Banner for itsOkay

itsOkay Arvostelua

4 217
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

We hadden een kattenpoot van epoxy met as van onze Bengaal erin laten verwerken, echt prachtig!We konden onze wensen en kleuren per app doorgeven.Vandaag bezorgd gekregen, super mooi, we zijn er heel... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De bestelling heel snel verwerkt. Alles compleet op tijd bezorgd. Enig minpuntje is dat de afmetingen van de siliconen mallen niet helemaal duidelijk zijn. Met name de hoogte is onduidelijk aangegeven... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hele snelle verzending, goed verpakt. Fijne producten . Ik had een vraag die binnen no time beantwoord werd, goede service !

1. Askarteluliike
  2. Rakennustarvikeliike
  3. Tee se itse -kauppa

Tietoja yrityksestä itsOkay

Yrityksen kirjoittama

Epoxy koop je bij itsOkay

Bij ItsOkay bestel je epoxy giethars, resin, siliconen mallen en toebehoren eenvoudig online. Bestellingen die voor 23:30 uur zijn geplaatst heb je de volgende dag al in huis. Vanaf €50 is de verzending zelfs gratis! Voor vragen en deskundig advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Meer informatie? Neem een kijkje in het epoxy kenniscentrum.

Epoxy giethars kopen >

Epoxy van itsokay.nl

ItsOkay is dé specialist van Nederland en België. Wij zijn sinds 2018 actief en dus al meer dan 6 jaar een grote online hobbywinkel.

Ons assortiment

Ons assortiment: epoxy giethars, epoxy voor coatings en vloeren, siliconen mallen, decoraties en toebehoren voor sieraden maken zoals hangers, bedelen, kettingen. Ook verkopen wij epoxy starterspakketten voor het maken van resin art.

Epoxy kopen?

Bekijk ons uitgebreide assortiment met epoxy producten, kleurstoffen, mallen en tools om direct aan de slag te gaan. Ook hebben we een voordelige set voor je om in je winkelwagen toe te voegen. Laat je inspireren door de prachtige voorbeelden en andere mooie creaties van resin art gemaakt door andere hobbyisten.

Advies van epoxy experts

Wil jij ook graag iets maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is itsOkay de winkel voor jou. ItsOkay is dé Epoxy Specialist van Nederland en België. Sinds 2018 actief en dus al meer dan 6 jaar een grote online webwinkel in epoxy en toebehoren. Heb je vragen? Onze experts helpen je graag.

Contact opnemen >

FAQ Epoxy vragen

Als je over epoxy wilt leren, zit je hier goed. Hier geven we antwoord op veelgestelde vragen met betrekking tot epoxy en andere materialen. Heb je een vraag die er niet bij staat? Laat het ons weten.

Naar het kenniscentrum >

Yrityksen kirjoittama

Bezorgopties

✓ Snelle bezorging

Voor 23.30 besteld, morgen in huis Nederland en België. Avondlevering Mogelijk. Ophalen bij diverse Pick-up points.

Epoxy online kopen

Bestel jouw epoxy online bij dé epoxy expert van Nederland en België.

Erinomainen

(4 217)

1 051 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

goede uitleg

goede uitleg, snelle levering en mooie paketten

Vastaus yritykseltä itsOkay

Best Yolande, bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je enthousiast bent over onze starterspakketten en service. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. Ik wens je nog veel knutselplezier! Gr. Anke, team ItsOkay

Top service

Er was een besteld product niet meer aanwezig. Kreeg een andere duurdere optie aangeboden voor dezelfde prijs.
Tevens bij de volgende bestelling nog eens 10% korting!
Top service !

3. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä itsOkay

Beste Carin, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en producten. Mocht je vragen hebben, laat het gerust weten. We helpen je graag! Ik wens je nog veel knutselplezier en graag tot een volgende keer! Gr. Anke, team ItsOkay

Snelle correcte levering

5. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä itsOkay

Beste Gert-Jan, bedankt voor je review. Goed om te horen dat je eerste bestelling snel en netjes bij je afgeleverd is. Ik wens je nog veel knutselplezier en laat het vooral weten als je nog vragen hebt! Gr. Anke, team ItsOkay

correcte leveringen.

Vastaus yritykseltä itsOkay

Beste Andre, bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. Bij vragen mag je altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag! Ik wens je nog veel knutselplezier! Gr. Anke, team ItsOkay

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en een prettige…

Snelle levering en een prettige klantenservice.

1. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä itsOkay

Beste Jolanda, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je je bestelling snel in huis had en dat we je goed hebben kunnen adviseren. Bij vragen mag je altijd contact met ons opnemen. Ik wens je nog veel knutselplezier! Gr. Anke, team ItsOkay

Vlotte levering

1. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä itsOkay

Beste Frits, bedankt voor je review. Goed om te horen dat je je bestelling snel in huis had. Mocht je vragen hebben, laat het gerust weten. We helpen je graag. Ik wens je nog veel knutselplezier! Gr. Anke, team ItsOkay

Saanut 5/5 tähteä

Een hele nette en snelle verzending

Een hele nette en snelle verzending. Echt 1 dag bestellen, volgende dag geleverd. En zeer net verpakt. Zeer tevreden

Vastaus yritykseltä itsOkay

Beste Lia, bedankt voor je review. Wat leuk dat je nu aan de slag gaat met ons PorcelainX! Ik wens je nog veel knutselplezier en mocht je vragen hebben, laat het gerust weten. We helpen je graag! Gr. Anke, team ItsOkay

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb mijn bestelling geplaatst en…

Ik heb mijn bestelling geplaatst en kreeg meteen reactie op. Ik kon zien wanneer kon ik mijn bestelling verwachten en ik kon mijn bestelling volgen. Dag later heb ik mijn bestelling ontvangen.

30. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä itsOkay

Beste Matilda, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je eerste bestelling snel bij je bezorgd is. We zijn benieuwd wat je van het starterspakket vindt. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten. Ik wens je nog veel knutselplezier! Gr. Anke, team ItsOkay

Snel en goed

Vastaus yritykseltä itsOkay

Beste Nol, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze Universele epoxy snel. Mocht je vragen hebben, laat het gerust weten. We helpen je graag. Ik wens je nog veel knutselplezier! Gr. Anke, team ItsOkay

Saanut 5/5 tähteä

Ben altijd al tevreden geweest

Ben altijd al tevreden geweest. Enkel een klein probleempje met de dip epoxy hij is heel dik

Vastaus yritykseltä itsOkay

Beste Hilde, bedankt voor je review. Ik zie dat je de UV dip ruim een jaar geleden gekocht hebt. Deze moet ook dikker zijn, omdat het anders volledig van je object afdruipt. Doordat het dikker is, blijft het beter op z'n plek en kun je het makkelijker laten uitharden onder de UV lamp. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust. We helpen je graag! Gr. Anke, team ItsOkay

Snelle levering, goed product

Vastaus yritykseltä itsOkay

Beste Eric, bedankt voor je review. Goed om te horen dat je je bestelling snel in huis had en dat je tevreden bent over onze producten en service. Ik wens je nog veel knutselplezier en graag tot een volgende keer! Gr. Anke, team ItsOkay

Mooie producten

Mooie producten, goede prijs kwaliteit, snelle levering en duidelijke uitleg bij materialen

Vastaus yritykseltä itsOkay

Beste Monique, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je je bestelling snel in huis had en dat je tevreden bent over onze producten en service. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust. We helpen je graag! Gr. Anke, team ItsOkay

Gewoon snel en goed

Gewoon snel en goed

Vastaus yritykseltä itsOkay

Beste Sjaak, bedankt voor je review. Goed om te horen dat je je bestelling snel in huis had en dat je tevreden bent over onze producten en service. Ik wens je nog veel knutselplezier! Gr. Anke, team ItsOkay

Ronde siliconen mal met diameter 35

De ronde siliconen mal met diameter 35 cm was duurder in vergelijking met andere websites waar ik deze kon kopen. Echter, de reviews waren algemeen negatief vanwege de povere kwaliteit. Vandaar dat ik meer heb betaald en dat vertaalde zich in een product dat gewoon top is!! De ronde mal kwam niet opgevouwen in een klein kartonnen doosje. Neen, de doos waarin de mal verpakt zat, was de perfecte grootte!! Niet opgevouwen, gewoon mooi rond verpakt! Daarvoor geef ik graag meer geld uit!! Perfecte levering, perfect productt!

Vastaus yritykseltä itsOkay

Beste Jan, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Ik wens je nog veel knutselplezier en graag tot een volgende keer! Gr. Anke, team ItsOkay

Tijdig geleverd!

Vastaus yritykseltä itsOkay

Beste Rita, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je eerste bestelling snel bij je bezorgd is. Ik wens je nog veel knutselplezier en mocht je nog vragen hebben over ons PorcelainX, stel ze gerust. We helpen je graag! Gr. Anke, team ItsOkay

Snelle levering.

Snelle levering.
Meer dan 5 euro leveringskosten voor een brievenbus pakket vind ik wel veel. Dat kan lager

30. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä itsOkay

Beste Jose, bedankt voor je review. Helaas worden de kosten van de bezorgdiensten steeds hoger, daar balen wij ook van. Ik wens je nog veel knutselplezier en mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust. We helpen je graag! Gr. Anke, team ItsOkay

Saanut 5/5 tähteä

elke levering altijd in orde

elke levering altijd in orde. En goede produkten.

Vastaus yritykseltä itsOkay

Beste Sonja, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Ik wens je nog veel knutselplezier en graag tot een volgende keer! Gr. Anke, team ItsOkay

Prima

Geleverd volgens afspraak

Vastaus yritykseltä itsOkay

Beste Jan, bedankt voor je review. Goed om te horen dat je bestelling snel en netjes bij je bezorgd is. Ik wens je nog veel knutselplezier en mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust. We helpen je graag! Gr. Anke, team ItsOkay

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede servies snel bezorgd goede…

Zeer goede servies snel bezorgd goede kwaliteit en vriendelijk communicatie

Vastaus yritykseltä itsOkay

Beste Kasia, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en service. Ik wens je nog veel knutselplezier en graag tot een volgende keer! Gr. Anke, team ItsOkay

Vastaus yritykseltä itsOkay

Beste Wendy, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je je bestelling snel hebt ontvangen en dat je tevreden bent over onze producten en service. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust. We helpen je graag! Gr. Anke, team ItsOkay

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin