enkelt å bestille. bestilte for 4 timer. men når jeg hadde bokkingen var det ikke noen mulighet for å trekke i fra timer . som man ikke kom til å bruke . kun at man kan plusse på timer. vi brukte bile... Näytä lisää
God beskrivelse av bilens bruk og egenskaper, samt forventet tilstand for levering i app. Enkel og rask opplasting av bilder. Selve parkeringshuset der bilen står har svært trange og lite fremkommelig... Näytä lisää
We had a great experience once we found the car in the garage. We had to ask a couple people for the location of HYRE parking. After that it was easy, no car key required. Everything via Bluetooth on... Näytä lisää
Wir waren wirklich zufrieden wie einfach sowas gehen kann. Einfach Buchen zum Auto gehen Bilder machen einsteigen und losfahren , man braucht keinen Schlüssel man steuert alles über die App was einige... Näytä lisää
Med Hyre kan du reservere, låse opp og betale for leiebil uten å måtte vente i kø for plukke opp bilen. Bom, drivstoff og leiepriser gjøres opp automatisk i sanntid, som gjør at du får full oversikt over alle kostnader uten å løfte annet enn en finger.
Chr. Krohgs gate 16, 0186, Oslo, Ruotsi
- 22 44 49 73
- hei@hyre.no
- hyre.no
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 81 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Veldig bra løsning
Lett å hente og levere
Lett å hente og levere. Praktisk bil til mindre flyttelass.
Leide bil fra Hyre med planlagt tid…
Leide bil fra Hyre med planlagt tid 18:50–21:50. Jeg ble raskere ferdig enn forventet og leverte bilen tilbake innen én time. Tok bilder, fulgte hele prosessen, men ble likevel belastet full pris for hele perioden. Det kom ingen informasjon i appen om at jeg ville bli belastet fullt uansett. Jeg mistet også tilgang til bilen umiddelbart etter levering, og fikk ikke mulighet til å gjenåpne leien eller bruke bilen videre selv om jeg hadde betalt for tiden.
Kundeservice påstår at dette står på nettsiden, men det hjelper lite når systemet ikke informerer om dette i selve leveringsprosessen. Dette burde vært tydelig og automatisk håndtert. I stedet må man kontakte kundeservice bare for å få tilgang til tiden man allerede har betalt for.
Dette er dårlig løsning, dårlig kundeopplevelse, og helt ulogisk. Jeg er svært misfornøyd og kommer ikke til å leie hos Hyre igjen. Anbefaler andre å styre unna.

Vastaus yritykseltä Hyre Norge
En enkel måte å leie bil på.
En enkel måte å leie bil på,akkurat i det tidsrommet man trenger den. Effektivt og rimelig.
Grei for henting og levering men…
Grei for henting og levering men tungvint i bruk
Greit å kunne ta ut bilen og levere den uten å måtte passe på åpningstider på et eller annet kontor. Men det hadde vært en forel om det vare en nøkkel i bilen som kunne brukes i stedet for å hele tiden måtte opp med mobiltelefonen, finne riktig app starte den og trykke på Lås eller Lås opp. Det er stressende.
Alltid bil tilgjengelig
Har leid biler mange ganger. Finner som regel en i umiddelbar nærhet selv når jeg ikke har forhåndsbestilt. Alt har fungert utmerket. Og alltid god og umiddelbar service gjennom chat. Har blitt min faste go to når jeg trenger bil.
Easy and fast procedure
Easy and fast procedure. Using your phone to lock and unlock the car is convenient. The car had a card for circle k charging also convenient.. Good experience all around
Lett å leie
Lett å leie. Men det burde være slik at når en er ferdig med leien så kan en plassere bilen på hvilken som helst Hyre plass.
Dette er en advarsel til alle som vurderer Hyre!
Jeg har hatt en svært negativ opplevelse med Hyre. De krevde at jeg skulle betale 8 500 kr for en skade som de påsto hadde skjedd under mitt leieforhold (30.12.2024–31.12.2024), men skaden ble først registrert over en måned senere, 11. februar 2025. Jeg bestridte kravet gjentatte ganger, men Hyre fortsatte likevel prosessen og sendte det videre til inkasso. Noe som økte kravet til over 13 000kr. Merk deg, jeg var 18 år da dette kravet kom.
Til slutt endte saken i Forliksrådet – hvor jeg ble frifunnet og vant saken. Det sier sitt om grunnlaget for kravet. Hele prosessen var unødvendig stressende og krevde mye tid og dokumentasjon for å rydde opp i noe jeg aldri burde blitt involvert i.
Jeg kan bare sette opp dagsdato for opplevelsen min på denne anmeldelsen. Men den startet i 11.02.25 (da jeg fikk kravet fra Hyre) til 03.12.25 da jeg mottok dom, av forliksrådet. NESTEN 1 ÅR!
Basert på min erfaring kan jeg ikke anbefale Hyre.

Sømløst og leie Hyre bil
Sømløst og leie Hyre bil. Enkelt og greit👌
Alt gikk greit
Hadde gjort feil med bestilling av leiebil, men det ble fikset veldig greit
Bilen burde stått i garasje
Bilen burde stått i garasje. Den var nedsnødd og nediset ved avhenting. Det burde vært med en snøkost. Det var kun med en isskrape.
Det var komplisert å finne ut av hvordan en skulle betale for bensin med Hyre-app'en

Enkelt og rimelig.
Utrolig enkelt å bruke med app, både bestillingen og leveringen. Prisen er også god, har leid i hovedsak for å hente møbler og annet, og er veldig fornøyd.
Ingen spyleveske
Ingen spyleveske, leverte bilen tilbake før to timer hadde gått, men blir fortsatt fakturert for tre timer..

Superenkelt
Superenkelt å leie,spesielt hvis du har leid før.Henting og levering supersentralt
Fremtidens leiebilselskap?
Dette var kjempebra kundeopplevelse
Enkelt og effektivt system
Ikke forskriftsmessig i stand
Ikke forskriftsmessig i stand
Vindusviskerne på begge sider var fillete og hindret utsyn. Dersom det hadde regnet, hadde vi ikke kunnet kjøre. Vi hadde et langt dagsprogram og langt å kjøre så dette var helt ugreit. Vi meldte ifra på chatten. De svarte at Hyre opprettet hastesak. Hastesak har vi ikke sett noe til. De kunne foreslått at vi kjøpte viskere selv og få refundert kjøpet og en liten rabatt. Takk og pris har det ikke regnet idag.

Vastaus yritykseltä Hyre Norge
It should be clear this is only for…
It should be clear this is only for Norwegians with credit in Norway. An EU driving license is not enough. Complete waste of time. It's your choice to perform the credit check- I am not disputing that. BUT you should make it very clear that you will do this and let customers decide if we want to do business with you rather than wasting our time trying to create an account.