Ik heb een bestelling geplaatst inclusief de pro lamp. Helaas was er een storing waardoor de lamp het niet goed deed. Ik heb een mail gestuurd op zondag en maandag gelijk antwoord gekregen en alles... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Ik ben een tevreden klant , er was een kabelprobleempje met de uv lamp en dat is opgelost en voor de rest is de bestelling snel aangekomen en alles is in orde . Ik ga nog bestellen bij itsokay .NL bed... Näytä lisää
De site is mooi overzichtelijk en ze hebben een goed assortiment. Kleine kanttekening, mijn bestelling werd niet verzonden omdat een product niet op voorraad was. Hierover word je niet geinformeerd.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik had een gietmal met beschadeging ontvangen, dus gemailt en foto toegevoegd. Zeer snelle reactie met excusses, en er werd meteen een nieuwe opgestuurd... met een kadootje🥰 dat is altijd leuk natuu... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij ItsOkay bestel je epoxy giethars, resin, siliconen mallen en toebehoren eenvoudig online. Bestellingen die voor 23:30 uur zijn geplaatst heb je de volgende dag al in huis. Vanaf €50 is de verzending zelfs gratis! Voor vragen en deskundig advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Meer informatie? Neem een kijkje in het epoxy kenniscentrum.
Epoxy giethars kopen >ItsOkay is dé specialist van Nederland en België. Wij zijn sinds 2018 actief en dus al meer dan 6 jaar een grote online hobbywinkel.
Ons assortiment: epoxy giethars, epoxy voor coatings en vloeren, siliconen mallen, decoraties en toebehoren voor sieraden maken zoals hangers, bedelen, kettingen. Ook verkopen wij epoxy starterspakketten voor het maken van resin art.
Bekijk ons uitgebreide assortiment met epoxy producten, kleurstoffen, mallen en tools om direct aan de slag te gaan. Ook hebben we een voordelige set voor je om in je winkelwagen toe te voegen. Laat je inspireren door de prachtige voorbeelden en andere mooie creaties van resin art gemaakt door andere hobbyisten.
Wil jij ook graag iets maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is itsOkay de winkel voor jou. ItsOkay is dé Epoxy Specialist van Nederland en België. Sinds 2018 actief en dus al meer dan 6 jaar een grote online webwinkel in epoxy en toebehoren. Heb je vragen? Onze experts helpen je graag.
Contact opnemen >Als je over epoxy wilt leren, zit je hier goed. Hier geven we antwoord op veelgestelde vragen met betrekking tot epoxy en andere materialen. Heb je een vraag die er niet bij staat? Laat het ons weten.
Naar het kenniscentrum >Yrityksen kirjoittama
✓ Snelle bezorging
Kerkeplaat, 3313LC, Dordrecht, Hollanti
On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Producten niet bezorgd. PostNL beweerd bestelling te hebben afgeleverd maar kan geen bewijs overleggen anders dan ‘chauffeur zegt dat’ . Klacht ingediend. Ook bij its(not)Okay. Geen feedback nog over geld retour of bestelling nogmaals aanbieden. Bijzonder. Iedereen verschuilt zich. Pfff.
Ik ben een tevreden klant , er was een kabelprobleempje met de uv lamp en dat is opgelost en voor de rest is de bestelling snel aangekomen en alles is in orde . Ik ga nog bestellen bij itsokay .NL bedankt
Ik had potjes schelpen gekocht er stond bij dat er 1500 inzaten dit klopt echt niet het was een heel klein potje helaas retour gestuurd, het waren wel mooie schelpjes maar het aantal klopt niet in zo’n mini doosje dus helaas retour.

Vastaus yritykseltä itsOkay
Superior product. Superior Service. Professional Customer services. Anke, you are such an awesome professional.
Speedy order processing and speedy delivery. Thank you Anke and ItsOkay Team

Vastaus yritykseltä itsOkay
Op zondag besteld en maandag al binnengekregen. Het pakket ziet er goed uit. Klaar om aan de slag te gaan.

Vastaus yritykseltä itsOkay
Super website voor creatieve mensen met duidelijke informatie over de producten

Vastaus yritykseltä itsOkay
Materialen werden erg snel geleverd. Mijn vraag de dag erna werd direct door de klantenservice goed en vriendelijk beantwoord. Erg fijn!

Besteling is snel geleverd
product is prima en vol doet aan mijn eisen

Vastaus yritykseltä itsOkay
Snel verzonden vergezeld van duidelijke handleiding

Duidelijke uitleg
Leuke producten voor nieuwe experimenten

Vastaus yritykseltä itsOkay
Super snel geleverd en het is een zalig product. Fijn en gemakkelijk om mee te werken. Droogt behoorlijk snel :).

Vastaus yritykseltä itsOkay
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.