Indbo Møbler Arvostelua

4. Olohuonekalusteiden myynti
  5. Sisustusliike
  6. Sohvat
  7. Ulkokalusteet

Salg og vejledning indenfor designermøbler. Kom og få masser af inspiration i vores 4.000 kvm. store showroom i Kolding. Indbo har siden sin start i 1967 hovedsageligt udstillet møbler, der henvender sig til privat boligindretning. Vi er meget passionerede omkring møbeldesigns, materialer, mode, farver, indretninger og prioriterer møbler af højeste kvalitet, der holder i generationer. I vores store showroom viser vi størstedelen af den imponerende skandinaviske designtradition med anerkendte designere som Hans J. Wegner, Arne Jacobsen, Nanna Ditzel, Finn Juhl, Børge Mogensen og mange flere, der har præget det sidste århundrede. Samtidig ønsker vi også at være det sted, hvor man finder nye produkter fra nye arkitekter samt de eftertragtede udenlandske brands. I butikken har vi desuden dekorative indretningsartikler til alle rum, lamper, tæpper og senge. Hos indbo har vi mange års erfaringer i indretning og kendskab til materialer. Vi har fokus på, at give jer den bedste sparring i valget af jeres kommende møbler. Udstillingen skal give inspiration, og gennem dygtig rådgivning og gode ideer, hjælpe med at gøre boligdrømmene til virkelighed. Kvalitet skal mærkes – kom ind og se vores flotte udstilling i Kolding.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Det var en fornøjelse at handle hos jer 👌🏼

Det var en fornøjelse at handle hos Indbo Møbler 🤩 Virkelig ekstraordinær kundeservice og stor hjælpsomhed til deres kunder.
Bestemt ikke sidste gang, jeg køber hos jer 👌🏼

17. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Indbo Møbler

Hej Jannie. Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den sætter vi utrolig stor pris på, og hvor er vi glade for at du har lyst til at handle hos os en anden gang ❤️

Bedste hilsner
Mette, Indbo Møbler

Det var en fornøjelse at handle hos…

Det var en fornøjelse at handle hos Indbo Møbler. Virkelig god kundeservice, en behagelig tone og stor hjælpsomhed.

20. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Indbo Møbler

Hej Njama. Hvor er vi glade for din søde anmeldelse. Tusind tak for den ❤️ Vi håber at se dig i butikken eller på webshoppen en anden gang.

Bedste hilsner
Mette, Indbo Møber

Jeg anbefaler at hele mit hjerteindbomøbler.

Jeg har kun positive ting at sige om indbomøbler.
Fik rigtig god vejledning i de ting som jeg skulle købe, ekspedienten hvor meget behagelig at tale med i telefonen.
Så jeg kan kun af hele mit hjerte anbefale en god møbler til jer alle.
En meget tilfreds kunde fra Mariager . 🌹🌹🌹🌹🌹

7. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Indbo Møbler

Hej Annette. Tusind tak for din skønne anbefaling. Den sætter vi utrolig stor pris på. Du ønskes en fantastisk dag. Mange hilsner fra Mette, Indbo Møbler

Rigtig god pris

2. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Indbo Møbler

Hej Monica. Det er vi glade for, du synes. Tusind tak for din anmeldelse. Mange hilsner fra Mette, Indbo Møbler