Saanut 5/5 tähteä

Heb andere vergelijkingssites geprobeerd, maar krijg hier toch de beste aanbiedingen. Op internet en TV en op energie. Maak al jaren gebruik van deze site om ieder jaar opnieuw te kijken waar ik voord... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke info. Het vergelijken is m.n. heel gemakkelijk omdat je de kortingen etc. per aanbieder niet zelf terug hoeft te rekenen naar een gemiddelde maandprijs over de looptijd, dat doet Internette... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Klantenservice goed en snel te bereiken Medewerkers denken met je mee Onafhankelijk en open oordeel Weet alleen niet hoe cachback te claimen

Yritys on vastannut

Saanut 2/5 tähteä

"BLACK FRIDAY" in het eerste overzicht een aanbieding met scherpe prijs, blijkt dat deze niet werkelijk is. Na het invoeren van je postcode komt pas de werkelijke prijs. Conclusie opbouw website ander... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Hintavertailusivusto
  2. Internet-palveluntarjoaja
  3. Internetpalvelujen tarjoaja
  4. Puhelin- ja internetpalvelu

Yrityksen kirjoittama

Op Internetten.nl vergelijk je eenvoudig internetproviders. Zo zie je direct hoeveel geld je kunt besparen. Bij de meeste internetabonnementen kun je direct via Internetten.nl van provider overstappen. Internetten.nl is van de makers van Gaslicht.com, bestaat ruim 25 jaar en is volledig onafhankelijk.

4,3

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Zij adverteren Ziggo ADSL

Zij adverteren Ziggo ADSL, maar ik krijg Ziggo kabel. Nu heeft ziggo op haar website ook ADSL staan dus ik keek er niet van op dat zij deze nieuwe dienst leverden. De concurrentie is moordend maar nu blijkt dat internetten.nl een fout heeft gemaakt en ben ik de klos. nu heb ik ziggo terwijl ik geen eens een kabelaansluiting in mijn huis heb.

6. maaliskuuta 2026

Beste ERIK,

Bedankt voor je review!

We vinden het vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. We willen graag verduidelijken dat Ziggo geen ADSL-diensten aanbiedt en dat dit ook niet via onze vergelijker mogelijk is. Via onze website kun je wel een aanvraag doen voor Ziggo kabelinternet.

We hebben je eerder gevraagd om aanvullende gegevens, zodat we met je mee kunnen kijken naar wat er precies is gebeurd. Helaas hebben we hier nog geen reactie op ontvangen. We helpen je hier uiteraard graag verder mee.

We hopen dat je je review nog wilt heroverwegen. Mocht je nog vragen hebben, dan zijn we ook bereikbaar via 088 - 900 1775 of info@internetten.nl. We denken graag met je mee.

Beste vergelijker

Met cashbackactie de goedkoopste aanbieder voor mijn gewenste internetabonnement.
Goede en duidelijke vergelijker.
Geeft een duidelijk prijsoverzicht.
Overstap wordt geregeld.

23. helmikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

BBC NL alleen bij Solcon?

Ik kijk graag BBC NL, en volgens internetten.nl kan dat alleen bij Solcon. Dus ik ga voor de 93 TV zenders van Solcon en niet voor de 53 TV zenders van KPN want daar zit BBC NL niet in het basispakket volgens internetten.nl. Maar dat klopt niet, op de website van KPN staat dat BBC NL wel in het basispakket zit (kanaal 25). Dat lijkt me misleidend van internetten.nl

26. tammikuuta 2026

Beste LeoB,

Wederom bedankt voor je review!

Het zenderpakket van KPN lijkt te zijn gewijzigd en deze wijziging is helaas niet aan ons doorgegeven. Onze excuses dat we dit hebben gemist. We hebben ons contentteam gelijk verzocht om dit aan te passen. Uiteraard is hierbij geen sprake geweest van opzet en we streven ernaar om de informatie op Internetten.nl altijd juist te presenteren.

Mocht je nog vragen hebben? Dan kan je ons altijd bereiken via info@internetten.nl of telefonisch via 088-9001775.

Top!🥳

Top! Heel overzichtelijk en duidelijke site en overstap. Doe het zo ieder jaar via jullie en bespaar zo veel geld en krijg ook nog eens cashback-korting!🥳🥳

24. tammikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Makkelijk en goede aanbiedingen

Beschikbare mogelijkheden worden niet allemaal getoond (bv 2 jarige contracten) maar bij doorklikken kun je die alsnog kiezen. Verder makkelijk te kiezen en mogelijkheden aan te geven. Website werkt goed.

15. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Klantenservice goed en snel te bereiken…

Klantenservice goed en snel te bereiken
Medewerkers denken met je mee
Onafhankelijk en open oordeel
Weet alleen niet hoe cachback te claimen

14. tammikuuta 2026

Beste Frans,

Bedankt voor je review!

Zodra je de eerste factuur van je nieuwe provider hebt ontvangen claim je de cashback eenvoudig via het aanvraagformulier op onze website: https://www.internetten.nl/cashbackactie/aanvraagformulier

Mocht je er niet uitkomen? Neem dan contact met ons op via cashback@internetten.nl en we helpen je graag verder.

Duidelijk!

Duidelijke info. Het vergelijken is m.n. heel gemakkelijk omdat je de kortingen etc. per aanbieder niet zelf terug hoeft te rekenen naar een gemiddelde maandprijs over de looptijd, dat doet Internetten al voor je.

11. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin