Oude Wesselink Tuinmeubelen Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Een loungeset gekocht voor veel geld. Bij uitpakken deukjes en schades aanwezig, tevens verkeerde schroeven om 2 hoeken aan elkaar te schroeven. Na veel mail contact, waarin vrij onvriendelijk werd... Näytä lisää

Yritys on vastannut

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Topservice

Vrijdag besteld. Uurtje later telefoontje of de tuinset dinsdagmorgen tussen 8u en 9u bezorgd kan worden. Erg vriendelijke dame aan de telefoon. En dinsdagmorgen keurig op tijd werd onze prachtige set door een even vriendelijke man bezorgd.

12. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

2 weken terug wezen kijken voor een tuinset,, na veel zitten en kijken uitgekomen in de outlet hoek.
Daar een mooi set gevonden.
Met 4 werkdagen werd deze netjes bezorgd en op de plek gezet, zelfs de stoelen waren netjes verpakt.
Super blij met deze set en top service.

29. heinäkuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Vandaag geweest ivm vele reclame

Vandaag geweest ivm vele reclame. Set wat wij wilden was geen setprijs. Wel vriendelijk personeel maar voor een tafel en 6 verstelbare stoelen een bedrag van meer als 3.000 euro. En dan krijg je een aanbieding van een geverfde showroommodel. Verder geen ruimte om te onderhandelen. Nee. Dan ga ik toch voor bedrijf in de buurt wat toch iets luxer was en wel ruimte om te praten over de prijs. Jammer. Maar voor meer als 3.000 euro voor een setje., had ik wel verwacht dat ze iets meer moeite hadden gedaan. Lagere prijs, zelfde kwaliteit maar ieta meer enthousiasme vind je ook bij Cranenbroek filialen.

15. heinäkuuta 2026

Zeer tevreden klant.

Wij hebben in april een mooie Rio-Darwin Wicker tuinset gekocht bij Oude Wesselink tuinmeubelen in de plaats Enter en wij zijn daar zeer tevreden mee. Het personeel van Oude Wesselink tuinmeubelen is erg vriendelijk, zeer behulpzaam en zeker niet opdringerig en zij leveren vanaf het eerste gesprek in de zaak tot en met de bezorging een zeer goede service. Kortom, een echte aanrader. Bedankt voor alle goede zorgen. Fam. Buitenhuis uit Apeldoorn

12. huhtikuuta 2026

Super service

Super service! Verkeerde kleur bank gekregen kregen een grijze ipv een groene. Dit werd paar dagen later kosteloos omgeruild! Zeer tevreden.. een echte aanrader
Bedankt namens Fam. De Vos Darp

7. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Super mooie set en geweldige service.

Een ontzettend mooie lounge/ diner set ontvangen vandaag. Een lieve chauffeur die de set netjes naar de tuin bracht. En wat een prachtige set! (De Minnesota). In elkaar zetten was eenvoudig. Jammer van het weer want ik had er graag aan gegeten vandaag. Dik tevreden!

15. toukokuuta 2026

Goede service.

Vorig jaar een prachtige loungeset Atletico gekocht. Vorige week ontdekten we kleine putjes in de coating van het glazen tafelblad.
Afgelopen zaterdag gemaild en vandaag kwam de chauffeur al langs om het tafelblad om te wisselen.
Bedankt voor deze uitstekend service.

16. huhtikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

LasPalmas loungeset met extra tuinstoel

Aangekocht de LasPalmas loungeset aangevuld met een LasPalmas tuinstoel. Lichtgrijs.
Mooie set en makkelijk te monteren. Binnen 3 kwartier lagen de kussens er op. Echt een aanwinst voor de tuin.
Wie een foto wil ontvangen stuur dan even een bericht via petermeijer.org.

14. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

En krijgen we tuinmeubel gebruikte weet…

En krijgen we tuinmeubel gebruikte weet je wat ik weet niet maar ster wil ik niet geven heb alles trug gestuurd wel een beetje appart hoef niet qls jullie bestellen als het aankomt goed kijken want niks klopt er van en nog iets met klarna bestellen anders ben je je geld kwijt

25. maaliskuuta 2026

Prachtige tafel + geweldige klantendienst

Vorig jaar bestelden wij een prachtige tuintafel. Na 1,5 jaar ontstond er jammer genoeg een barst in de tafel. Gelukkig konden we rekenen op deze geweldige klantendienst! Binnen de week ontvingen we een volledig nieuwe tafel én werd de oude tafel ook met behulp van de vriendelijke chauffeur meegenomen. Zeer tevreden over deze service.

21. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Een zeer goed bedrijf aanrader om hier te kopen.

Een zeer goed bedrijf maandag besteld en donderdag afgeleverd op de camping, belde netjes 10min van te voren op en wordt op plaats geleverd, wij zijn meer dan tevreden de Barcelona set met 3 zitbank en 2 fauteuils en tafel en 2 zitbanken.Het ziet er boven verwachting uit wat een mooie set met stevige kussens wij zijn er super blij mee en zeker voor deze prijs .Vriendelijke chauffeur netjes op de opgegeven tijd was hij er en ook de betaling bij aflevering is perfect al met al een dikke 10 voor oude wesselink.We zouden er zo weer opnieuw een aankoop doen .John en loes.

4. syyskuuta 2025

denver loungeset

ik ben blij met de goede service .vlug antwoord als je met een vraag zit. vriendelijk man die het thuisbezorgd heeft .wel content met de denver loungeset maar wel een minpunt dat het harde kussens zijn om op te zitten . de rugkussens zijn wel zacht

6. elokuuta 2025

Geweldig geholpen

Enorme keus, zeer goed geholpen door mevrouw, niet opdringerig en gaf ons echt de gelegenheid te kiezen, zijn zelfs nog naar huis gereden om te meten.
Leuke korting gekregen omdat wij het loungeset direct meenamen.
Koffie was ook prima, dus van ons een dikke 10!

5. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Gisteren onze nieuwe prachtige tuinset…Top Tuinsets

Gisteren onze nieuwe prachtige tuinset gebracht door vriendelijke chauffeur.
Oude Wesselink heeft zeer mooie en veel keus in tuinmeubilair en voor aannemelijke prijzen.
Wij geven dit door aan onze familie en kennissen.
Als wij weer eens aan een nieuwe tuinset toe zijn gaan we zeker weer bij Oude Wesselink Tuinmeubelen in Enter kopen!!

25. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin