Bestilte en re-design strikketaske hos Idégarn til en bedre pris end de andre steder jeg har set den. Bestilte onsdag aften og den kom fredag formiddag. Tasken er så fin med en fin lille gave - maskem... Näytä lisää
Jeg stod og manglede noget garn i en bestemt farve, og som det eneste sted, havde idegarn det tilfældigvis. De leverede super hurtigt, og jeg fik tilmed også nogle fine maskemarkører med, samt et lill... Näytä lisää
Har handlet hos IdeGarn mange gange og altid med hurtig og effektiv levering. Kun en enkelt gang var der fejl i et leverede, og den blev rettet med det samme og helt uden besvær. Dejlig oplevelse... Näytä lisää
Lynhurtig levering og jeg fik oven i købet en lille gave og en rabatkode til senere køb.
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Idegarn forhandler garn fra CaMaRose, Permin, CeWec, Regia, Opal, Svarta Fåret, Mayflower, Schachenmayr, Sandnes. Strikke tilbehør og opskrifter.
Hjorterodsvej 14, 8500, Grenå, Tanska
- linda@idegarn.dk
- idegarn.dk
Hurtig levering...
Hurtigt og nemt
Bestilte garn om aftenen … næste morgen…
Bestilte garn om aftenen … næste morgen fik jeg besked om at garnet var klart til afhentning 👍👏
Super hurtig levering
Hurtig levering og super lækkert garn
Lynhurtig levering af min bestilling
Lynhurtig levering af min bestilling - jeg er meget tilfreds med betjeningen.
Hurtig levering og flot indpakket og…
Hurtig levering og flot indpakket og med en lille pose markører i gave🙂
Super kvalitetsgarn til tilbudspris!
Super kvalitetsgarn til tilbudspris!
Hurtig levering til ønsket sted
Lækkert garn til en god pris
Lækkert garn, stort udvalg inden for samme kvalitet og en god pris
Rigtig god oplevelse 😊
God, god og god forretning
Efter at have søgt over hele nettet med lys og lygte, fandt jeg netop det garn jeg søgte hos ide-garn, og så lige så mange nøgler jeg havde brug for. Jeg kunne næsten ikke tro mit eget held! Og da jeg havde afgivet ordren gik der kun et par dage, så kunne jeg hente den. Og der fulgte en lille gave med! Den forretning kan virkelig noget - stort udvalg og fremragende service. Men glem alt om at få Schachenmayr Regia farve 02881 - den farve er udgået af for år tilbage, og nu har jeg købt de sidste nøgler i kongeriget. Men andre projekter - bare gå ind på hjemmesiden og slå jer løs!
Garn i dejlig kvalitet
Garn i dejlig kvalitet. Hurtig levering. Smuk indpakning med lille gave.
Meget tilfreds 🤗 hurtig levering 😀
Stort udvalg og hurtig levering
Stort udvalg og hurtig levering. Jeg kan klart anbefale idegarn!
Garn leveret fra dag til dag
Garn leveret fra dag til dag, med sød hilsen. Dejligt!
mvh Susanne Flensted, Vordingborg