Saanut 1/5 tähteä

Dit is bedrog. Ik ben eea aan het uitzoeken. IBAN is virtuele IBAN vanuit Luxemburg geregistreerd en ben in afwachting naar het antwoord vanuit Luxemburg waar het geld naar toe is overgemaakt. De bank... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Idem als alle andere klanten hier. Schoenen besteld en enkel kaartje gekregen met "Dankjewel" Dankjewel om de mensen rondom me ongelukkig te maken. Stelletje oplichters. Moesten we kunnen dan de... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

2 paar Adidas sneakers besteld, nooit ontvangen. Na enige tijd uiteindelijk wel een tracking link naar 'de' zending. Dit bleek een envelop met bedank kaartje voor de aankoop te zijn. Contact opgenomen... Näytä lisää

1,3

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Jacmom site ligt eruit

Jacmom site ligt eruit. Hoe de advertenties hiervan tussen instagram en facebook stonden is mij een raadsel. Dat dit kan..... 2 paar sneakers besteld en nog niks ontvangen. Had ik maar eerder gegoogled. Waarschijnlijk zal ik nog wel zo'n kaartje krijgen als ik andere reacties mag geloven.

Ondernemen jullie hierin nog actie? Melden bij iets of iemand?

Saanut 1/5 tähteä

Jacmom = pure oplichterij!!!!!!

Via Facebook de advertentie gezien. Schoenen besteld maar niet gekregen!!
Net als alle andere reviews hier, alleen een kaartje gehad met dank voor de aankoop en een kortingscode.
Dit is pure oplichterij!!! NOOIT iets bestellen bij Jacmom!!!!!!!!

Jacmom --> vuile oplichtersbende

bestelling # 11503 van sportschoenen niet ontvangen , mail gestuurd zonder reactie
wel kaartje met "bedankt voor uw bestelling "in de bus ontvangen geleverd door DHL , ook deze weten nergens van!
Nu is de Jacmom site uit de lucht en kun je ze dus niet meer benaderen
Kortom: een grote oplichters bende!

opgelicht door jacmom

opgelicht door Jacmom
ik wil iedereen oproepen om aangifte te doen bij de politie en consumentenbond.
Wellicht gebeurt er misschien wat.
Ook adifas besteld.
Ik betaal altijd achteraf. Stom hè!

Saanut 1/5 tähteä

Reeds sportschoenen adidas besteld maar…

Reeds sportschoenen adidas besteld maar tot op vandaag nog niks gekregen. Enkel een mailtje gekregen dat ze verzonden zijn met tracking nr. Maar de site is reeds van het net gehaald. Ik denk dat ik mijn centen kwijt ben en geen schoenen zal krijgen. Mooie reclame☹️

15. toukokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Eenartikel besteld op 18/0/2024 en zou…

Een artikel besteld op 18/0/2024 en zou al op 19/04/2024 op het vliegveld zijn voor vertrek, de 27/04/2024 de firma jacmom antwoord dat ze met het magazijnteam mijn bestelling zullen doornemen ! en op 17/05/2025 !!! Een bericht ontvangen dat op deze datum mijn bestelling (pakje) bij de lokale vervoerder is, en tot nu toe geen enkel bericht meer ???? Voor mij zijn het oplichters !!!

22. toukokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Idem als alle andere klanten hier

Dankjewel om de mensen rondom me ongelukkig te maken. Stelletje oplichters. Moesten we kunnen dan deed ik meer of dit reviewtje hier.

Ondertussen is de site er ook afgehaald. Ik snap niet dat dit op facebook tussen je reclame kan komen.

Niets bestellen!!

Adidas campus schoenen besteld voor zoontje via link Instagram, leek Nederlandse site, bleek pakketje uit China te komen dus toen vertrouwde ik het al niet meer, schoenen nooit gehad wel kaartje gehad ook in pakketje en ze gemaild maar tot op heden geen reactie, schoenen of geld helaas maar wel een verdrietig kind?! Werken samen met yun express en peddler express voor pakket

21. toukokuuta 2024

Niets geleverd-> OPLICHTERS

Schoenen besteld via link in instagram.
Er wordt zogenaamd een pakket opgestuurd, wat niets anders dan een discount kaartje voor de volgende aankoop is.
Hierna wat mail verkeer gehad, maar tot op heden niet de bestelde schoenen ontvangen
Zijn chinese oplichters

Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin