Jacobs Fiskerestaurant Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,5

Dejlig udsigt over Sæby havn. Betaling for vand til vinen - virker grådigt. Kun få fisketyper - og selv der var fadene ofte tomme. Få navneskilte. Suppegryderne ofte tomme og dito med flutes. Synd at... Näytä lisää

Lange køer til buffeten, det fungerede ikke optimalt, det var nærmest kaotisk og manglede struktur. Dele af maden manglede for længe i buffeten, efter længere tid i køen til maden, kom vi til et igen... Näytä lisää

Det er ikke for svagt gående, handicappede eller andre med udfordringer, da der kun er trapper. Jeg ved ikke om der er områder, hvor der blir taget hensyn til folk med udfordringer som feks angst... Näytä lisää

Har idag besøgt Jacobs og spist buffet. Det har vi gjort utallige gange de seneste rigtigt mange år MEN, nu skal de passe på forretningen. ALT for få ansatte. Måtte vente i kø sammen med gæster f... Näytä lisää

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

38 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Virkelig dårlig mad

Virkelig dårlig mad - stjerneskud - friturestegte fiskefilet og ikke pandestegte - totalt ødelagt fisk, ingen smag, igen kogt fisk og virkelig små filet. 2 skrive tørt brød ved siden siden af. Det eneste der var godt var rejerne, men absolut ikke kr. 200,- værd - x 5 personer - 1.000 kr. - vi kommer IKKE igen. Det hele bar præg af hurtige penge omkring skod mad og ikke som reklamen "friske råvarer, tilberedt med kærlighed".

17. heinäkuuta 2024

Skuffende oplevelse

Ikke et sted du går hen for at hygge omkring maden. Der var kaos omkring serveringen, lige fra placering ved borde til levering af mad og drikkevarer. Flere fik serveret drikkevarer længe efter maden, og maden var der rigeligt af, men maden var kvalitetsmæssig dårlig.
Dåse asparges, midt i asparges sæson, friturestegte fiskefilet, hvor fiskekødet var nærmest ikke eksisterende, mest panering.
Sand i salaten, positivt var rejer og laks.
Gæsterne der sad ude, i det alt for varme overdækkede uden ventilation, flyttede kaotisk rundt for at undgå at sidde i solen, her manglede styring og samarbejde fra personalet,- og selvfølgelig
en form for ventilation. Formodentligt har de stået med problemet flere gange.

20. heinäkuuta 2024

God mad - dårlig personale.

Super lækkert mad. Alt fisken var super god. Men virkelig dårlig personale. Der var ikke styr på noget og de løb alle sammen rundt som høns uden hovede.
Vi ventede noget tid på tallerkner og bestik da vi sku gå ombord i buffen, begge gange.
Man sidder en del tæt med andre border uden på tressen.
Vi ventede længe på vores drikke vare.
Virkelig en skam når stedet og maden er super, men de andre ting ødelægger oplevelsen.

20. heinäkuuta 2024

God mad, dårlig service

Maden er velsmagende og et fint udvalg af forskellige retter (dog har der tidligere været et større udvalg).

Servicen kan forbedres, tjenerne virker stressede og ikke venlige hvilket påvirker stemningen. En gæst tabte noget inde i restauranten hvorefter en tjener sukker højlydt fordi det skal gøres rent.

11. heinäkuuta 2024

Skulle her til aften fejre bryllupsdag…

Skulle her til aften fejre bryllupsdag med fruen. Bestilte to gange stegt rødspætte. Utrolig små og tørre uden meget spiseligt fisk. Værst af alt var at rødspætterne ikke var ordentligt rengjort. Kartofler og grøntsagerne kunne spises. Kommer ikke igen.

26. kesäkuuta 2024

Fantastik oplevelse

Dejlig positiv modtagelse og der var tænkt på detaljerne i form af pladser ,udvalg af bord i forbindelse med fødselsdagen , alt var perfekt og super dejlig mad og rengøringen var også i tip top og maden var helt perfekt og smagte virkeligt godt , vi kommer helt sikkert igen

21. kesäkuuta 2024

Dette var ikke hva man forventet

Mye bra mat, men også dårlig. Når man serverer fiskemat så skal det være ferske varer.
Så frem til å smake på de store krabbeklør som lå fremme, men de var så gamle / tørre at de var umulig å få ut av skallet. Noen av fiskene holdt heller ikke kvalitet. Dette var slett ikke bra.

18. kesäkuuta 2024

Vi havde bestilt bord til fars dag den…

Vi havde bestilt bord til fars dag den 5 juni kl 18 , da vi kom fik vi at vide der kun var plads uden for , der var 11 grader og byger , så vi gik sluk øret der fra 😩
Håber i kan bliver bedre til ikke at tage flere ind en der er plads til….
Hilsen de sultne..

5. kesäkuuta 2024

Har været på retsuranten flere gange og…

Har været på retsuranten flere gange og syntes det var ok. Men i aftes på mors dag havde vi for over en uge siden bestilt bord til fire personer kl.18.30 da min svigermor fra Norge var på besøg. Da vi ankom var der ikke plads og af overtjeneren fik vi bare besked på at vente lidt.Da vi havde ventet en halv time kom han tilbage hvor jeg sagde til ham at det var for ringe da det var en uge siden vi havde reserveret bord hvor han bare trak på skulderen, Nå men der gik yderligere 5 min hvorefter han henviste os til et lille ekstra havebord der var sat ind. SLET IKKE I ORDEN. udover dette kunne han slet ikke finde nogen som helst form for kompetation evt: et glas vin eller sodavand ????
endelig var buffeten væsentlig mindre og ringere end tidligere besøg, SÅ SIDSTE GANG DE STJÆLER 1400 KR FRA MIG.DET ER VIRKELIG IKKE PENGENE VÆRD.

12. toukokuuta 2024

Altid fantastisk

Altid fantastisk, er aldrig gået skuffet herfra. Frorkostbuffet var også både spændende og lækkert med mange retter og helt friske grøntsager og salat. Fiskesuppe er uovertruffen det bedste jeg nogensinde har smagt.

28. huhtikuuta 2024

Bord og manglende plads

Jeg havde, sammen med en kammerat, bestilt bord og kunne, grund pladsmangel, ikke engang komme ind af døren til restauranten og måtte gå skuffet derfra... Det er ikke i orden at tage flere folk ind end der er plads til....!!

13. huhtikuuta 2024

Dårlig oplevelse

Vi besøgte restauranten her påske søndag og vi havde en bekræftet reservation fra kl. 12.00 til 14.00... Da tjeneren kom for at modtage bestilling fik vi at vide at bordet skulle forlades 13.15 selvom der var en reservation til kl. 14.00 (begrundelse pga påske) så skulle man nok lade være med at bekræfte reservationen på mail til kl. 14.00
Min kone og 2 venner fik fiskebuffet og jeg som ikke er den store fiske spiser bestilte en Jacob's burger.
Uha... Tør og uden smag.. masser af brusk i kødet og en bolle der fik en tvebakke til at virke blød.
Jeg spiste måske knap det halve og tjeneren kom og spurgte om der var noget galt med maden... Fik forklaret min oplevelse hvorefter hun sagde "Det er jeg ikke den første der har sagt det i dag" derefter ville hun informere kokken... Mere skete der så ikke mere i den sag og det var så absolut sidste gang jeg sætter mine ben på Jacob's fiskerestaurant.

31. maaliskuuta 2024

Overpris for et “ubelejligt besøg”

Vi ville en lørdag eftermiddag, have en kop kaffe på havnen.
Vi kommer ind og venter ved skiltet “wait to be seated”.
Efter noget tid opdager personalet os, som ellers sidder og hygger ved et bord midt i restauranten. En mand henvender sig og spørger om han kan hjælpe. Vi spørger på et bord til 2 ved vinduet, hvortil han svarer at “jamen buffeten åbner først kl. 17.30”. Vi siger vi godt kunne tænke os en kop kaffe og han går derfor ud mod gangen og kigger ind til nabo butikken (som også sælger kaffe) “når ja, så er hun så ved at lukke” som om det er ham meget ubelejligt at der er kunder inde ved ham selv. Han kalder på en ung pige og siger hun skal lave kaffe til os.
Vi bestiller hver en kop kaffe og hun spørger om vi vil have et stykke kage til, hvor hun tilbyder 2 slags.
Vi siger ja tak og får derefter serveret en kedelig chokolade fondant med is, som mest alt kunne være fra Rema1000’s fryserdisk.

Da vi betaler skal vi af med 241kr. For 2 kopper kaffe og 2x kage. Det viser sig at kagen koster 89,- pr portion!!

Utrolig overpris for en rigtig dårlig oplevelse, hvor vi følte os uvelkommen og uimponeret over vores servering.
Vi undrer os over, at man tilbyder “kage til kaffen” til 89,- pr servering!!

16. maaliskuuta 2024

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili