Zeer goed geholpen bij al onze vragen! Mochten we ooit nog eens hulp nodig hebben schakelen we zeker weer het hypotheekkantoor van Aalter in!
Vriendelijke man. Afspraak op korte termijn kunnen maken. Vlotte opvolging van het dossier. Transparante en duidelijke uitleg.
Heel aangenaam & verhelderend gesprek! Thierry lichtte eerst de werking van hypotheekwinkel en enkele aandachtspunten bij een lening toe en daarna bekeken we de vergelijking van een 25-tal finan... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä hypotheek.winkel - Aalter
Yrityksen kirjoittama
Hoe doen wij dat?
Bij hypotheek.winkel loodsen we je als goede coach door het brede aanbod aan hypothecaire leningen en bekijken we al jouw mogelijkheden nadat we eerst helemaal jouw situatie, jouw specifieke project en wensen in kaart hebben gebracht door aandachtig naar je te luisteren.
Zo vergelijken we transparant prijzen, gemak, voorwaarden en producten. We helpen je daaruit te kiezen en geven uitleg over de gevolgen van elke keuze. Want de beste hypothecaire lening bestaat niet uitsluitend uit de beste rentevoet, maar wel uit het beste totaalpakket op jouw maat.
Interessant voor jou?
Onder onze begeleiding hoef je dus vooral niet zelf de omslachtige en vervelende procedures van meerder bankbezoeken te doorlopen. Want onze hypotheek.expert begeleidt je doorheen dat complexe overzicht, vergelijkt en stelt je één of meerdere kredietverleners voor die het beste bij jouw profiel en bij je project passen, evenals met je verwachtingen en doelen.
Bovendien zijn wij niet verbonden aan kredietverstrekkers en dienen we uitsluitende de belangen van onze klant, jouw belangen dus. Daarom ben je er bij ons zeker van dat je de beste deal krijgt.
En dat is niet alles…
Daarenboven staan we aan je zijde doorheen elke fase van de aankoop van een woning.We adviseren je over het uitbrengen van een bod, het tekenen van het compromis, over milieuvriendelijk renoveren tot en met de dag dat jij bij de notaris alles zal afronden. Ook op de lange termijn zit je goed bij ons, want we blijven je dossier pro-actief opvolgen.
Voor hulp bij het vinden én afsluiten van de best passende lening, ben je dus bij ons aan het goede adres.
Hoefijzer 30, 9880, Aalter, Vlaams Gewest, Belgia
- 09 227 31 13
On vastannut 69 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Vriendelijke ontvangst en goede uitleg
Super!!!
Zeer goed geholpen bij al onze vragen!
Vlotte afhandeling krediet
Beste service die wij ooit hebben…
Beste service die wij ooit hebben gekregen duidelijke uitleg gekregen van Thierry en heeft ons tot het laatste moment geholpen bij alles niks was hem te veel ongelofelijk hoe wij geholpen zijn , ik blijf steeds reclame maken voor hem top man zeker en vast bedankt daarvoor 👌
Top hypotheek winkel
Zeer goeie ervaring gehad. Heel vriendelijk en alles is zeer duidelijk. Een echte aanrader voor je hypotheek!
Goede service..vriendelijk onthaal en…
Goede service..vriendelijk onthaal en heel giede uitleg
Heel blij met de hulp die we mochten…
Heel blij met de hulp die we mochten ontvangen van Thierry. Doorheen de zoektocht naar een huis en het effectief kopen goed geholpen geweest met duidelijke info en inzichten. Hebben het bij deze ook vaak aangeraden aan anderen.
Een aanrader!
Goede ontvangst, duidelijk en realistisch advies; prima hulp, zonder tijdsdruk, bij het organiseren van de lening. Uitstekende opvolging van het dossier.
Goede begeleiding en snelle hulp
Goede begeleiding en snelle hulp! Een persoonlijke aanpak en alle informatie die je nodig hebt.
Zeer tevreden!
Goede ervaring
Als 25-jarige op zoek naar een appartement. Ik wist dat het niet makkelijk ging zijn maar werd hierin professioneel geholpen door Thierry. Hij was eerlijk en gaf ook tips om de zoektocht naar een appartement beter te laten verlopen.
Communicatie ging heel vlot. Mails werden snel beantwoord en bij problemen of vragen kon ik ook bij Thierry terecht.
Zeker een aanrader!
Heel vlot en aangenaam gesprek met…
Heel vlot en aangenaam gesprek met Thierry Balcaen. Ik heb een duidelijk antwoord gekregen op de vragen die ik had voorbereid en ik weet nu wat mijn opties zijn. Een fijne kennismaking met de hypotheekwinkel in Aalter onder leiding van Thierry die zeer duidelijk weet waar hij het over heeft. Kortom, een echte aanrader!
Zeer tevreden over Thierry Balcaen
Zeer tevreden over Thierry Balcaen zijn diensten en doorzettingsvermogen! Hij is absoluut een aanbeveling waard. Ik ben een alleenstaande mama en hij heeft gezocht tot als hij de beste oplossing gevonden had voor mij. Ik ben hem zeer dankbaar!
Professioneel en zeer klantgericht
Zeer professionele en klantvriendelijke opvolging en afhandeling van het gehele dossier. Steeds vlot bereikbaar en snel antwoorden op de gestelde vragen en bezorgdheden.
Hypotheekwinkel Aalter
Wij gingen langs in de hypotheekwinkel te Aalter. Na een warm welkom van Thierry, gaf hij ons uitgebreid uitleg over het gehele proces, de opties en hoeveel we kunnen lenen en zouden aflossen per maand.
Heel aangenaam & verhelderend gesprek
Heel aangenaam & verhelderend gesprek!
Thierry lichtte eerst de werking van hypotheekwinkel en enkele aandachtspunten bij een lening toe en daarna bekeken we de vergelijking van een 25-tal financiële instellingen. Geen vraag was hem te veel.
Hier een afspraak maken is een aanrader als je nieuw bent in de wereld van vastgoed en leningen - het ideale startpunt ipv naar een aantal banken afzonderlijk te stappen.
Zeer goed en professioneel geholpen…
Zeer goed en professioneel geholpen geweest in onze zoektocht. Alles werd duidelijk op een rustige manier uitgelegd. Kortweg een echte aanrader voor uw financiële hulp!
Zeer goede service
Ik ben zeer blij dat ik een afspraak maakte met Thierry van de hypotheekwinkel Aalter.
Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en al mijn vragen te beantwoorden.
Ik ging met een gerust gevoel buiten. Ook omdat Thierry zei dat ik hem altijd mag contacteren wanneer er nog onduidelijkheden en/of vragen zijn, ook in het weekend.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.