Idecoratie Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Goede service. Waar ik wat ongeduldig was m.b.t het bezorgen van een zeer breekbaar stuk heb ik mail contact gehad met een medewerker die dit fantastisch heeft verzorgd. Met aandacht voor het product... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Na vorige teleurstelling nu alsnog een nieuw schilderij geleverd. Moest wel een paar weken wachten, men heeft wel moeite genomen om het alsnog te verkrijgen. Klantcontact is echter minimaal, telefoonn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Leuke klok besteld maar helaas de verkeerde kleur opgestuurd gekregen. Na mailwisseling retour gestuurd en andere klok uitgezocht i.v.m. niet meer in voorraad/leverbaar 1e keuze. Opnieuw mailwisselin... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hadden ons oog laten vallen op een glasschilderij van Donald Duck en het internet vertelde ons dat dit schilderij nog bij Idecoratie te krijgen was. Het was op dat moment echter niet meer op voorra... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kodintarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

Ben je op zoek naar items voor het interieur die net even iets anders zijn? Laat je dan inspireren door ons bijzondere assortiment.

Hyvä

Kaikki arvostelut

72 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top service Tamara!

Ik had een glazen schilderij besteld die helaas door problemen bij de koeriersdienst niet binnen 2-3 dagen werd geleverd. Het was een cadeau en de tijd begon te dringen. Ik werd continue op de hoogte gehouden door Tamara en ze heeft er alles aan gedaan om het te regelen. Uiteindelijk was het op tijd. Geweldige service!

10. lokakuuta 2025

Blij met mijn glasschilderij

Later dan wat de site zei, maar wauw wat ben ik blij met mijn glasschilderij! Het is prachtig en precies wat ik hoopte! Na contact werd ik gerust gesteld omdat ik vreesde dat mijn bestelling niet geleverd zou worden. Het was een weekje later dan verwacht, maar wel het wachten waard! Dankjewel!

9. lokakuuta 2025

Nette communicatie

Na de bevestigingsmail wachtte ik op een bericht dat mn bestelde artikel bezorgd zou worden. Na drie dagen had ik nog niks vernomen. Toen ik een mailtje naar Idecoratie had gestuurd kreeg ik de volgende dag antwoord. Het had te maken met vakantie van de medewerker. Twee dagen later had ik het artikel in huis. Prima communicatie met Tamara.

5. syyskuuta 2025

goede service.

de olie lampjes die wij bij jullie hebben gekocht, zien mooi uit . de web site van jullie zie er ook mooi uit, zo doende hebben wij bij jullie die olie lampen gekocht.
misschien in de toekomst bestellen wij misschien wel andere producten.

13. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

ZEER SLECHT

ZEER SLECHT, €279 betaald en nooit iets ontvangen. Mails worden niet beantwoord en een telefoonnummer is nergens te bekennen. Aangifte gedaan en contact opgenomen met stripe (hun betalingsprovider) om deze website offline te halen

4. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ordered twice a picture, no delivery, no money

Ordered twice a picture. Both times no information besides it can not be delivered because out of stock (but during the order process it showed availability), no shipment, no money back. I had to activate Paypal cash back guarantee. Seems to be an internet hoax shop

6. elokuuta 2025

Quick and friendly

Special package after the first item was damaged by the cargo.
Quick replacement, very friendly and therefore recommandable.

11. elokuuta 2025

Erg tevreden

Erg tevreden, want prima prijs voor de spiegel waar we al een tijdje naar op zoek waren en snelle levering. Vind ik wel wat spannend, want spiegel en breekbaar, maar stevig en shockproof verpakt. Kan niet beter dus

7. elokuuta 2025
Idecoratie-logo

Vastaus yritykseltä Idecoratie

Beste Leo, hartelijk dank voor de mooie review. We doen altijd ons best om alles goed in te pakken en heel te versturen. Veel plezier met de mooie spiegel en graag tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben super blij met het schilderij…

Ik ben super blij met het schilderij het is zo mooi en snel geleverd. Ben er heel blij mee 💝

29. heinäkuuta 2025
Idecoratie-logo

Vastaus yritykseltä Idecoratie

Beste Sacha, bedankt voor je mooie review en veel plezier met je schilderij. Graag tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Great

Great ! The product is fantastic and the delivery went well.

3. heinäkuuta 2025

Très contente de mon achat

Très contente de mon achat
Il y avait une rupture et on m’a tenu informé ce qui est assez rare pour le souligner.
Emballage au top ; malgré la distance mon colis est arrivé 3 jours après l’expédition et en parfait état .

21. toukokuuta 2025

geweldig

Onze eerste bestelling voldeed niet aan de verwachting. De volgende dag hadden we al een betere uitvoering in huis en die was TOP.

1. toukokuuta 2025

Prima bedrijf

Prima bedrijf, drie olielampen besteld, twee beschadigd geleverd, obv foto’s zonder enige discussie vervangen binnen korte tijd

24. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin