Reconaissance plaque HS, QR Code non reconnu au Parking Gray d'Albion CANNES 06, obligé de payer une place pourtant résérvée et payée ! Personnel inexistant et porte accés au parking closes a 22h00... Näytä lisää
Son unos estafadores!! No se te ocurra registrarte y mucho menos abonarte!! Entre a un parking donde había un supermercado qie me dio dos horas de parking, no estube ni una hora ycuando fui a salir m... Näytä lisää
Ik ben zeer tevreden! Reserveer zeer regelmatig een parkeerplaats in verschillende steden. Op goede locaties, tegen aantrekkelijk tarief. Een keer had ik in een verkeerde garage geboekt en toen kreeg... Näytä lisää
Lamentable société de parking.....Réservation de place impossible à utiliser sur place. Service clients = totalement dépassé avec promesse de remboursement jamais réalisée après avoir payé 2 fois pour... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Interparking est un des principaux exploitants de parkings en Europe. Interparking is één van de meeste succesvolle aanbieders van publieke parkings.
Espanja
- interparking.com
On vastannut 2 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Unable to enter parking and problems chasing refund
I just spoke to someone called Tom at Interparking Customer Services and he was incredibly rude on the call.
I was trying to ask my question whereby he rudely interrupted me saying that I should let him speak.
When I expressed that I was unhappy and annoyed by the inconvenience caused by having to follow up on a double payment with Interparking and by the fact that Interparking needs a week to even PROCESS refund requests, let alone process the refund, his reply was that that was too bad.
This person is not fit to be dealing with customers.
Booking in advance with Interparking should facilitate a smooth parking experience. Instead, you pay online, can’t get through the boon when you arrive, can’t get hold of anyone at the boon because the lines are so busy, have to pay again and then chase Interparking up for a refund.
Following this, you get some rude person who has no business dealing with customers.
I don’t see why I should be out of pocket for the lack of service by Interparking.
Auto gegijzeld bij vergeten portemonnee
Portemonnee vergeten (niet exprex). Medewerker kan niets doen!? Parkeerkosten waren 16 euro en voor dat bedrag wordt mijn auto gegijzeld; zonder auto kun je oo, niet naar huis om portemonnee te halen?
Waardeloze non communicatie
Waardeloze non communicatie.
Reservering gedaan voor Leiden en krijg een bevestiging voor Haarlem. Kan gebeuren denk ik en zal wellicht makkelijk te herstellen zijn.
Vergeet het maar.
Bij reservering ongedaan maken kom je niet verder.
Dan maar de restitutie optie. Daar loop je tegen een muur aan omdat je bij het versturen terug wordt geworpen naar de vraag een invulveld in te vullen dat niet getoond wordt. Nl. Een bankrekeningnummer.
Dan maar een "klacht" optuigen. Ook hier gaat het klantjes pesten door omdat je bij het versturen van de klacht terugverwezen wordt naar wederom een veld wat niet beschikbaar blijkt.
Maar waarschijnlijk is dit de normaalste zaak van de wereld de reviews teruglezend.
INTERPARKING VALT 100% TEGEN!!!
Interparking krijgt van mij een 0,0
heeft in tijd van 2 minuten 3 x hetzelfde bedrag afgeschreven!
Contact hierover gehad met Rabobank!
Interparking hierover emails gestuurd!
Krijg bericht terug dat ze zo snel mogelijk reageren!
Hoor erg veel klachten, nu ik de vragen open zet krijg ik zoveel reacties!
Dus maak ik er werk van
Maar nog GEEN enkel contact gehad, met Interparking!!
Als je precies 30 minuten staat, moet je al 2,20 betalen, terwijl de eerste 30 minuten gratis zijn!
Dus geparkeerd van 22.19 tot 22.49u meteen 2,20 betalen!!
Niet menselijk meer, terwijl je in het JBZ ziekenhuis, echt niet voor je lol komt!
We zijn al dagen in het ziekenhuis vw een overlijden wat er aan komt, dus dit kan ik er dit echt niet bij hebben!
Hebben ze dan geen enkel gevoel!
Inter Bar king kan ik beter zeggen
INTERPARKING VALT MIJ 100% TEGEN! Durf gerust te zeggen 1000 %
NA 5 DAGEN NOG NIETS GEHOORD, GA BIJ RABOBANK MELDEN!!
GAAN MIJ HELPEN!! HEB NOG NOOIT ,ZOIETS MEEGEMAAKT!!!!
Leur site de réservation belge est digne d'un gosse de dix ans
Pour réserver sur votre site un Parking à Zaventem il faut beaucoup de patience, pourtant je suis dans l'informatique depuis des décennies. Le développeur de votre site belge est encore en classes primaires? Incroyable qu'en 2024 la direction ne voit rien.
Cobro indebido
Por estar 6 horas en el parking me han cobrado 25 euros cuando en la entrada ponia 16 euros, una estafa. Cuando he ido a reclamar me ha atendido un señor no demasiado agradable que me ha dicho que 16 euros era solo si te registrabas con antelacion a su app. Publicidad engañosa
Slagbomen blijven dicht ondanks reservering
Zowel Interparking België (PCard) als Nederland werkt de online reseveringen niet. Op voorhand beide keren geboekt maar de slagboom ging niet open. In Nederland zelfs op voorhand moeten betalen, wat dus op 2x betalen neerkomt. Ga voor Nederland een terugbetaling aanvragen. Indien ze niet terug betalen is dit de laatste keer geweest dat we op een Interparking gaan staan. Eveneens binnen gebeld bij de klantendienst van Nederland en heb gevraagd hoe we dit moeten oplossen. Vond het item niet terug op de website en dan leggen ze gewoon neer. Van klantvriendelijkheid gesproken.
Bon qu'à prendre de l'argent
Cela fait 8 ans que je suis abonnée chez vous j'ai eu une fois un problème de prélèvement que j'ai réglé tous de suite vous me comptez 7€50 de frais jamais de geste commercial alors que souvent des bornes qui ne fonctionnent pas cela va que dans un sens par contre pour réclamer de l'argent vous êtes les premiers.
Je suis dans l'obligation de garder mon abonnement pour cause de travailler dans la ville en tant que commerçante mais je ne recommanderais pas cette société !
J'ai du payer une journée de parking a 20euros car vous m'avez bloqué ma carte je suis dans l'attente d'un éventuel remboursement après 8 ans d'abonnement a 70 euros par mois !!!!!!
Parking le plus nul de Paris
Le parking Chauchat Drouot est particulièrement sale, l'escalier est repugnant et l'ascenseur ne fonctionne plus depuis des mois! Il est cependant particulièrement cher. Une honte!
Parkeergarage Heerhugowaard middenweg P2
Vrijdagavond 22/12 gebruik gemaakt van horeca in Heerhugowaard, parkeergarage naast de bioscoop buiten propvol, dus gereden naar de overdekte parkeergarage P2 Middenwaard. Mooi, het was redelijk vol maar nog wel plek, nergens op een duidelijke manier aangegeven dat de parkeerplaats ver voor het sluiten van horeca zij de hekken sluiten. Op de website staat zelfs vermeld dat de garage 24/7 open is, dit vooraf bekeken. Wij komen circa 23:00 terug, betalen onze kaartjes, tot hier prima.
Hierna blijken de hekken dus gesloten en staan onze auto’s binnen. Nou geen zorg zou je zeggen er is 24/7 in en uitrijden, bel het hulp nummer en het zou moeten lukken van afstand, zou je denken. Inderdaad gebeld, krijg een servicemedewerker aan de lijn die aangeeft dat hij in Rotterdam zit en niet veel kan doen, wij zouden moeten wachten tot 7 uur in de ochtend. Te gek voor woorden uiteraard, na flink discussiëren zien we op dat moment mensen binnen waaruit blijkt dat de ingang toch is geopend na al het onnodige dialoog, waaruit blijkt dat de medewerker er in eerste instantie gemakkelijk probeerde onderuit te komen en achteraf de deur toch maar heeft geopend. Erg erg erg slecht, moet je dan per-see stennis schoppen. Goed, de autos dus eruit kunnen krijgen maar zeker niet zoals dit zou moeten van jullie kant. Geef ten eerste aan dat als jullie zo vroeg sluiten, dat jullie überhaupt sluiten en op een duidelijke manier, er leek überhaupt niks te staan en niemand gaat tot in de details een parkeergarage ontcijferen.
Een parkeergarage hoort zeker niet op deze manier te werk te gaan en al helemaal niet een medewerker die te hulp moet staan, arrogantie ten top. Het zal de firma toch niks uitmaken maar dit maakt de horeca in Heerhugowaard zeker niet aantrekkelijk door jullie. In de toekomst maar een stukje verder richting Alkmaar, wel een echte stad met 24/7 parkeerplaatsen. En een klein advies doe wat aan de arrogantie van jullie beveiliging/medewerkers, zo komen jullie over als een amateuristisch en slecht bedrijf, als dit al niet het geval is met zulke streken. Het is natuurlijk helemaal dwars dat Interparking meent klantvriendelijk te handelen op hun website, klaarblijkelijk is alles toch een zooitje bij elkaar gelogen nonsense. Vertrouw niet op handelen van deze garage met helaas incompetente werknemers. Ik ben dan ook bang dat in geval van nog grotere fouten dit bedrijf laks en in het nadeel van de klant zal handelen.
Probleem met slagboom
Probleem met slagboom. Rij autos wachten en toeteren. Hulp knop gedrukt. Medewerker zegt ‘het is niet mijn probleem’. Gevraagd om slagboom te openen omdat veel autos wachten - ‘gaat niet geburen’ ! Zij had plezier in onbeschoft te zijn. Diep triest als dit de ‘hulp’ medewerkers zijn.
Duurt letterlijk uren eruit te komen
Op dit moment doe je er letterlijk uren over om de Meir Parking uit te komen. Wij staan al ruim een uur op dezelfde verdieping.
Altijd goede ervaringen gehad met…
Altijd goede ervaringen gehad met Interparking tot half November waar ik verplicht was mijn wagen te parkeren op de Economy Parking in plaats van de Reservation Zone waar ik voor gereserveerd had. Na klacht blijkt nu dat indien de reservation volzet is je automatisch op Economy parking moet parkeren. Dit staat echter nergens vermeld. Niets ergs ware het niet dat het antwoord op mijn klacht vrij kort en onvriendelijk was en er geen woordje van verontschuldigingen vanaf kon. Weinig klantvriendelijk zou ik zeggen.
Spaans benauwd.
Slagboom herkenning in InterparkingGroningen centrum werkt niet, wat nog veel erger is dat een vrij grote auto er niet inkomt of uit kan. Veelste krap om bochten te kunnen maken naar volgende etage. Als je het koud hebt, ga hier dan heen om te parkeren, je krijgt het dan vanzelf warm en zweet op je rug staan. Eens en nooit weer.
Slagboom blijft gesloten
Online boeking gedaan voor 5 dagen. Kenteken opgegeven, maar bij aankomst geen herkenning. Slagboom blijft dicht. Op advies kaartje aangenomen. Op de dag van terugkomst mail gestuurd mbt boeking zodat we er zo weer uit konden. Maar eenmaal bij de uitgang weer hetzelfde verhaal. Slagboom blijft dicht. Via de intercom gevraagd de slagboom te openen. Immers hadden ze alle betalingsgegevens. Maar de slagboom bleef dicht. Vermoeid van de vliegreis werd ik boos. Aangegeven dezelfde ochtend nog een mail te hebben gestuurd. Gewoon de slagboom even open doen. Na wat gemorrel ging dan eindelijk de slagboom open. Voor mij dus nooit meer Interparking, wat een moeilijk gedoe allemaal. Bahh…
ATENCIÓN.Seguridad cero.
Seguridad cero.
Increíble,me siguen cobrando aparcamientos de un coche que vendí hace 6 meses, te pueden robar el coche y salir del parking sin problema y encima te lo cobran a ti.Solo con la matrícula (sin móvil,sin tarjeta,sin autorización)puedes entrar y salir de los parking.
Me parece una estafa
Waardeloos, auto bekrast beelden binnen 7 dagen gewist.
Waardeloos, auto bekrast in de parkeergarage. Hier kan Interparking natuurlijk niets aan doen. Maar zoals ze aangeven is er camerabewaking.
Aangezien er vermoedens zijn kunnen deze beelden uitsluitsel/bewijs geven ivm de aangifte.
Echter.... Interparking wist de beelden automatisch na 7 dagen, en ik kreeg dan ook de feedback dat de officier van justitie binnen 7 dagen de beelden moest vorderen want anders werden ze gewist.
Met de opmerking dat een OVJ waarschijnlijk nooit binnen 7 dagen beelden vordert kreeg ik eenvoudig het antwoord: " ja dat klopt, maar toch worden de beelden gewist indien niet binnen 7 dagen gevorderd"
Dus samengevat, de camerabewaking die ze aangeven te hebben, kan dus niet gebruikt worden indien je dit echt nodig hebt.
Klantenservice waardeloos, service waardeloos, en die camerabewaking heb je dus niets aan.
Resultaat 2500 euro schade.
Interparking Nice gare
Interparking Nice gare : un cauchemar pour se garer car la moitié du parking est destiné aux loueurs de voiture et la signalétique très mauvaise. Idem pour utiliser la sortie piétons au fond du parking…tout ça pour un prix très élevé : 7,70€ pour 2 heures, c’est prendre les usagers pour des vaches à lait !
Eigenlijk 0 sterren
Eigenlijk 0 sterren.
Door defecte slagboom klanten het volledige dagtarief laten betalen, grove schande. Vervolgens voor leugenaar uitgemaakt door medewerker Frank.
Vermijden waar mogelijk!
Top geregeld
Wij waren enigszins sceptisch, maar niks dan lof. Goed doorrijden tot de slagboom, wachten tot kaartje vanzelf uit (niet op knop drukken) apparaat komt. Slagboom gaat omhoog. Terugweg weer goed doorrijden, slagboom gaat vanzelf omhoog. Goed geregeld dus!!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.