Idalund Design Arvostelua 385

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

hurtigt svar på et spørgsmål angående hjælp til genopsætning af vildmarksbad. nye dele leveret personligt og ikke af en fragtmand så der var mulighed for at få svar på ekstra spørgsmål

Saanut 5/5 tähteä

Det bedste og største showroom, dejligt at se produkterne og tale muligheder igennem inden køb. Kompetente og super professionel vejledning inden købet. Sidst men ikke mindst søde og meget venlige... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En rigtigt god rådgivning ved besøg hos dem inden køb om de forskellige materialer og ovntyper. Levering og installation forløb godt, og en mindre utæthed i en rørsamling blev løst med et smil ved... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk butik med god vejledning, stor service og super hurtig levering. Vi har købt et vildmarksbad med diverse tilbehør og det hele er fantastisk.

Yrityksen tiedot

Yrityksen kirjoittama

Idalund Design er en førende dansk designvirksomhed, specialiseret i at skabe eksklusive vildmarksbade samt bolig- og haveprodukter med et skarpt fokus på bæredygtighed. Vores kollektion er præget af det bedste inden for skandinavisk design, hvor æstetik og funktionalitet går hånd i hånd. Hvert produkt er nøje udformet med præcision og dedikation, hvilket sikrer en høj standard af både håndværk og design. Hos Idalund Design er vi stolte af at tilbyde skræddersyede løsninger, der kombinerer tidløs elegance med holdbarhed og innovation.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Super service og levering

Super service og levering. God hjælp og svar på vores spørgsmål. 😎😎 vi kan varmt anbefale at købe fra Idalund Design. Mvh. Bent.

2. huhtikuuta 2026

Hej Bent

Det er en fornøjelse at læse – tak for din anmeldelse og de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Dejligt at høre, at du oplevede god hjælp undervejs, og at leveringen også gik som den skulle.

Tak for din anbefaling – det betyder meget for os.

Saanut 5/5 tähteä

God rådgivning og det bestilte blev…

God rådgivning og det bestilte blev hurtigt leveret

26. maaliskuuta 2026

Hej Preben

Dejligt at høre, at både forløbet og leveringen fungerede som det skulle.

Tak for din anmeldelse og de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ – det sætter vi stor pris på.

Saanut 5/5 tähteä

hurtigt svar på et spørgsmål angående…

hurtigt svar på et spørgsmål angående hjælp til genopsætning af vildmarksbad.

30. maaliskuuta 2026

Hej Lone

Tak for de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os, at du fik den hjælp, du havde brug for – både i forhold til genopsætningen og undervejs med dine spørgsmål.

Vi forsøger altid at være så tilgængelige som muligt, så tingene bliver løst ordentligt, når der er behov for det.

Saanut 4/5 tähteä

Tilfreds

Tilfreds, men første køb via hjemmeside, sidste stjerne kræver mere erfaring omkring rådgivning/salg

30. maaliskuuta 2026

Hej Christian.

Tak for din anmeldelse ⭐

Vi forstår din pointe – ved køb direkte via webshop får man naturligt ikke den samme rådgivning som ved dialog før køb.

Vi står altid klar til at hjælpe, hvis der er behov for sparring omkring valg af produkter, så man får den løsning, der passer bedst.

Saanut 5/5 tähteä

Meget fin udstilling og betjening.

Meget fin udstilling og betjening.
Rigtig god og hjælpsom levering.

27. maaliskuuta 2026

Hej Søren.

Tak for din anmeldelse ⭐
Det er altid rart at høre, når både oplevelsen hos os og leveringen spiller – sådan skal det gerne være.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk butik med god vejledning

18. maaliskuuta 2026

Hej Lone.

Tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på ⭐
Det er dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse hele vejen fra rådgivning til levering, og at jeres vildmarksbad lever op til forventningerne.

Vi håber, I får mange gode stunder med det.

Saanut 5/5 tähteä

De gør et kæmpe arbejde hele vejen i…

De gør et kæmpe arbejde hele vejen i gennem processen og de er meget hjælpe sommer mega godt service 💪👌

8. maaliskuuta 2026

Hej Danni.

Dejligt at læse din anmeldelse – det sætter vi stor pris på ⭐
Vi gør os umage for at give den bedste vejledning hele vejen igennem, så man står med de rette forudsætninger for at træffe det rigtige valg.

Saanut 5/5 tähteä

Rigtigt god rådgivning og service

Levering og installation forløb godt, og en mindre utæthed i en rørsamling blev løst med et smil ved et hurtigt opfølgende besøg.

6. maaliskuuta 2026

Hej Thomas.

Tak for de 5 ⭐
Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse ved besøget hos os, og at både levering og installation forløb som det skulle.

Vi håber, I får mange gode stunder i jeres vildmarksbad.

Saanut 5/5 tähteä

Min kæreste og jeg har lige modtaget et…

Min kæreste og jeg har lige modtaget et vildmarksbad og er meget tilfredse,
Både med vejledning og levering

19. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Martin.

Hvor er det dejligt at høre, at I er kommet godt i gang med jeres vildmarksbad.
Tak fordi I deler jeres oplevelse – det betyder meget for os at vide, at både rådgivning og levering har fungeret, som det skulle.

Vi håber, I får mange gode stunder i badet sammen.

Saanut 2/5 tähteä

D****

D*********

8. maaliskuuta 2025

Hej Per.

Tak for anmeldelsen.

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig fin hylde i mørkbejdset træ.

Rigtig fin hylde, lige som jeg forestillede mig den.

27. tammikuuta 2026

Hej Anne.

Hvor er det dejligt at høre, at hylden passer præcis, som du havde forestillet dig.
Tak for din anmeldelse og stjernen ⭐

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig ekspedition og ingen…

Hurtig ekspedition og ingen leveringsomkostninger

27. tammikuuta 2026

Hej Michael

Tak for de 5 ⭐
Det glæder os, at både ekspeditionen og leveringen har levet op til forventningerne.

Saanut 4/5 tähteä

God kundeservice

God kundeservice og meget fleksibel mht. levering

20. tammikuuta 2026

Hej Ulrik

Tak for din anmeldelse og ⭐
Det er dejligt at høre, at du oplevede god kundeservice og fleksibilitet omkring leveringen – vi gør altid vores bedste for at finde løsninger, der passer.

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig hurtig og god service

Virkelig hurtig og god service, der er styr på tingene, her handler vi gerne igen!

Tak til Laila for tålmodighed og god kommunikation.

7. tammikuuta 2026

Hej Andreas

Tak for de 5 ⭐ – det sætter vi stor pris på.
Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet et godt og trygt forløb hele vejen igennem, og at kommunikationen har fungeret godt.

Vi bliver altid glade, når kunder vender tilbage – du er meget velkommen igen.

Varmepumpe til vildmarksbad

Super god og venlig service

Varmepumpe fungere perfekt og hvis holder temperaturen i vildmarksbadet selv ved -12 grader.

2. tammikuuta 2026

Hej Thomas.

Tak for ⭐⭐⭐⭐⭐
Det er rigtig dejligt at høre, at varmepumpen kører, som den skal – også selv når frosten bider. Skønt at vide, at vildmarksbadet holder temperaturen, selv ved -12 grader.

Vi er glade for, at du har oplevet en venlig og god service hele vejen igennem.

Vildmarksbadet med varmpumpe

Hej,

En meget kort fortælling.

Jeg havde til at starte med en træls oplevelse af køb af deres vildmarksbad med varmepumpe.

Varmepumpen virkede simpelthen ikke.

Det var over julen så det var bare øv øv.

Men, da jeg tog fat i idalund fik vi en meget sober og ordentlig dialog omkring hvordan vi skulle håndtere sagen.

Det er svært siden det handler om installation af el og fejlene kan være alle steder.

Det endte efter kort tid med at Per ville komme og se hvad han kunne gøre for ellers at tage varmepumpen med for at få den testet.

Træls men fedt at der sker noget.

Han fik også konstateret at det ikke fungerede.

Han havde dog en anden pumpe med som han installerede og den virker!

Kæmpe service!

Det især at bemærke at sagen blev løst uden at der skulle gives en dårlig trust, men sagen sagtens kunne løses uden.

Efter min mening er det også lidt trist at at det er det første værktøj vi efterhånden tager i brug.

Tak til Per og Laila for at være forstående og venlige tilgang.

Samt skal det også siges at kvaliteten er helt i top!

7. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Alexander.

Tak for ⭐⭐⭐⭐⭐ – og tak fordi du tog dig tid til at skrive så grundig og ærlig en anmeldelse.
Selvom det selvfølgelig aldrig er rart, når noget ikke fungerer fra start – og slet ikke hen over julen – sætter vi stor pris på, at du også fremhæver, hvordan sagen blev håndteret.

For os er det helt afgørende at tage ansvar og finde en løsning, når der opstår problemer. Det er ikke en ekstra indsats, men ganske enkelt det ansvar, der følger med, når noget ikke virker, som det skal.

Vi sætter stor pris på dine ord om dialogen og den måde, sagen blev løst på. Din refleksion omkring, at mange sager sagtens kan klares uden pres udefra, rammer meget præcist den måde, vi selv ønsker at arbejde på.

Tak for tilliden og for de pæne ord om både service og kvalitet.
Vi håber, du får rigtig mange gode oplevelser med dit vildmarksbad fremover.

Saanut 5/5 tähteä

Super service og hurtig levering.

Super service og hurtig levering.

17. joulukuuta 2025

Hej Steen.

Tak for din anmeldelse og stjernerne ⭐
Det er rigtig dejligt at høre, at både service og levering har levet op til forventningerne.

Ovn til et vildmarksbad

Vi købt en ovn til et vildmarksbad. Den virker godt og der var rigtig god og hurtigt levering.

8. joulukuuta 2025

Hej Natja

Tak for din anmeldelse og ⭐⭐⭐⭐⭐
Det er dejligt at høre, at ovnen fungerer præcis, som den skal – og at du oplevede en hurtig og god levering.

Vi håber, I får mange skønne stunder i vildmarksbadet fremover.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin