Deze stofzuiger kan geen bocht of hoek aan en valt om. Constant moet de stofzuiger op zn wielen worden teruggezet worden tijdens gebruik
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Ruim drie jaar geleden een ledtuinlamp van Hyundai Electronics gekocht die kort geleden stuk ging. Het bedrijf aangeschreven. Direct na het toesturen van de factuur en foto’s van de kapotte lamp kreeg... Näytä lisää
Oude deurbel ging defect, viel nog binnen het jaar na bestelling. Goede service van Willem, waarbij snelle antwoorden en snel doorpakken. Kreeg een nieuwe deurbel (upgrade vanaf mijn oude deurbel). Bi... Näytä lisää
Hoewel mijn smart home bel nooit geregistreerd is geweest heb ik zonder problemen een nieuw gelijkaardig toestel toegestuurd gekregen. Natuurlijk heeft men geprobeerd het "oude" toestel terug aan de... Näytä lisää
Hyundai doet tegenwoordig meer dan alleen auto’s produceren. Tegenwoordig zijn wij ook bezig met het designen en ontwikkelen van alledaagse producten voor het huis. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan keukenmachines, stofzuigers en tuinlampen, maar ook aan hele smart home systemen voor een extra veilig thuis.
Vang 16, 4461TX, Halsteren, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Zeer goed contact en onderdeel was niet te leveren daarom een compleet nieuw pakket incl. stofzuiger.
Super service van Jasper.
Ik had een probleem met mij Jan stofzuiger en ben daar prima mee geholpen door Jasper. Echt boven verwachting. Een dikke pluim voor de afhandeling.
Na het aanschaffen van een hyundai tandenborstel ging naar verloop van tijd de kleur eraf,
Hoewel ik niet meer in het bezit was van de aankoop bon twijfelde ze geen minuut en stuurde ze mij binnen een paar dagen een nieuwe zwarte met roze goud tandenborstel .
Als dat geen service is !
Ga zo door 👍🏻👍🏻👍🏻
Zeer goede uitleg, snelle reactie, vriendelijkheid en erg goede informatie.
Na mailcontact gehad te hebben met Jasper heeft hij ons uitstekend geholpen
We hebben een nieuwe stofzuiger gekregen
Chapeau Jasper en Hyundai
Thank you very much. Tha Smartwatch is non connectes and my son is realliy happy.
Thx again
Super service, zeer tevreden.
Vriendelijk en behulpzame medewerker!
Correcte oplossing aangeboden.
Na het probleem met de opzetborstels van de tandenborstel van Hyundai. Onmiddellijk een antwoord en een oplossing aangeboden door de klanten service.
Mijn steelstofzuiger had probleem,en aangezien stofzuiger nog niet zo oud was.filmpje gestuurd met aankoopbon.en men heeft netjes goed opgelost.
De klantenservice is top, er wordt meegedacht, reageert supersnel en probleem wordt perfekt opgelost.
Wij hebben een Hyundai Cycloon stofzuiger gekocht via Vakantieveilngen, deze stofzuiger had zo weinig zuigkracht kon bijna niets opzuigen contact gezocht met Hyundai, en na enkele mails heeft Jasper van Hyundai ons het voorstel gedaan om kosteloos een nieuwe op te sturen naar ons, dit was voor ons een super goede ervaring dank je wel Jasper voor de fijne service gr. Ton
Goede service in verband met garantie
Prima service en fijn dat betreffende borstels nu online te bestellen zijn.
Snelle reactie op mijn vraag goede uitleg hoe te handelen .Ben heel tevreden probleem opgelost.
Ik had problemen met mijn elektrische tandenborstel.
Na mailwisseling, kwamen we er achter dat het aan het adapterblokje lag.
Deze is zonder kosten voor mij, naar mij toegezonden.
Zodoende kan ik nog jaren vooruit met mijn tandenborstel.
Act very purposefully and very professional.
Straight to the point and do what they promise. Very pleasant email contact.
Omdat er direct gehoor is gegeven aan het probleem dat we ondervonden
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.