Instock Sneaker Store Arvostelua 102

TrustScore 4/5 tähteä

3,8

Beställde ett par skor och är väldigt nöjd med dem. Riktigt bra skick och fina, även är det väldigt bra kund service som svarar snabbt och man får svar på det man undrar över. Skulle varmt rekommender... Näytä lisää

Dåligt överlag! Det tog 1 och en halv månad för paketet att komma trots att jag hörde av mig till företaget ex antal gånger. Inte förens jag hotade med att kontakta Klarna så skickade dem iväg paketet... Näytä lisää

Vi bestilte Nike sko, de blev desværre taget i tolden og vi blev opkrævet 925 kr , men ingen problem vi fik overført pengene med det samme 👍 vi har modtaget skoerne dog ikke i den rigtige str, igen v... Näytä lisää

Great site to sell your sneakers. Good payout, no problems with communication - they respond really fast. There was absolutely no problems during my sale.

1. Kenkäkauppa
  2. Streetwear-kauppa

Vi forhandler markedets mest populære og eksklusive sneakers. Alt fra Off-White til Air Jordans & Yeezys. Baseret i Danmark

3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

super fed butik

super fed butik. jeg fik min vare to dage efter købet

1. syyskuuta 2021

Hej Halfdan!
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi leverer gerne flere sneakers til dig i fremtiden!

Hurtigt og effektivt

Hurtig og effektivt. Mine skokasser lever op til forventningerne. Kan anbefales

30. elokuuta 2021

Hej Anne!
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er utroligt glade for at kunne levere dine skokasser, og står altid klar til at levere endnu flere!

Helpful and well-prepeared stuff

Helpful and well-prepeared stuff. Rapid fast response time. Its easy to deal with them. I really recommend them :)

30. elokuuta 2021

Hi Patrick!
Thanks for your great review!
We hope to see you again in the future!

Jeg bestilte et par sko den 2 august

Jeg bestilte et par sko den 2 august, og har endnu ikke fået en mail om at skoene er afsendt. Jeg har prøvet at kontakte jer 7 gange, men hver gang får jeg enten intet svar eller også for jeg at vide at i vil vende tilbage til mig, men det er ikke sket. Pengene er blevet trukket fra mit kort, men jeg er usikker på om jeg nogensinde kommer til at modtage skoene.

28. elokuuta 2021

Hej Clara!
Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi forsøger hele tiden at optimere vores kundeservice, og dette har været en uheldig situation idet du bestilte en bestillingsvare, som netop har været svær at fremskaffe for os.

10/10

10/10. Kan klart anbefales, alt er som det skal være hurtig levering og gode priser. Køber helt klart her igen!

14. elokuuta 2021

Hej Rune!
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for du vælger at dele din oplevelse med os!

Best Sneaker Shop!

I’ve bought a pair from Instock and all was perfect. The best customer service ever. I asked them for some few questions about the shoes and they just responded to me in 1 hour. Always buy your shoes from Instock Sneaker Store! I’ll buy my next pair very soon. ❤️

23. heinäkuuta 2021

Hi Nagy!
Thanks for your review!
We really appreciate that we can deliver your cool sneakers!

Great service

I ordered the sneakers but were sent to the wrong adress. Since my niece has been having a hard time lately, I got really irritated so I sent a complaint. I received a reply that they will check it out. They did and the shoes were sent very quickly. I recommend the site because of the service and of course the wide range of sneakers they have.

17. heinäkuuta 2021

Hi P. Baarli!
Big thanks for your review!
We really appreciate that we can deliver your cool sneakers!
We hope to deliver more sneakers to you in the future!

Rigtig god information undervejs

Rigtig god information undervejs. Dejligt at vide hvor ens bestilling er, når man venter spændt🤩😉

1. heinäkuuta 2021

Hej Maria!
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi står klar til at levere flere sneakers til dig ud i fremtiden!

/INSTOCK SNEAKER STORE

Blev sendt en besked om at jeg skulle…

Blev sendt en besked om at jeg skulle “afgive en anmeldelse” før jeg overhovedet har fået at vide om pakken er blevet shippet:( Jeg har heller ikke modtaget min pakke endnu, men jeg håber på det bedste for har hørt og læst massere gode andmeldelser😁❤️😚

9. kesäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Instock Sneaker Store

Kære Justin bieber, vi er meget kede af at høre dette review.
Ud fra vores database kan vi ikke finde nogle ordre med det givne navn ”Justin Bieber” og beder dig derfor om det navn ordren blev placeret med (dette kan sendes til instocksneakerstore@gmail.com).
Vores emails om at efterlade et review på hjemmesiden sendes typisk ud automatisk 7 dage efter ordren er blevet placeret, siden du måske har bestilt et produkt som er på ”bestilling” kan denne tidsperiode på 7 dage nogle gange blive overskredet. Vi er glade for din feedback og kigger på problemet, da det selvfølgelig er svært at give feedback før man har modtaget produktet 

Du bedes gerne kontakte os, når du har tid, så vi kan få set på din ordre og løse problemet.

/ Instock Sneaker Store

Great site to sell your sneakers

2. kesäkuuta 2021

Hi Eryk!

/INSTOCK SNEAKER STORE

Hurtigt meetup og god kvalitet

Kunne mødes på hans adresse 5 min efter jeg havde købt. Cleaneste køb på 20 min.

26. toukokuuta 2021

Hej Thomas!
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi håber på at kunne levere endnu flere flotte sneakers til dig ud i fremtiden!

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse, jeg købte en for lille størrelse og måtte desværre returnere, men det gik let og fik hurtigt mine penge tilbage:) anbefaling herfra!

25. toukokuuta 2021

Hej Emma!
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er kede af at størrelsen ikke passede, men står klar til at levere din næste ordre!

Super god service

Super god service, fin pris, og gode billeder. Handlen gik som smurt, uden nogle problemer!

19. toukokuuta 2021

Hej Peter!
Tusind tak for din finde anmeldelse!
Vi er utroligt glade for at du deler din oplevelse hos os!

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra!
Super fede sko og lækker indpakning. Servicen er i top! Så helt klart et kæmpe cadeau herfra!
Køb deres sko!!

2. toukokuuta 2021

Hej Milla!
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det er vi utroligt taknemmelige for!
Vi er altid her til at hjælpe, og vil elske at leverer endnu flere fede sneakers til dig!

Great service

Great service, recommend this website for all sneakerheads!!

1. toukokuuta 2021

Hi Hans!
Thanks for your great review!
We're always here to help, and would love to deliver more cool sneakers to you!

Rigtig hurtig fragt

Rigtig hurtig fragt, og god service

29. huhtikuuta 2021

Hej Noam!
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det er vi meget taknemmelige for!