Dejlig udsigt over Sæby havn. Betaling for vand til vinen - virker grådigt. Kun få fisketyper - og selv der var fadene ofte tomme. Få navneskilte. Suppegryderne ofte tomme og dito med flutes. Synd at... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Lange køer til buffeten, det fungerede ikke optimalt, det var nærmest kaotisk og manglede struktur. Dele af maden manglede for længe i buffeten, efter længere tid i køen til maden, kom vi til et igen... Näytä lisää
Det er ikke for svagt gående, handicappede eller andre med udfordringer, da der kun er trapper. Jeg ved ikke om der er områder, hvor der blir taget hensyn til folk med udfordringer som feks angst... Näytä lisää
Har idag besøgt Jacobs og spist buffet. Det har vi gjort utallige gange de seneste rigtigt mange år MEN, nu skal de passe på forretningen. ALT for få ansatte. Måtte vente i kø sammen med gæster f... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Dårlig opførsel af chefen
Søndagsfrokost på Jacobs. Maden upåklagelig. Fin service ag pigerne.
Uskøn opførsel af chefen, som bag skranken i alles påhør råber og jager på de søde piger, som er ved at løbe livet af sig selv.
Jeg bestilte et stjerneskud som var så…
Jeg bestilte et stjerneskud som var så saltet at det var uspiseligt, og bestikket meget beskidt. Ikke et sted som jeg vil anbefale.
Første og sidste gang
Det lader til at der ikke er styr på stedet skulle vente på at få bestilt bord de glemte en ret og INGEN service på deres tjenere de er ikke opmærksomme hvis man skal have noget ekstra skulle have en hyggelig aften men fik det ikke SKAL desværre give mindst en stjerne for at skrive
Har lige været her med familien og få…
Har lige været her med familien og få den store buffet, maden var super, og drikkevare kom hurtig, men 50 mennesker i kø til en enkel buffet konstant er under al kritik, lav dog dobbelt buffet, når du vil have så mange mennesker igennem🥴
Super lækker buffet og skøn servering…
Super lækker buffet og skøn servering trods der var rigtigt travlt... vi kommer igen næste år ligesom de andre mange år
God velsmagende mad
Super god service. God info. Vedr covid regler inden buffeten blev nydt, med stort udvalg af friske velsmagende fisk.
Som kender af Jacobs Fiskerestaurant…
Som kender af Jacobs Fiskerestaurant mødte der os en stor skuffelse i går aftes.
Vi ankom lidt sent ift. buffet’en, men pyt - vores mål var at nyde stedets meget flotte og meget anderledes Stjerneskud; det kunne de godt nå at lave inden køkkenet skulle lukke, kl. var ca. 19.30.
Men føj, det var ikke godt :-( den første lugt man fornemmede var noget friture, som nok skulle have været skiftet ud et par kogninger før vores mad, fiskefilet’er der var tørre, og hvor der var meget lidt kød på, en noget kun for salt panering, vandede asparges og det hele toppet med en hurtig salat; det var simpelthen bare ikke den standard vi synes at kende til. Min mand tog for nysgerrigheden skyld en runde omkring buffet’en, og den så heller ikke ud som det vi har været vandt til.
Må virkelig udtrykke, at vi synes stedet er på en skidt kurs, og så er det altså lidt øv, at man har valgt at samle hele Jacobs i andre lokaler; det var bare en meget mere autentisk og hyggelig oplevelse i de gamle.
Stort Øv :-(
Dårlig mad og dårlig betjening
Har været på Jacobs fiskerestaurant i dag d.16.aug.2021 til frokost. Jeg har aldrig nogen sinde troet at jeg skulle have en sådan dårlig oplevelse på en restaurant. Det starter fint med sød tjener som anviser bord til 4 og vi får menukort. Så stopper det der. Der går en halv time og der sker ingenting. Går op til disken og siger vi gerne vil bestille. En sur tjener svarer ja ja lige om lidt. Han kommer ned til vores bord og skal have bestillingen. Han siger og i skal have buffet og hvad skal i have og drikke. Jeg siger vi skal ikke have buffet. Og i har så valgt buffet restaurant og skal ikke have buffet. Vi ser helst at folk bestiller buffet. Jeg spørger hvorfår har i så et menukort. Svarer ikke. Nå hvad vil så have spørger han surt. Bestiller Stegt rødspætte med kartofler med tilbehør. Sjaskede garniture og rødspætter der ikke var renset får skidt og rogn, lang tyk sort tarm sad deri. Klagede over det. Fik besked fra køkkenet at det var meget normalt at servere dem sådan det havde de ikke tid til at stå og rense. Min mand fik steaks med samme garniture som til fisken som jo passede til retten.Måtte betale fuld pris for dårlig mad. Kommer aldrig mere her. Desværre skal man give mindst 1 stjerne for at kan skrive en anmeldelse
For mange folk på en gang
For mange folk på en gang , buffe området er meget lille når man lukker over 100 personer der ind på en gang.
Virkelig en super lækker buffet..masser…
Virkelig en super lækker buffet..masser af lækre råvarer..og altid helt fyldt op..klart et besøg værd når man er i nærheden👍⭐⭐⭐⭐⭐
Ualmindelig dårlig og uforskammet oplevelse.
Ualmindelig dårlig og uforskammet betjening. Vi fik kun efter meget diskussion bord, som vi havde havde aftalt telefonisk, og bagefter tog det næsten 1/2 time at få fat i en tjener, så vi kunne bestille drikkevarer mv.
Maden (buffeten) var ok, men tallerkener og bestik var snavset, og engangshandskerne, som de lidt for mange gæster kasserede efter brug, lå og flød på gulvet😠
Meget dårlig service
Meget dårlig service. Bestilte stjerneskud pr telefon. Fik at vide det skulle hentes hos bistroen men de havde intet hørt. Fik så et samle sæt i stjerneskud. Mega dårligt… det var ikke det jeg havde bestilt. Sidste gang der bliver bestilt der.
Super ringe service!!!!!!!
Super ringe service!!!!!!!
Vi var et selskab på 8 personer der havde bestilt bord på restauranten fredag 6/8 2021 klokken syv vi fik så besked på at der desværre var fyldt på det af restauranten anviste tidspunkt og måtte vente 1 time på sæby havn. ( godt det ikke regnede)
Vi bliver lukket ind kl 08:00 ca efter fremvisning af coronapas og den tid det tar at hænge jakker op går vi så ombord i den ellers udemærkede buffet, efter forretten er vi et par stykker der går ned for at ryge vi kommer op igen ca 20:45 umiddelbart efter kommer der en tjener og gør opmærksom på at buffeten lukker kl 21:00 ups den var vi sgu ikke lige opmærksom på......det fremgår selvfølgelig af hjemmesiden har jeg efterfølgende tjekket, men jeg tjekker ikke hjemmesider på forhånd når jeg går ud og spiser men forventer naturligvis at personalet der har klokket i reservationerne gør os opmærksom på dette efter at de har rykket reservationen med en time, men det skete ikke, da jeg gør personalet opmærksom på situationen bliver vi tilbudt en kop kaffe......en kop kaffe.
Tak for kaffe siger jeg bare.
To people abroad, stay away or be very sure to double check all reservations.
Skuffende og dårlig service
Skuffende og dårlig service
Vi havde bestilt bord i god tid, ved bestilling bad vi om bord med udsigt til havnen og uden træk og i . Løbe gangen, da vi kender stedet og ved at der en nogle udfattelig dårlige pladser ved indgangen ved en kamin,det blev vil lovet i telefonen.
Da vi ankomner bliver vi surt spurt om vi har coronapas ...... ja selvfølgelig!
Vi bliver nend vist til et bord, for an kaminen 🙈🙈🙈🙈🙈 nej nej, det er jo netop det vi har frabedt os !!!
Vi gør tjeneren opmærksom på det og vores telefonbestillng .... hvilket de pure afviser ..... så de påstår nu vi lyver 🤔 Flot !!! ,
Vi bliver så siddende,et sted hvor vi og de øvrige gæster sidder så tæt og hvor det er umiligt at komme ud og ind...... jeg har ikke tal.på hvor mange gange jeg bliver skubbet i ryggen når de øvrige gæster vil forbi, det er umuligt st føre en samtale med sine øvrige bordgæster........
Flere gange frygtede jeg at tallerknen,skulle blive tømt ned i nakken på mig ......når de øvrige passerede vores bord .....
Vi fik drikke vare ved ankomst. Granske ok , men ikke engang blev der efterfølgende spurt end til om vi ønskede genopfyldning ....... 😢😢😢
Dårlig service!! Det med at få fjernet brugte talkerkner, fungerede så heller ik 😢
Mange af fadene var tomme eller mafen var kolde, tros vi ankom 17.30
Alt i alt, den pisse dårlig oplevelse hvor det bare virke til, at stedet skal have kørt så mange gæster igennem som over hovedet muligt, uden at prakticere værtskab og service !!!
Jeg har naturligvis, rettet min kritik, til Jacob jensen, i lukket forum,
Og fået et flabet svar retur 🙈
( kan dog ikke bekræfte om det er JJ selv der har svaret)
Men denne oplevelse, er det svært at give anbefalinger til andre om at besøge stedet 😎 😢😢😢
Skuffende oplevelse
Vi er tidligere kommet på Jacobs fiskerestaurant og vi har altid været rigtig godt tilfredse med både maden og med betjeningen. Og så er det ærgerligt vi nu skal konfronteres med urimelig lang kø ved buffeten, halvtomme fade, og fiskeretter som både mangler smag og kærlighed samt et personale som løber livet af sig selv og hverken helt eller halvt kan nå at betjene de mange mennesker under det der må være en rimelig tidshorisont.
Det kan kun blive en stjerne
Det kan kun blive en stjerne, det første jeg lagde mærke til var gammel sovs på den tallerken, jeg rakte ud efter, dernæst er udvalget ikke det samme, ikke nogen fiskefrikadeller eller rødspættefilletter, det vil nok vare længe inden jeg kommer igen.
Ærgerligt at Jacob har haft…
Ærgerligt at Jacob har haft expansionshysteri... I de gode gamle lokaler tæt på åen, var både buffet og betjening i særklasse.... Med de ny lokaler er kvaliteten over hele linjen faldet markant.... Plads til 4x så mange gæster, hvor str på buffeten stort set ikke er ændret fra tidligere, hvorfor køen til buffeten som regel er gigantisk, og når man endelig er nået til vejs ende, er der typisk tomme/manglende retter i buffeten. Der kan gå 1/2 timer mellem et bord bliver serviceret.
Jacob for pokker, ryk tilbage i de gamle lokaler, og lad hellere folk skulle reservere bord en uge forud, end at gå på kompromis med kunderne, og kvaliteten ... Én glad kunde trækker i gns 50 nye gæster med i kølvandet, hvor blot én utilfreds kan spolere hele foretagenet
Dejligt udvalg af fiskeretter
Var deroppe den 22. juni 2021. Min mand og jeg kom lidt før tid og fik alligvel et bord. Dejligt flot udvalg af fisk. Især deres hummersuppe smager så skønt. Dejlige forskellige slags fisk. Vi fik prøvet det meste. Det eneste vi savndede var måske at der var mulighed for at folk ikke skulle stå som sild i en tønde. Men at de havde lavet to steder i deres store restaurant hvor man kunne tage sin mad i buffeten. For i disse coronatider stod man godt nok meget tæt for at tage mad. Søde og meget unge tjenere. Måske ikke de mest erfarne men de skal jo også lære det.
Kommer der med glæde igen.
Lækker mad som altid
Lækker mad som altid, sødt personale. Vi kommer som altid gerne igen.
Ildelugtende hummere og arrogant behandling
Ildelugtende hummere og fik at vide de var forkert behandlet, dog har jeg +50 års erfaring med jomfruhummere…
Skrev en advarsel på FB til andre om dette produkt, blev fjernet… af Dem
Så dårlig kvalitet, dårlig betjening, absolut ikke et sted der kan anbefales, bare surt de skal mindst have en stjerne.
P.S produktet blev kasseret.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.