Hyre Norge Arvostelua 306

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

enkelt å bestille. bestilte for 4 timer. men når jeg hadde bokkingen var det ikke noen mulighet for å trekke i fra timer . som man ikke kom til å bruke . kun at man kan plusse på timer. vi brukte bile... Näytä lisää

God beskrivelse av bilens bruk og egenskaper, samt forventet tilstand for levering i app. Enkel og rask opplasting av bilder. Selve parkeringshuset der bilen står har svært trange og lite fremkommelig... Näytä lisää

We had a great experience once we found the car in the garage. We had to ask a couple people for the location of HYRE parking. After that it was easy, no car key required. Everything via Bluetooth on... Näytä lisää

Wir waren wirklich zufrieden wie einfach sowas gehen kann. Einfach Buchen zum Auto gehen Bilder machen einsteigen und losfahren , man braucht keinen Schlüssel man steuert alles über die App was einige... Näytä lisää

1. Autovuokraamo
  2. Autoleasing-palvelu
  3. Autonluovutuspiste
  4. Kimppakyyti
  5. Pakettiauton vuokraus

Med Hyre kan du reservere, låse opp og betale for leiebil uten å måtte vente i kø for plukke opp bilen. Bom, drivstoff og leiepriser gjøres opp automatisk i sanntid, som gjør at du får full oversikt over alle kostnader uten å løfte annet enn en finger.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 81 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

178 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Leide bil fra Hyre med planlagt tid…

Leide bil fra Hyre med planlagt tid 18:50–21:50. Jeg ble raskere ferdig enn forventet og leverte bilen tilbake innen én time. Tok bilder, fulgte hele prosessen, men ble likevel belastet full pris for hele perioden. Det kom ingen informasjon i appen om at jeg ville bli belastet fullt uansett. Jeg mistet også tilgang til bilen umiddelbart etter levering, og fikk ikke mulighet til å gjenåpne leien eller bruke bilen videre selv om jeg hadde betalt for tiden.

Kundeservice påstår at dette står på nettsiden, men det hjelper lite når systemet ikke informerer om dette i selve leveringsprosessen. Dette burde vært tydelig og automatisk håndtert. I stedet må man kontakte kundeservice bare for å få tilgang til tiden man allerede har betalt for.

Dette er dårlig løsning, dårlig kundeopplevelse, og helt ulogisk. Jeg er svært misfornøyd og kommer ikke til å leie hos Hyre igjen. Anbefaler andre å styre unna.

12. joulukuuta 2025

Hei Tone-Lise,

Det er kjedelig å høre at du føler det slikt. Jeg skal ta det videre at dette kan forbedres på hjemmesiden. Når man har reservert en periode så er det ingen andre som kan booke den i mellomtiden, derfor betaler man for hele perioden.

Du må gjerne ta kontakt med kundeservice for en vurdering av saken så kan en saksbehandler se på det.

Hilsen Ingvild i Hyre

Grei for henting og levering men…

Grei for henting og levering men tungvint i bruk
Greit å kunne ta ut bilen og levere den uten å måtte passe på åpningstider på et eller annet kontor. Men det hadde vært en forel om det vare en nøkkel i bilen som kunne brukes i stedet for å hele tiden måtte opp med mobiltelefonen, finne riktig app starte den og trykke på Lås eller Lås opp. Det er stressende.

8. joulukuuta 2025

Alltid bil tilgjengelig

Har leid biler mange ganger. Finner som regel en i umiddelbar nærhet selv når jeg ikke har forhåndsbestilt. Alt har fungert utmerket. Og alltid god og umiddelbar service gjennom chat. Har blitt min faste go to når jeg trenger bil.

8. joulukuuta 2025

Easy and fast procedure

Easy and fast procedure. Using your phone to lock and unlock the car is convenient. The car had a card for circle k charging also convenient.. Good experience all around

2. joulukuuta 2025

Lett å leie

Lett å leie. Men det burde være slik at når en er ferdig med leien så kan en plassere bilen på hvilken som helst Hyre plass.

2. joulukuuta 2025

Dette er en advarsel til alle som vurderer Hyre!

Jeg har hatt en svært negativ opplevelse med Hyre. De krevde at jeg skulle betale 8 500 kr for en skade som de påsto hadde skjedd under mitt leieforhold (30.12.2024–31.12.2024), men skaden ble først registrert over en måned senere, 11. februar 2025. Jeg bestridte kravet gjentatte ganger, men Hyre fortsatte likevel prosessen og sendte det videre til inkasso. Noe som økte kravet til over 13 000kr. Merk deg, jeg var 18 år da dette kravet kom.

Til slutt endte saken i Forliksrådet – hvor jeg ble frifunnet og vant saken. Det sier sitt om grunnlaget for kravet. Hele prosessen var unødvendig stressende og krevde mye tid og dokumentasjon for å rydde opp i noe jeg aldri burde blitt involvert i.
Jeg kan bare sette opp dagsdato for opplevelsen min på denne anmeldelsen. Men den startet i 11.02.25 (da jeg fikk kravet fra Hyre) til 03.12.25 da jeg mottok dom, av forliksrådet. NESTEN 1 ÅR!

Basert på min erfaring kan jeg ikke anbefale Hyre.

11. helmikuuta 2025

Hei Milan,

Takk for at du tar deg tid til å dele opplevelsen din.

Først og fremst vil vi beklage den belastningen og den lange tiden denne saken har tatt for deg.

Hyre er en bildelingstjeneste der bilene ikke blir gjennomgått fysisk mellom hvert leieforhold. Vi er derfor helt avhengige av at leietakere tar tydelige og komplette bilder av alle sider av bilen, inkludert eventuelle eksisterende skader, både ved henting og levering. Disse bildene er avgjørende for at vi skal kunne behandle skadesaker korrekt, og for å unngå misforståelser og unødige belastninger for kundene våre.

Vi tar til oss tilbakemeldingen din og vil fortsette å forbedre rutinene våre for at lignende situasjoner skal unngås i fremtiden. Selv om vi er glade for at saken ble oppklart, beklager vi virkelig opplevelsen og tiden dette har kostet deg.

Takk igjen for at du deler erfaringen din.

Hilsen Ingvild i Hyre

Bilen burde stått i garasje

Bilen burde stått i garasje. Den var nedsnødd og nediset ved avhenting. Det burde vært med en snøkost. Det var kun med en isskrape.
Det var komplisert å finne ut av hvordan en skulle betale for bensin med Hyre-app'en

Hei Per,
Tusen takk for tilbakemeldingen din.

Vi skjønner godt at det ikke er ideelt å hente en bil som er nedsnødd eller nediset. Dessverre har vi ikke nok garasjeplasser til alle bilene våre, men vi gjør vårt beste for å plassere så mange som mulig under tak når forholdene tillater det.

Når det gjelder utstyr, jobber vi nå med å få snøkoster inn i alle bilene våre, slik at dette skal være på plass ved fremtidige leieforhold. Takk for at du gjorde oss oppmerksom på at det manglet snøkost i bilen du leide.

Når det gjelder betaling for drivstoff i Hyre-appen, beklager vi at dette opplevdes komplisert. Hvis det skulle dukke opp spørsmål eller utfordringer underveis i leien, er du alltid velkommen til å ta kontakt med kundeservice – vi er her for å hjelpe.

Hilsen Ingvild

Enkelt og rimelig.

Utrolig enkelt å bruke med app, både bestillingen og leveringen. Prisen er også god, har leid i hovedsak for å hente møbler og annet, og er veldig fornøyd.

Ingen spyleveske

Ingen spyleveske, leverte bilen tilbake før to timer hadde gått, men blir fortsatt fakturert for tre timer..

Hei Magnus,

Vi beklager at det manglet spylervæske i bilen. Det skal selvfølgelig være på plass ved opphenting. Om du opplever dette igjen, kan du gjerne kjøpe spylervæske og sende oss kvitteringen – så refunderer vi beløpet.

Når det gjelder leietiden, betaler du for tiden du reserverer, selv om bilen leveres tidligere. Dersom du ønsker å betale kun for tiden du faktisk bruker, anbefaler vi å benytte “drop-in”-funksjonen i appen neste gang. Da betaler man kun for faktisk tid brukt.

Ta gjerne kontakt på chat eller mail (hei@hyre.no) dersom det er noe vi kan hjelpe deg med!

Hilsen Ingvild

Ikke forskriftsmessig i stand

Ikke forskriftsmessig i stand
Vindusviskerne på begge sider var fillete og hindret utsyn. Dersom det hadde regnet, hadde vi ikke kunnet kjøre. Vi hadde et langt dagsprogram og langt å kjøre så dette var helt ugreit. Vi meldte ifra på chatten. De svarte at Hyre opprettet hastesak. Hastesak har vi ikke sett noe til. De kunne foreslått at vi kjøpte viskere selv og få refundert kjøpet og en liten rabatt. Takk og pris har det ikke regnet idag.

29. lokakuuta 2025

Hei Anne,

Dette er veldig beklagelig å høre. Slik skal det ikke være å leie en bil hos oss. Om du ikke har fått høre noe vedrørende denne saken må du gjerne sende oss en ny henvendelse på chat så vi kan følge nøyere opp og gi deg et bedre svar der og se hva som skjedde her.

Vennlig hilsen,
Ingvild

It should be clear this is only for…

It should be clear this is only for Norwegians with credit in Norway. An EU driving license is not enough. Complete waste of time. It's your choice to perform the credit check- I am not disputing that. BUT you should make it very clear that you will do this and let customers decide if we want to do business with you rather than wasting our time trying to create an account.

28. lokakuuta 2025

Hi,

We perform credit checks on all of our customers. When renting a car, unexpected and significant costs (e.g., damage, fines, towing fees) can arise, which is why we have implemented mandatory credit checks.
We have always had in our terms and conditions that we reserve the right to perform credit checks on our renters, but we only started doing so in the spring of 2021 (https://www.hyre.no/vilk%C3%A5r/leietaker/).
There could be several reasons why you did not receive an approved credit check:
You may have outstanding payment remarks or a low credit rating.
You may have blocked Creditsafe from performing the credit check
Creditsafe may not have enough information about you.
You can contact us on chat or mail (hei@hyre.no) for more information.
Best regards,
Ingvild