Der er meget hjælp og inspiration at hente, samtidig med at gruppens administrator er personlig og tilstede på trods af den store medlemsbase.

Professionelt, inspirerende, innovativt og brugbart... Blot nogle ord der kan beskrive det store arbejde IVN gør og bidrager med hver dag. Der gøres en stor forskel for små og mellemstore virksomheder... Näytä lisää

I dag havde jeg fornøjelsen af at deltage i 2 netværksgrupper, hvor selve gruppen og første møde var faciliteret af IVN. Der blev skabt et rum, hvor vi følte os trygge, hvilket gav anledning til båd... Näytä lisää

1. B2B

IVN er et netværk for iværksættere. Som medlem får du adgang til det store iværksætter netværk, små faciliterede netværksgrupper og spændende events over hele landet. Det er netværk, der giver fællesskab, salg, sparring og viden. Alle er velkomne – både dem, der allerede er startet op og dem, der går med tanker om det.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Et ærligt, udfordrende og overraskende effektivt forløb - med resultater på under en uge

Jeg har været igennem et intenst forløb med Martin fra IVN, og det har rykket mig meget!

Martin arbejder kontant, men på en rar, imødekommende og klar måde. Han går ikke udenom tingene, og det gør, at man rykker sig hurtigt og mærkbart.

Han udfordrede mig helt fra start - både på struktur, fokus og den måde jeg ser min egen virksomhed på.
Især arbejdet med at få styr på min kalender og finde en konkret persona gjorde en verden til forskel.
Det var krævende, men også enormt befriende at komme ind til det, der faktisk betyder noget: hvem jeg taler til, hvad jeg tilbyder – og hvordan jeg skaber momentum.

En af de største læringer for mig var salgsdelen - at kontakte tre virksomheder og tale med rigtige mennesker om mit produkt.
Det var langt uden for min komfortzone, følte selv at jeg fejlede big time, men jeg gjorde det, og jeg voksede af det.
Det var et vendepunkt for mig.

Martin fulgte op med helt konkrete, brugbare værktøjer:
hvordan jeg bruger LinkedIn strategisk,
hvordan jeg går ind i salg uden at virke “sælgende”,
hvordan jeg står stærkere i min kommunikation,
og hvordan jeg faktisk ejer min forretning.

Jeg blev skubbet, på den helt rigtige måde for mig - og har fået et markant stærkere fundament på under en uge.

Kan kun anbefale det!

Tak, Martin!

21. marraskuuta 2025

Kan varmt anbefales

Martin Christensen, founder af IVN, er en utrolig vidende person om iværksætteri. Hertil opfatter jeg ham, som at være empatisk at tale med, hjælpsom og med gode grundværdier - alt sammen noget, der kommer hele netværket og dens iværksættere til gavn. Kan varmt anbefales!

24. lokakuuta 2025

Jeg kan varmt anbefale IVN

Jeg kan varmt anbefale IVN! Det er et rigtig godt netværk, hvor man ikke bare får nye forbindelser, men også masser af inspiration og værdifuld viden. Der er utrolig meget læring at hente, og man mærker hurtigt, at man bliver både klogere og mere motiveret af at være med.

Samtidig er stemningen altid positiv!
Man føler sig virkelig godt tilpas. IVN er også rigtig gode til at hjælpe, støtte og guide en, når man har brug for det. Det gør, at man aldrig står alene, og man mærker, at der er en oprigtig vilje til at se andre lykkes.

Alt i alt et fantastisk netværk, som jeg kun kan give mine allerbedste anbefalinger!

30. syyskuuta 2025

IVN har været et værdifuldt redskab for…

IVN har været et værdifuldt redskab for min virksomhed gennem tiden. Flere af mine forbindelser herfra er endt med at blive kunder, og jeg har endda fundet en medejer gennem netværket. Det er et stærkt fællesskab, der skaber reelle muligheder for vækst.

Jeg kan klart anbefale et medlemskab, da det kan være en afgørende del af din virksomhedsvækst.

20. marraskuuta 2024

Godt netværk

Jeg har mødt mange dygtige og inspirerende iværksættere gennem IVN og har gennem gruppen fået hjælp til at lære mig selv som iværksætter og min virksomhed bedre at kende.

15. marraskuuta 2023

Netværket med mest værdi for pengene! 💪

Jeg har været medlem i IVN Pro i snart 2 år nu, og medlem af Facebook gruppen i endnu længere tid nu og det er nok det netværk med mest værdi for pengene! 💪

Som Pro medlem får du adgang til en lang række fordele og funktioner på selve IVN.dk, hvor der også findes diverse skabeloner, webinarer og talks, som enhver garvet eller ny iværksætter kan nyde rigtig godt af.

Derudover deltager jeg aktivt i et fysisk netværk her i Odense, men befinder du dig andre steder i landet, så er der også et netværk til dig 😉👍

Så er du solo-selvstændig ligesom jeg, eller ny iværksætter, så får IVN mine varmeste anbefalinger 🙏

18. lokakuuta 2023

Personerne bag IVN er ildsjæle som…

Personerne bag IVN er ildsjæle som gerne vil gøre en forskel for iværksættere og virksomheder i alle udviklingsstadier. Eline Edslev, netværksfacilitator, bruger tid, kræfter og virkelyst på at skabe, forankre og udvikle netværksgrupper til gavn for mange forskellige slags iværksætteri. Med erfaring, kompetencer og entusiasme, former og udbreder hun IVN og dets muligheder dag for dag. IVN har helt sikkert udviklet sig positivt gennem de seneste år og det skyldes bl.a. Elines indsats.

4. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä IVN

IVN er heldige at have dig med ombord, du bidrager så meget i grupperne og sparrer med os og med andre IVN'er. så vi sammen bliver bedre💪

Din anerkendelse af vores indsats og Elines dedikation betyder utrolig meget for os, og vi er glade for at høre, at du har bemærket den positive udvikling af IVN gennem de seneste år. Vi er dedikerede til at fortsætte med at forbedre os og tilbyde endnu mere værdi til vores medlemmer.

Mange hilsner IVN😊

Events

Jeg har haft det super fantastisk med IVN.
Det er et fællesskab.
Vi var afsted en masse iværksætter 2 dage til Ebeltoft.
1. Skabt en masse gode relationer!
2. Lært en masse
3. Hygget samt arbejdet!

15. kesäkuuta 2023

Hej Lawan.
Det er nemlig et fællesskab🙏, godt du får værdi af det som iværksætter. Det er derfor vi er her.
Mange hilsner Eline, IVN

IVN skaber gode netværksmuligheder for iværksættere

IVN søger for at skabe netværksmuligheder sammen med iværksætterene. De udvikler sig hele tiden og bliver kun bedre - jeg er meget tilfreds med work-away-oplevwnse og tror kun det bliver bedre, da de tog udviklingspunkterne seriøst. Jeg glæder mig til næste gang!

15. toukokuuta 2023

Hej Sophie.
Tak for anmeldelsen🙏 og ja vi bliver kun bedre og er opsat på at udvikle os. Vi ses til næste Workaway, mange hilsner Eline, IVN

Stærkt netværk

Efter blot et enkelt opslag på IVN's Facebook gruppe, fik jeg mere end 100 personers konstruktive feedback og aktive deltagelse i min test af hjemmeside og produkter.
Tak til netværket og ikke mindst admins som skaber de professionelle rammer

30. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä IVN

Godt du kan bruge IVN Facebook-gruppen til at få konstruktiv feedback, det er derfor den er til💡 vi værdsætter dine anmeldelse og fortsætter arbejder med at skabe de gode rammer til et godt community😊

Our move to subscribe to IVN was a…

Our move to subscribe to IVN was a strong and viable business decision. Any growing startup should have a clear and compelling business idea that addresses a real need in the market and the potential possibilities for growth. IVN offers all business essentials and moreover, the strategic business plan projections add more value to achieve the business milestones.

1. kesäkuuta 2023

God konstruktiv hjælp

Martin har været en kæmpe hjælp, selvom vi havde en næsten færdig udviklet ide var vi noget i tvivl om retningen vi ville gå for at komme igang, her hjalp han os enormt meget så vi er kommet meget tættere på at komme ud på "hylderne"

25. huhtikuuta 2023

Hej Sebastian.
Godt Martin har hjulpet jer i den rigtige retning, vi glæder os til at følge jer og tak for anmeldelsen😊
Mange hilsner Eline, IVN

IVN gør det bedre at være iværksætter…

IVN gør det bedre at være iværksætter og selvstændig ejer af små virksomheder. Jeg har fået meget hjælp til at finde det rigtige netværk for mig

15. huhtikuuta 2023

Hej Camilla.
Dejligt at høre Camilla, tak for anmeldelsen
Mange hilsner Eline, IVN

IVN er et fantastisk forum og værktøj for selvstændige.

Efter at havde været medlem af deres Facebook i noget tid, så jeg lidt på det betalte medlemskab via deres hjemmeside.

Jeg undersøgte flere netværks-grupper for selvstændige, men den høje pris på 600+ kr om måneden og opefter fik mig til at give op (plus oprettelsesgebyr på flere tusinde)
Men IVN derimod, de tager godt nok en fornuftig pris! De kom mig i forekøbet og ringede til mig. En sød og imødekommende medarbejde var i røret, og formålet var ikke på at sælge, men finde ud af om IVN kunne være det rette for mig - og det var det - jeg oprettede mig samme dag.

IVN har siden da hjulpet mig godt videre i en tid hvor det hele gik lidt i stå. Jeg fik en snak med Martin, og han gav mig nogle gode tips til, hvad mit næste skridt kunne være - jeg brugte hans råd, og fik på 2 dage, 2 kaffemøder med potentielle kunder. Én af dem var en jeg længe havde drømt om, men ikke turde "spilde" dem...

Næste skridt bliver en netværksgruppe, som også er en af de services der er værd at bruge via IVN.dk! Det glæder jeg mig til! :-)

16. huhtikuuta 2023

Hej Emanuel.
Velkommen til og en herlig historie du deler, vi glæder os til at støtte din iværksætter-rejse på bedste vis🙌😊

Salgsprogram der virker!

Jeg blev anbefalet af Martin Christiansen om at kigge nærmere på Jannich Rindom salgsprogram, hvor jeg var meget skeptisk i starten. Men det blev det BEDSTE valg for min forretning. Du lytter til en behagelig mand, helt ned på jorden og giver gode råd og vejledning til hvordan du kan komme igang med alt fra brug af linkedin som indgangsvinkel til salg, som var ret nyt for mig, til hvordan du kan holde samtalen kørerende uden at lyde som en sælger. Jeg testede Jannich salgsmodel af med et udenlandsk bureau ift. sælge af videoproduktion og jeg fik opgaven hjem! det kan jeg takke Jannich for et fantastisk råd og vejledning Mvh. Raber fra Interfilm Production.

13. huhtikuuta 2023

Kære Raber.
Dejligt at du kunne bruge et godt råd og det gav succes, det glæder os.
Mange hilsner IVN

IVN har givet mig styrke til at…

IVN har givet mig styrke til at fortsætte
IVN har fingeren på pulsen med danske iværksættere og jeg har fundet meget styrke og inspiration til at fortsætte som selvstændig med det netværk jeg har fået igennem netværksgrupper

9. maaliskuuta 2023

Hej Jacob.
Vi er glade for at du har fået inspiration til at fortsætte som iværksætter igennem netværksgrupper, netværk når det er bedst😊

IVN er fedt :)

Har fundet det rette match igennem IVN
Jeg er blevet matchet med nogle rigtig dygtige folk, der kan hjælpe os frem ad digitalt. Dertil får vi ovenikøbet mulighed for en netværksgruppe. Kan virkelig anbefales :)

8. helmikuuta 2023

Hej Nicolai.
Mange tak for anbefalingen og godt du har fundet et match😊