Jag fick tyvärr inte min leverans vid förra beställningen, vilket blev en riktig katastrof. Men efter ett telefonsamtal från företaget fick jag en ny leverans redan i söndags, och den här gången är... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snabb leverans. Bra info inför leverans. Dock står det på min produkt att jag bara ska ta fram det som används vid varje tillfälle, men eftersom det är fruset och stenhårt så vet jag inte riktigt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fisken levererades snabbt och var filead och styckad i lagom stora bitar individuellt packade. Mycket kundvänligt att göra så istället för att få en hel sida som man måste dela upp själv. Smaken efter... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har ätit Red Snapper, Tonfisk och Makrill från Ishavet. Utsökt gott. Den här gången har jag tänkt pröva på en bläckfisksallad, lite sjösmåskuren tonfisk och wakame. Perfekta förpackningar där man ta u... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
ät bättre fisk
Så vad menar vi med det?
Jo, att våra kunder inte bara ska få den bästa fisken med ett löfte om färskhet. Vi vill förutom löftet om kvaliteten också erbjuda fisk som både är hållbart och skonsamt producerad.
Vi tror att den bästa fisken är den du fångar själv men när det inte är ett alternativ finns vi här för att erbjuda dig det näst bästa: fantastiskt frisk, hälsosam sjömat från hållbara bestånd som levereras i perfekta portionsbitar med våran fiskbil hela vägen till din dörr.
Ishavet.nu är sveriges bästa fiskbil på nätet! Vårt målsättning är att ha Sveriges nöjdaste kunder. Detta får vi genom att alltid leverera de bästa produkterna till det bästa priset med ett leende. Vårt jobb är att hitta de bästa kvaliteterna, och godaste sjömaten och saluföra dessa på ett smidigt och bra sätt.
Svergies bästa fiskbil med högsta betyget i hela branschen.

Vårby Allé 53, 14330, Vårby, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä ishavet.nu
Beställning och leverans fungerade utmärkt. Har ej hunnit smaka på fisken än. Brukar vara mycket nöjd med varorna.

Vastaus yritykseltä ishavet.nu
Smaken var så god när man åt strömmingen" den får hösta stjärna " ingegerd"

Vastaus yritykseltä ishavet.nu
Lätt att beställa, tydliga meddelande om när paketet skulle komma och när det hade anlänt.
Bra förpackningar.
Vi har ännu inte provsmakat fisken.

Snabb leverans. Utmärkt packeterat
Utmärktprodukt. Enbart skaldjur denna gången

Vastaus yritykseltä ishavet.nu
Allt var bra utom sillen
Ett antal hade delat sig
Smakade lite gammal

Vastaus yritykseltä ishavet.nu
God kvalitet men har fortfarande önskemålet om mindre förpackningar än 2,5 kg.
Önskar också litet mer exakt tid för leverans av beställda varor.