Saanut 4/5 tähteä

Levering was snel. Heuptasje is van goede kwaliteit en mijn telefoon past er net in met wat andere spulletjes. Super handig om drinkflesje in het tasje te doen, eindelijk mijn handen vrij om te dansen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een snelle en goede kwaliteit van levering zeg! Ik had een vraag met betrekking tot het festival tasje en had binnen 10 minuten al een reactie. Er werd duidelijk antwoord gegeven en zelfs met me m... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Super betrouwbare website. Ik had twee bottle bags besteld, maar had per ongeluk een verkeerde kleur besteld. Na fijn mail contact te hebben gehad de 2 bottle bags retour gestuurd. Nadat ze de bot... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel blij met mijn tasje en de extra’s. Ik heb de bundel gekocht, tasje met ring, earloops, drinkflesdop, zonnenbril en waaier. Stevige earloops, mooie goede zonnebril, leuke waaier en gemakkelijk d... Näytä lisää

1. Asusteet

Yrityksen kirjoittama

Bij ICCLUB geloven we in zelfexpressie, het vieren van je ware zelf en het genieten van het leven. Wij moedigen je aan om jezelf uit te drukken door middel van je kleding en je accessoires, om te dragen waarin je je comfortabel en authentiek voelt. IC ("I See") staat voor het zien van je ware identiteit.

4,7

2 tähteä
1 tähti

Saanut 4/5 tähteä

Heel handig tasje

Levering was snel. Heuptasje is van goede kwaliteit en mijn telefoon past er net in met wat andere spulletjes. Super handig om drinkflesje in het tasje te doen, eindelijk mijn handen vrij om te dansen!

26. maaliskuuta 2026

Helemaal happy

Heel fijn geholpen door ICCLUB. Eerst een tasje besteld die te klein was, snapte het retourbeleid niet, uitleg gevraagd, mail gekregen en uiteindelijk mijn tasje weer retour gedaan. Daarna de grote besteld en helemaal happy!!!! <3

(misschien retourlabel op de website zetten?)

30. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Snel en betrouwbaar

Het bedrijf doet wat het beloofd, binnen 3 dagen had ik mijn bestelling binnen.
De Icclub moet ik nog gebruiken, maar ik weet zeker dat ik er veel plezier mee ga hebben.

30. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Pakket was zoek geraakt heb nooit iets…

Pakket was zoek geraakt heb nooit iets ontvangen maar de verkoper heeft dit wel meteen opgelost voor mij en heb meteen een creditering ontvangen.
Later nog eens een poging doen nu eerst genieten van mijn vakantie 😎

12. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Handig formaat

Het tasje werd snel geleverd en ziet er precieze uit als op de foto. Ik heb de zwarte met de zwart witte band.

28. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Geen gedoe maar vrije handen op een festival

Recyclen is goed maar wat doe je met die lege bekers en je volle flesje water op een festival. Eindelijk het ICCClubclothing-tasje kunnen gebruiken op een festival afgelopen zaterdag. Geen gedoe meer top en genoeg ruimte voor andere zaken de binnenkant had misschien in twee vakken verdeeld kunnen worden makkelijker zoeken.

9. elokuuta 2025

Handen vrij

Perfecte levering. De bottlebag is idd ideaal hoor zorgeloze uitstapjes, alles mee en handen vrij.

25. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Heel blij met mijn tasje en de extra’s.

Heel blij met mijn tasje en de extra’s.
Stevige earloops, mooie goede zonnebril, leuke waaier en gemakkelijk dopje. Heel blij met de keuze dit tasje aan te kopen :) dit weekend een festival doen en ga er enorm fier mee rondlopen.

28. heinäkuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin