Vi bestilte Nike sko, de blev desværre taget i tolden og vi blev opkrævet 925 kr , men ingen problem vi fik overført pengene med det samme 👍 vi har modtaget skoerne dog ikke i den rigtige str, igen v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Great site to sell your sneakers. Good payout, no problems with communication - they respond really fast. There was absolutely no problems during my sale.
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Vi forhandler markedets mest populære og eksklusive sneakers. Alt fra Off-White til Air Jordans & Yeezys. Baseret i Danmark
Rigtig god service
Super nice shoes
Super nice shoes, and an amazing collection. 100% recommended
Snyde forretning
Snyde forretning! Bestilte to par sko til over 10.000 DKK og har ikke modtaget mine sko efter 3 uger - butikken besvarer ikke deres henvendelser. I kan se frem en anmeldelse!! Handler her aldrig igen!!

Vastaus yritykseltä Instock Sneaker Store
Får kontakta Klarna om inte min…
Får kontakta Klarna om inte min beställning med ordernr 1167 skickas snart! Blir förbannad att ni inte svarar på Mail!
Linda Gander
Sælger varer som de ikke har på…
Sælger varer som de ikke har på lageret. Afgav en ordre den 5 december og den 16 december får jeg mail, at ordren ikke er vil nå frem inden jul..
Excellent service and customer care.
Good service with great products
Good service with great products. Keep going
Dåligt överlag
Dåligt överlag! Det tog 1 och en halv månad för paketet att komma trots att jag hörde av mig till företaget ex antal gånger. Inte förens jag hotade med att kontakta Klarna så skickade dem iväg paketet. Jobbar själv på postnord och vet med säkerhet att det inte var några dröjsmål där.
Recommendable
Good service, it went straight with shipping and all. However, we went into a minor problem, but it was solved in a good way.
Can definitely be recommended
Super nöjd!
Beställde ett par skor och är väldigt nöjd med dem. Riktigt bra skick och fina, även är det väldigt bra kund service som svarar snabbt och man får svar på det man undrar över. Skulle varmt rekommendera att beställa härifrån, hade inga problem alls att få hem dem .
Bra sida
Tog lite längre tid men annars allt bra skorna va fina ite skadade o gör sitt jobb

Vastaus yritykseltä Instock Sneaker Store
Strålende service og hurtig…
Strålende service og hurtig forsendelse. Har handlet med dem flere gange via blandt andet ejeren.

Hurtig levering,en god oplevelse
Hurtig levering,en god oplevelse, varen er super kvalitet, vender helt sikkert tilbage

Vastaus yritykseltä Instock Sneaker Store
Jeg har nu handlet med sneaker store 2…
Jeg har nu handlet med sneaker store 2 gange, og oplevelsen var i Top💯 Jeg kan kun anbefale denne hjemmeside: Hurtig levering, og pisse genial service!