Ih Rejser Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

IH Rejser ved Ida har arrangeret en weekendtur til Hamborg (Hotel og koncertbilletter). Alt var perfekt. Vi har før brugt Ih rejser og gør det gerne igen.

Tog kontakt efter anbefalinger til Ih rejser. Der blev taget hånd om vores ønsker vedr. rejse til Barcelona, som blandt andet skulle indeholde håndboldbilletter. Der blev arrangeret ophold på hot... Näytä lisää

IH rejser ved Ida Vi er netop hjemkommet fra efterårs ferie arrangeret af Ida. Ida har stået for planlægningen af vores rejse for familien til Disneyland Paris - samt kultur ferie til Paris. Id... Näytä lisää

Håndboldtur i Boxen med opsamlingsbus med IH-rejser var perfekt arrangeret. Dejligt med info mail undervejs. Ville dog gerne betale for lidt bedre billetter til kampen en anden gang.

1. Matkatoimistot

IH-rejser er et personligt rejsebureau, der skræddersyer rejser på egen hånd samt tilbyder grupperejser og håndboldrejser.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kæmpe anbefaling herfra!

Vi har haft fornøjelsen af den mest perfekte tur til det græske, i bedste omgivelser, lige efter vores smag. Ida er enormt hjælpsom, meget lyttende og forstående over for evt. behov og ønsker. Derudover er hun super hurtig på tasterne - så man har hende altid lige ved hånden. Perfekt planlægning for os og vores ønsker. Næste ferie er selvfølgelig allerede bestilt gennem IH-rejser.

31. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ih Rejser

Tusind tak, Julie! Jeg glæder mig til at sende jer afsted igen i fremtiden.

Super service - trygt og perfekt.

Vi har haft fornøjelsen af Ih Rejser hele to gange. I september 2021 på en perfekt arrangeret 4 dages bryllupsrejse til Amsterdam, og i november 2021 på en herlig tur til Barcelona incl. håndbold som konfi-gave til vores søn.
Ida har hele vejen igennem været enormt hjælpsom, hurtig på tasterne og lyttende ift. vores behov og ønsker. Super planlægning og tilrettelæggelse af begge rejser.
De bedste anbefalinger herfra ! - og det er garanteret ikke sidste gang vi rejser med Ih Rejser ✌️🙂

30. tammikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ih Rejser

Tusind tak for de søde ord!🙏🏼

Min kusine og jeg skulle holde på…

Min kusine og jeg skulle holde på storbytur til nytår.
Vi skrev til IH-rejser, hvor Ida kom med flere forskellige bud på byer med både hotel og fly og forskellige prisklasser. Vi endte med en dejlig tur til Hamburg, hvor Ida havde fundet en skønt, centralt hotel hvor der ikke var noget at sætte en finger på.
Rigtig god service fra Ida - uanset hvilke spørgsmål vi havde, eller bekymringer om corona, så var Ida altid klar med et svar.
Stor anbefaling herfra!

11. tammikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ih Rejser

Mange tak for de søde ord!

Fantastisk håndbold tur til Paris

Fantastisk håndbold tur til Paris, hvor vi så PSG-Barcelona. Hotellet var fint, og med en fantastisk beliggenhed.
Turen var godt planlagt af Ida.
Ida gav rigtig god service, og svarede meget hurtigt på spørgsmål. Vi tog trygt afsted på vores første tur til Paris.

12. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Ih Rejser

Tusind tak for din fine respons!

Dejlig tur til PARIS

Min familie og jeg har været 5 dage i Paris på en skøn ferie, som jeg bestilte gennem IH-Rejser. Turen var flot tilrettelagt fra start til slut, vi boede på et virkelig dejligt og centralt hotel og fik de optimale oplevelser ud af Paris. Samtidig var den samlede pris yderst fornuftig. Stor ros til Ida Hummeluhr fra IH-Rejser for fin service med alt på rejsen. Jeg giver hende mine allerbedste anbefalinger :-)

14. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Ih Rejser

Tusind tak for din feedback!

GODT

Hurtig, effektiv og god service

16. heinäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Ih Rejser

Mange tak for din respons!

Glad og tilfreds

Jeg bestilte en rejse gennem Ih rejser, hvilket jeg har været fuldt ud tilfreds med! Der er taget hensyn til behov og ønsker. Rigtig god service.
Kan kun anbefale at købe rejser igennem Ih rejser!
Jeg vil klart benytte mig af muligheden igen.

15. heinäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Ih Rejser

Tusind tak, for din fine respons!