hypotheek.winkel - Waregem Arvostelua 62

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Stationsstraat 99, 8790 Waregem, Vlaams Gewest, BE

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn goed geholpen geweest. Van huurders naar wooneigenaars zonder het goed door te hebben 😅. Onze huurwoningen werd verkocht, niet wetende of we het konden kopen ons hier komen informeren.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Annelies Vanhaesebrouck heeft me heel goed geholpen bij het vinden van een hypothecair krediet, ze is heel vriendelijk en spaarde geen enkele moeite om m'n moeilijke vragen te beantwoorden ;-) De Hypo... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

We voelden ons bij Annelies direct op ons gemak. We hadden niet het eenvoudigste dossier maar hadden het volle vertrouwen er in dat het in orde zou komen. Annelies was altijd bereid om onze vr... Näytä lisää

1. Asuntolainaneuvottelija

Tietoja yrityksestä hypotheek.winkel - Waregem

Yrityksen kirjoittama

Hypotheek.winkel wil koppels, gezinnen, samenwonenden en alleenstaanden in elke levensfase gratis begeleiden tijdens de aanschaf van een woning. Want een woning kopen is veel beslissingen maken. Soms over grote bedragen, maar vaak ook over kleine letters en hun gevolgen op lange termijn.

Hoe doen wij dat?

Bij hypotheek.winkel loodsen we je als goede coach door het brede aanbod aan hypothecaire leningen en bekijken we al jouw mogelijkheden nadat we eerst helemaal jouw situatie, jouw specifieke project en wensen in kaart hebben gebracht door aandachtig naar je te luisteren.
Zo vergelijken we transparant prijzen, gemak, voorwaarden en producten. We helpen je daaruit te kiezen en geven uitleg over de gevolgen van elke keuze. Want de beste hypothecaire lening bestaat niet uitsluitend uit de beste rentevoet, maar wel uit het beste totaalpakket op jouw maat.

Interessant voor jou?

Onder onze begeleiding hoef je dus vooral niet zelf de omslachtige en vervelende procedures van meerder bankbezoeken te doorlopen. Want onze hypotheek.expert begeleidt je doorheen dat complexe overzicht, vergelijkt en stelt je één of meerdere kredietverleners voor die het beste bij jouw profiel en bij je project passen, evenals met je verwachtingen en doelen.
Bovendien zijn wij niet verbonden aan kredietverstrekkers en dienen we uitsluitende de belangen van onze klant, jouw belangen dus. Daarom ben je er bij ons zeker van dat je de beste deal krijgt.

En dat is niet alles…

Daarenboven staan we aan je zijde doorheen elke fase van de aankoop van een woning.We adviseren je over het uitbrengen van een bod, het tekenen van het compromis, over milieuvriendelijk renoveren tot en met de dag dat jij bij de notaris alles zal afronden. Ook op de lange termijn zit je goed bij ons, want we blijven je dossier pro-actief opvolgen.
Voor hulp bij het vinden én afsluiten van de best passende lening, ben je dus bij ons aan het goede adres.

• Stationsstraat 99, 8790, Waregem, Vlaams Gewest, Belgia

1 tähti

On vastannut 69 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn goed geholpen geweest.

Wij zijn goed geholpen geweest.
Van huurders naar wooneigenaars zonder het goed door te hebben 😅.
Ze doen echt hun best om alles goed uit te leggen, met geuren en kleuren.
Heel blij dat we langs hier zijn gekomen.
Echt een aanrader voor iedereen, ook voor de mensen dat niet zeker zijn of ze een woning kunnen kopen!

13. maaliskuuta 2026

Hypotheekwinkel waregem

Wij zijn bij annelies is waregem geweest voor de overdracht van onze lening van een franse bank naar een Belgische. Service vlot verlopen, uitleg duidelijk en bijkomende vragen konden we altijd zonder problemen stellen. Is de 2de maal dat we bij de hypotheekwinkel gaan en we kunnen ze alleen maar aanraden!

9. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Review hypotheekwinkel waregem

Wij zijn erg tevreden over onze begeleiding en ervaring bij de hypotheekwinkel in Waregem. Een speciale dank aan Annelies die altijd bereikbaar, behulpzaam en duidelijk was! We konden met al onze vragen bij haar terecht.

15. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Een goede aanpak en begeleiding

Dankzij de goede begeleiding is alles vlot verlopen van de start van de zoektocht, tot het uiteindelijke ondertekenen van de lening en akte. Persoonlijke begeleiding, uitleg en advies op maat, maakte echt het verschil.

4. marraskuuta 2025

Sprong in heg diepe

Mijn vriendin en ik werden geholpen door Annelies. Vanaf het eerste moment voelde we ons op ons gemak. We wisten niet welke mogelijkheden dat we allemaal hadden en Annelies bracht hier snel duidelijkheid rond. Bij ons eerste bod stond ze meteen klaar om ons verder te helpen, eerste keer was niet de beste keer. Bij het tweede bod was de vraagprijs hoger dan we oorspronkelijk voor ogen hadden. Annelies was meteen bereikbaar om ons gerust te stellen en er toch voor te gaan!
Nooit gedacht dat het allemaal zo snel kon gaan! Wij raden hypotheekwinkel zeker en vast aan! Ook als een jong koppen!

9. kesäkuuta 2025

Topservice!

Annelies dacht heel hard mee om voor mij een zo comfortabele lening te vinden. Heel toegankelijk en vriendelijk! Ook bij moeilijkheden haalde ze beste de oplossing naar boven. Ik ben enorm tevreden van haar beschikbaarheid, opvolging en service!

1. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Het beste dat ons kon overkomen

Ons eerste contact was met een klein hartje: gaan we budget genoeg hebben om ons eigen stekje te kunnen kopen? En gaan we het financieel aan kunnen?

Na een uur duidelijke en heldere uitleg en het bekijken van verschillende opties (want ja, er waren er meer dan 1) hadden we een perfect beeld van wat we kunnen doen.

Wat volgde was een fijne zoektocht langs verschillende panden, waarbij we bij een 'kriebeltje' contact namen met Annelies en ze ons bod in goeie banen leidde.

Intussen zijn de volgende stappen afgerond: de lening is rond en het financieel plaatje klopt volgens de eerste ramingen van 2 maand geleden, het compromis is getekend.

We zijn op weg richting ons droomhuisje, waar we binnenkort de sleutels van krijgen.

Van een klein hartje naar een met geluk gevuld hart: we zijn Annelies dankbaar voor de perfecte begeleiding.

Een aanrader!

14. lokakuuta 2025

Intens parcours van 2,5 jaar

2,5 jaar geleden kwamen wij voor het eerst bij hypotheekwinkel Waregem. We werden uitstekend geholpen door Annelies. Onze zoektocht naar een huis was er eentje van lange adem, maar Annelies heeft ons de volledige periode met de glimlach en de nodige informatie begeleid tot we ons huis vonden. Daarna was ze ook steeds gemakkelijk te bereiken, mailde snel terug (soms zelf laat op de avond) en gaf ons als eigenlijk onwetende kopers van een eerste huis steeds heldere antwoorden en concrete stappen die gevolgd moesten worden om de aankoop van ons huis tot een goed einde te brengen. Een super dikke dankjewel Annelies, wij raden je service aan bij iedereen die het horen wil 😅

15. syyskuuta 2025

Ten volle aan te raden

Wij zijn bij de Hypotheek.Winkel terechtgekomen omdat we niet zo goed wisten wat wel en niet mogelijk ging zijn met ons (beperkt) budget. Annelies heeft ons op een uurtje tijd een duidelijk beeld gegeven van wat haalbaar was voor ons, en waarmee we onze zoektocht konden starten.

Tijdens het volledige proces zijn we heel vlot en vriendelijk geholpen, van indienen van het bod tot het afsluiten van onze lening. Bij elke vraag die we hadden kregen we steeds heel duidelijk de nodige uitleg zodat we met een gerust hart verder konden.

Ondertussen is de Akte getekend en de renovatie in volle uitvoering.

We kunnen dus alleen maar positief terugkijken naar de begeleiding en samenwerking die we met Annelies en Hypotheek.Winkel gehad hebben afgelopen weken/maanden.

8. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

De beste raad!

Als leek was het voor ons een enorme hulp in de zoektocht naar een huis. Alles qua papieren en formaliteiten werden we zeer goed bij geholpen aangezien we eerst niet wisten waar te beginnen. Wij hadden het geluk dat Annelies van hypotheekwinkel waregem ons mocht bijstaan. We waren welkom met al onze vragen en werden altijd heel goed geholpen.

15. toukokuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin