dag. Så rigtig god oplevelse.
Sehr gut Qualität und die Größe pass perfekt
Sehr zufrieden
Jeg har anmeldt jer en gang
Jeg har anmeldt jer en gang. Men det var ok at handle med jer, pasformen på det jeg bestilte passede perfekt.
Man spürt die Wäsche gar nicht 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
Nemt og trygt at handle hos jer
Nemt og trygt at handle hos jer. Alt virkede som det skulle.
Godt produkt
Godt produkt, hurtig ekspedition og gratis fragt 😊
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gode produkter til fornuftige penge.
Gode produkter til fornuftige penge.
Hurtig levering.
Bambusviscose er en lækker blød kvalitet og tøjet har en god pasform
Jeg købte en langærmet t-shirt og et par bukser. Begge dele i bambusviscose, som er en rigtig lækker blød kvalitet og pasformen perfekt til mig. Jeg køber igen et JBS produkt.