Ik heb op 16 juni een bestelling geplaatst. Ik kreeg direct antwoord dat de bestelling ontvangen was. Sindsdien niets meer gehoord. Ik heb gemaild en sinds vorige week meermaals gebeld. De voicema... Näytä lisää
Heb nu al best wel wat verf bij deze zaak online gekocht, ze zijn enorm goed van prijs, de goedkoopste. Zeer behulpzaam en denken met je mee. Elke vraag die je hebt wordt beantwoordt. Ik kan deze wink... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vriendelijke en behulpzame klantenservice voor advies en snelle afhandeling. Online advies via chat en direct antwoord via de mail als je een vraag stelt. Tevens scherpe prijs kwaliteit. TOP
Yritys on vastannut
Gisteren besteld en vandaag al geleverd. Zeer goede service en een scherpe prijs. Absoluut een aanrader!
Yrityksen kirjoittama
e-commercesite gespecialiseerd in hoogkwalitatieve merken verf, behangpapier, vloeren, toebehoren,...
Paalsesteenweg 266, 3583, Paal, Belgia
- info@interio.be
- interio.be
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ma commande est venue en temps et à…
Ma commande est venue en temps et à heure. Site de commande très facile et les infos reçues sur le tchat étaient juste parfaites !

Verf is top
Verf is top
Levering aan huis was niet op de gevraagde dag.IPV op vrijdag werd de verf pas op dinsdag geleverd.

Vastaus yritykseltä Interio
Correcte en snelle afhandeling van mijn…
Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling

Vastaus yritykseltä Interio
Ik was aan het schilderen en zat met…
Ik was aan het schilderen en zat met een vraag. Ik heb gewoon de telefoon genomen en gebeld en ik kreeg dadelijk antwoord. Ik had er niet meer aan gedacht dat het 2de paasdag was en de meeste bedrijven dicht waren.

Vastaus yritykseltä Interio
Heel tevreden van de service
Top! Heel goed verpakt, snelle levering. Roerhoutje bij geleverd. Heel tevreden van de service.

Vastaus yritykseltä Interio
Snelle en correcte levering aan…
Snelle en correcte levering aan correcte prijzen.

Vastaus yritykseltä Interio
Perfect geleverd en ons telefonisch…
Perfect geleverd en ons telefonisch geïnformeerd en geholpen bij het plaatsen van de bestelling. Zeer correcte prijs.👍

Vriendelijke en behulpzame…
Vriendelijke en behulpzame klantenservice voor advies en snelle afhandeling.
Online advies via chat en direct antwoord via de mail als je een vraag stelt.
Tevens scherpe prijs kwaliteit. TOP

Uitstekende service
Een goede winkel om bij de kopen zowel service alsprijs kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Interio
Snelle levering, makkelijk te bestellen en scherpe prijzen. Product zoals beschreven.