Banner for Inspect Group

Inspect Group Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Nisse (besiktningsmannen) var mycket erfaren, med tusentals genomförda besiktningar bakom sig, vilket märktes tydligt under hela genomgången. Han förklarade allt på ett lugnt, pedagogiskt och lättfö... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

besiktningsmannen var kunnig och mycket trevlig. fick stort förtroende. han tog sig god tid och var mycket tydlig! han kom på utsatt tid. 4 av 5 stjärnor pga åsikter om fakturan som kunde varit tyd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag upplevde att besiktningen genomfördes mycket professionellt. Den inleddes med en tydlig genomgång av vad som ingick i besiktningen samt vilka åtgärder som tidigare har utförts på huset. Därefter... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk på-plats genomgång av besiktningsprotokoll. Kan med varm hand verkligen rekommendera Peter, han gjorde ett helt fantastiskt jobb, och var otroligt pedagogisk, tydlig och professionell. Be... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Maanmittaus
  2. Kuntotarkastaja

Tietoja yrityksestä Inspect Group

Yrityksen kirjoittama

Inspect Group – professionell partner för husbesiktning, lägenhetsbesiktning och energideklaration i Sverige.

Inspect Group är ett ledande besiktningsföretag som hjälper privatpersoner och företag fatta trygga beslut vid bostadsaffärer. Vi erbjuder professionella tjänster inom överlåtelsebesiktning, lägenhetsbesiktning och energideklaration – oavsett om du ska köpa eller sälja din bostad.

Våra certifierade besiktningstekniker är erfarna, noggranna och levererar alltid tydliga, lättförståeliga och transparenta besiktningsutlåtanden. Vi strävar efter att ge dig full insyn i bostadens skick så att du kan fatta välgrundade beslut utan överraskningar.

Inspect Group grundades 2017 under namnet Besiktningsföretaget och har sedan dess utvecklats till en stark aktör inom byggteknisk besiktning i Sverige. Idag är vi verksamma i storstadsregionerna och har genomfört tusentals bostadsbesiktningar med fokus på kvalitet, trygghet och kundnöjdhet.

Vi är stolta över vårt rykte som en pålitlig besiktningspartner och lägger stor vikt vid personlig service, professionalism och rak kommunikation. Vårt mål är att göra varje steg i besiktningsprocessen så smidigt och tydligt som möjligt.

📧 Kontakt: info@inspectgroup.se
📞 Telefon: 010-18 20 250
🌐 Hemsida: www.inspectgroup.se

Boka besiktning Kontakta oss

Inspect Group – vi besiktigar Sveriges bostäder med kvalitet och omtanke.

Promotion box for Inspect Group

Vi besiktigar Sveriges bostäder.

Vi hjälper vi dig att fatta rätt beslut vid din fastighetsaffär.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

227 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Mycket utbildande besiktning

Jag anlitade dessa för en överlåtelsebesiktning, och jag är mycket nöjd! Jag bemöttes med en personlig service av riktiga människor som var engagerade, till skillnad från automatiserade och opersonliga system i storföretag.

Besiktningsmannen var mycket tillmötsegående och förklarade klart och tydligt för mig vad allting innebar. Han tog sig också tiden att förklara i detalj saker som var viktiga, eller som jag inte riktigt hängde med på. Dessutom fick jag praktiska tips på hur jag själv kan åtgärda småsaker, och råd om vad man ska tänka på om man anlitar hantverkare.

Jag rekommenderar varmt Inspect Group!

8. lokakuuta 2025

Hej Björn,

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med besiktningen och att du kände att du fick både tydliga förklaringar och praktiska råd. Vi lägger stor vikt vid att ge personlig service, så det betyder mycket att du uppskattade det. Tack för att du valde oss.

Mycket bra besiktning

Mycket bra besiktning! Nöjda kunder.

7. lokakuuta 2025

Hej Henrik,

Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med besiktningen. Vi uppskattar verkligen förtroendet att få hjälpa dig.

Bra service och bemötande

Bra service och bemötande

30. syyskuuta 2025

Saanut 3/5 tähteä

Åkarp

Jag tyckte om att huset var bra men tyckte inte om att du var envis och ville inte komma ner i pris

30. syyskuuta 2025

Hej Miriam,

Tack för ditt omdöme!
Våra priser är fasta och satta utifrån kvaliteten och omfattningen av våra tjänster. Jag hoppas du ändå ser värdet i det vi erbjuder.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, professionellt

29. syyskuuta 2025

Hej Per,

Hej Göran,

Toppen…

Mycket trevlig och professionell personal!

29. syyskuuta 2025

Hej Jan,

Saanut 5/5 tähteä

utmärkt utfört inspektion .erhöll goda…

utmärkt utfört inspektion .erhöll goda råd om kommande saker som kommer att behöva ses över i nära framtid

Hej Pierre,
Tack för ditt fina omdöme!
Härligt att höra att du är nöjd med besiktningen och att råden blev till hjälp för dig inför framtiden. Vi uppskattar verkligen förtroendet att få hjälpa dig.

Saanut 3/5 tähteä

Hej Göran,
Tack för att du delar din upplevelse. Vi är ledsna att du upplevt brister i återkopplingen kring energideklarationen – det är inte den nivå av service vi vill ge. Vi tar till oss av din feedback och ser över våra rutiner så att vi kan bli bättre framåt.

Rekommenderar starkt!

Vi anlitade Inspect Group för en överlåtelsebesiktning av ett hus. De ställde upp på kort varsel och jag vill rekommendera besiktningsmannen Johan var väldigt noggrann och duktig på att besvara alla våra frågor.

Hej Isabella,

Stort tack för din fina rekommendation! Vi är glada att vi kunde hjälpa till med kort varsel och att Johan tog väl hand om er.
Lycka till med huset!

Besiktning av hus

Trevligt, engagerat och relevanta kommentarer. Från besiktningsman och skapat protokoll.

Hej Christer,

Tack snälla för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram både bemötande och protokoll.

Team Inspect Group

Saanut 4/5 tähteä

Som jag minns det beställde jag…

Som jag minns det beställde jag besiktning för riskkonstruktion vilket borde ha betytt att fuktmätning gjordes. Jag borde i o f s själv ha reagerat direkt när det inte fanns med i besiktningen men tänkte inte på det då. I övrigt är jag nöjd.

15. syyskuuta 2025

Hej Magnus,

Tack för att du delar din upplevelse!
Din ursprungliga beställning var en BAS-besiktning, där riskkonstruktion och fuktmätning normalt inte ingår. Vi hade dock en dialog om att du skulle ta upp frågan på plats med teknikern, och vi beklagar verkligen om det inte blev som du förväntat dig.
Vi tar till oss av din synpunkt!

Bra att du i övrigt är nöjd med besiktningen.

Saanut 5/5 tähteä

Noggrann besiktning och ärlig…

Noggrann besiktning och ärlig redovisning till rimlig kostnad.

2. syyskuuta 2025

Hej Martin,

Stort tack för dina ord!
Noggrannhet och ärlighet är väldigt viktiga ledord för oss, vi är glada att det märktes.

Varma hälsnigar
//Team Inspect Group

Saanut 5/5 tähteä

Mycket kompetent och proffsig…

Mycket kompetent och proffsig inspektör. Dessutom mycket trevlig och serviceinriktad.

28. elokuuta 2025

Hej Margret,

Tack för ditt väldigt fina omdöme! Vi är glada att du kände att du fick ett professionellt och serviceinriktat bemötande ⭐️.

Saanut 4/5 tähteä

smidigt att boka och få en besiktning

smidigt att boka och få en besiktning, trevligt bemötande

20. elokuuta 2025

Hej Eva,

Tack för din feedback!
Vi är väldigt glada att du upplevde bokningen som smidig och att bemötandet kändes bra.

Trevlig dag!

Mycket professionell besiktningstekniker.

Han berättade på ett sakligt och kunnigt sätt hur han skulle utföra besiktningen och varför. Väldigt pedagogisk i sin förklaring så att en lekman kan förstå. Professionellt bemötande. Vi rekommenderar Andreas Magnusson

12. kesäkuuta 2025

Hej Anette,

Stort tack för din fina återkoppling! Vi uppskattar att du lyfter fram Andreas och hans sätt att förklara och bemöta – vi ska hälsa honom ✨.

// Inspect Group

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin