Dejlig udsigt over Sæby havn. Betaling for vand til vinen - virker grådigt. Kun få fisketyper - og selv der var fadene ofte tomme. Få navneskilte. Suppegryderne ofte tomme og dito med flutes. Synd at... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Lange køer til buffeten, det fungerede ikke optimalt, det var nærmest kaotisk og manglede struktur. Dele af maden manglede for længe i buffeten, efter længere tid i køen til maden, kom vi til et igen... Näytä lisää
Det er ikke for svagt gående, handicappede eller andre med udfordringer, da der kun er trapper. Jeg ved ikke om der er områder, hvor der blir taget hensyn til folk med udfordringer som feks angst... Näytä lisää
Har idag besøgt Jacobs og spist buffet. Det har vi gjort utallige gange de seneste rigtigt mange år MEN, nu skal de passe på forretningen. ALT for få ansatte. Måtte vente i kø sammen med gæster f... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
I skal fortsat kun servere fisk......
Havde glædet mig til den store julebuffet, men bliver mødt af tarteletter som trak skind. hamburgerryg som var kogt ihjel og havde skiftet farve. Ribbensteg uden svær. Kolde grønlangkål. Den annoncerede lune leverpostej med champignon og bacon og rullepølse så man ikke skyggen af..... Risalamandaen var tynd og næsten uden ris..... en stjerne for det. "sejren" blev hevet hjem på den dejlige fiskebuffet. Altid velsmagende og veltillavet. Det var bare ikke det jeg kom efter....... men det var det jeg endte med, for det andet var, så at sige uspiseligt. Kun fisk folkens....kun fisk...!!! Alt andet skal I holde jer fra.
Tørre og seje rødspætter
Vi gik på restaurent for at få dejlig mad der det har vi gjort mange gange før og det har været godt .
Men denne gang fik vi rødspætter der havde været i frituren så de var meget mørkstegt ,knas tørre og m ed sejt skind
Der var umuligt at skære ud ,det var en meget kedeligt oplevelse,det får os ikke til at komme igen
Vi var i går på Jacobs
Vi var i går på Jacobs - den første vi møder er ejer der tager i mod vores bestilling i møgbeskidt tøj, det stopper ikke her desværre, jeg måtte bruge god tid på at finde rent bestik og tallerken - tydeligvis var det vasket op for hurtigt og sjusket.
Maden var smagsløs og meget overtilberedt.
Laks smagte af fisk på den ufede måde.
Fiskebuffeten var bestående af rejer mm, jeg selv kunne have købt i netto eller andet supermarked og ikke friske, som vi fx i sidste uge fik ved café fisk
Virkelig en skuffelse
Meget smilende og imødekommende…
Meget smilende og imødekommende personale.
Burger var i den gode ende af skalaen.
Stjerneskudet var i den nedre ende.
Var ikke pandestegt og strittede som om den havde fået elektrisk stød.
Total lækkert vil ihverfald prøve…
Total lækkert vil ihverfald prøve igen.
Ingen tvivl om
Ingen tvivl om, at Jacobs Fiskerestaurant er et tilløbsstykke på grund af den store fiskebuffet, men a’la carte retterne halter noget bagefter. Vi var 4 personer, hvor af 2 bestilte fiskebuffeten og 2 bestillinger af kalvewienersnitzel var en stor skuffelse, da kødet var sejt og næsten ikke til at skære igennem. En wiernersnitzel skal være mør og banket flad og ikke tyk som en steak. Retfærdigvis fik fik et afslag på den samlede regning.
Skuffende søndag
Besøgte Jacobs søndag d. 7.9.25, og der skal gå meget lang tid før vi kommer igen. For det første var der alt alt for mange mennesker - og det fik 'oplevelsen' til at virke lidt cafeteria-agtig.
For det andet, var maden heller ikke særligt spændende - generelt fremstod den tør, 'dødstegt' og uinspirerende
Det virker som om, det mest handler om at få folk hurtigt ind og ud - med mest mulig profit.
Bortset fra udsigten; så var det bare meget skuffende 😢
Min bedste har holdt 70 års fødselsdag…
Min bedste har holdt 70 års fødselsdag i bistroen, og alt var perfekt. God mad og dygtig servitrice.
Flabet middelaldrene mand fordi vi ikke…
Flabet middelaldrene mand fordi vi ikke ville side i træk ved døren.
Kender ikke den form for stjerneskud men fiskefileterne var stegt til ukendelighed og sej som læder og kedelig asparges fra dåse
Ingen kulsyre i sodavanden
Men 5 stjerner til de unge tjerner😊
Ikke særlig spændende fiskebuffet
Fiskebuffeten virkede som om der var tale om sild, rejer mm, der kom fra de glas og indpakninger, man kan købe i supermarkeder. Ikke frisk tilberedte fisk som eksempelvis hos Café Fisk i Tversted.
Dejligt sted
Dejligt sted, skulle have buffet og en enkelt kødret. Det vi syntes allermest om, var at vi blev bedt om at bruge handsker når det blev taget i biffen, det var nået vi syntes godt om. Vi tænker på folks håndhygiejne er nok ikke den bedste og for at de undgår dårlige oplevelser angående dette, det satte vi stor pris på og vi fik en god service og vi gik derfra med en god oplevelse
Laaang kø
Maden var helt okay 👍🏻 men der var kaos og laaang kø for at få maden 😔
Dårlig oplevelse
Maden smagte godt - dog var nogle af tallerkner beskidte.
Der var lang kø til sit bord, selvom man havde bestilt bord.
Personalet var ikke særlig kundemindet.
Hele tiden lang kø til buffenen..
Kig lang tid før man fik tilbudt menukort og før man fik ens drikkevare, eftersom man havde været oppe og hente mad.
Lækker mad
Vi var 4 gode venner oppe og spise i weekenden. Hold da op der var travlt. I klarede det så godt. Maden var lækker og fadene blev fyldt hele tiden. Kommer helt sikkert igen en anden gang.
Lækker buffet
Vi havde læst anmeldelserne og ankom med bange anelser😏. De blev i den grad gjort til skamme. Hold da fast en MEGA lækker buffet, men et stort udvalg af de lækreste fiskeretter og tilbehør. Det var lækkert anrettet og smagte helt fantastisk.
Tjeneren kom hurtigt med vores drikkevarer.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, som vi helt sikkert vil gentage🤩
Jacobs Fiskerestaurant…
Jeg har været på Jacobs Fiskerestaurant i dag, alt var i fineste orden.
Maden var rigtigt god, der var god stemning over alt. Tjenerne var i hopla og alt spillede 😀
Kommer helt sikkert igen 😀😀😀
Allerede da jeg ringede for at bestille…
Allerede da jeg ringede for at bestille bord til 4, blev jeg mødt med en irettesættende og meget uvenlig stemme, der sagde at det gør man online nu om stunder og inden jeg nåede at svare, blev røret lagt på. Vi har for år tilbage ofte besøgt Jacobs og været begejstrede, men det er tydeligt det er blevet en stor industri bespisning , hvor service er smånusset, muslingerne ikke åbne, ikke friske og velsmagende, suppen for salt og jeg fik en frossen jomfruhummer. Andet fisk og skaldyr var udemærket, men betjening ikke særlig venlig eller imødekommende. Ikke den oplevelse vi husker fra tidligere.
Fantastisk udsigt men …..
4 gange Jacobs Stjerneskud serveret i skønne omgivelser af sødt smilende personale - det glædede vi os til…
En tallerken proppet med iceberg salat , 1/2 dåse drænede asparges samt 3 stk friturestegt rasp der støvede når man forsøgte at skære det ud.. Rejerne var absolut det bedste ved denne oplevelse samt personale..
Øv det var første og sidste gang
Total skuffelse
Magen til skuffelse skal man lede længe efter.
Vi har ellers haft et par gode oplevelser før.
På flere tidspunkter kunne vi se 20-25 meters kø til maden, manglende handsker, der måtte råbes om flere gange, mangel på mad, krabbesuppe kun med grøntsager i, hår i maden, beskidt service som skulle være nyvasket....
Totalt IKKE I ORDEN, føj !!!
Der er gået penge i det frem for god kundeoplevelse
Vi havde bestilt bord til 6 til…
Vi havde bestilt bord til 6 til aftenbuffet, og sikke en omgang kaos! Kø til buffeten på 6 meter, personale der rendte forvirret rundt, møgbeskidte tallerkener der var vasket alt for hurtigt! Mad der blev revet væk, når man langt om længe var nået frem i køen, så skulle man vente længe på, at ny mad ankom! Forstår det er i ferieperioden, men det her er langt under standard!
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.