Hyggeonkel Arvostelua

4 372
TrustScore 5/5 tähteä

5,0

Nem bestilling og HURTIG levering, af spillet HITSTER, til en meget fornuftig og lavere pris en andre steder! Handler gerne her igen!

Altid en super oplevelse at handle her. Fint udvalg af nye og gamle titler, og det kan tælles på en hånd de gange der er gået mere end én dag fra jeg har bestilt, til jeg har varerne i hånden.

Kendte ikke Hyggeonkel men faldt over siden, da jeg søgte efter Jumbo Kaste Gris. Var derefter inde på Trustpilot for at læse anmeldelser og tænkte jeg godt kunne bestille derfra uden problemer. Jeg b... Näytä lisää

Som verden er i dag, hvor man er nødt til at være skeptisk når man besøger nye hjemmesider, så var jeg også skeptisk da jeg placerede min første ordre hos Hyggeonkel, men min skepsis blev gjort til s... Näytä lisää

1. Pelikauppa

Måske Danmarks hyggeligste forretning med brætspil og puslespil. Der er i hvert fald nok at vælge imellem :-)

Erinomainen

(4 372)

132 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Levering

bestilt varer formiddag - klar til afhentning dagen eftermiddag, top service og levering

28. syyskuuta 2025

Tak for anmeldelsen.

Jeg er glad for at høre, at det kører som det skal.

Fantastisk service

Fantastisk service: Opfølgning, kommunikation, det var der før jeg tænkte over det ☺️

10. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel

Jeg siger mange tak for anmeldelsen :-)

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Jeg modtog et skaksæt, hvor der var en fejl med brikkerne(ikke Hyggeonkels skyld). Jeg fik med det samme tilsendt en ny vare, som ankom i løbet af to date.
Jeg oplevede hurtig og venlig kommunikation og service.

3. lokakuuta 2025

Hej
Jeg siger tak for anmeldelsen og er glad for at vi fik løst problemet!

Mvh. Mads fra Hyggeonkel

Stort udvalg og fornuftige priser

Super hurtig levering, forsvarlig indpakning og de rigtige varer. De har en kæmpe stort udvalg til fornuftige priser, og jeg har handlet der flere gange med fuld tilfredshed

29. syyskuuta 2025

Hej Gitte
Tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at det hele kører som det skal!

Super service

Super service - Jeg havde ventet på et spil, der tilfældigt kom tilbage på lager inden det andet spil jeg havde bestilt blev afsendt. En hurtig mail og en mobilepay overførsel senere og jeg kunne få begge spil uden at betale dobbelt fragt. Mange tak - kan kun anbefale hyggeonkel.dk

22. syyskuuta 2025

Hej Mette
Tak for anmeldelsen samt ordre(r).

Godt vi fandt ud af det hele!

Mvh. Mads fra Hyggeonkel

At handle med Hyggeonkel.dk er altid…

At handle med Hyggeonkel.dk er altid nemt.
Altid hurtig afsendelse, konkurrencedygtige priser.
Bare super...

2. lokakuuta 2025

Hej Lene
Jeg siger mange tak for anmeldelsen!

problem fri

ingen problemer alt var bare super godt det kan i andre godt gøre uden nogle form for bekymringer

2. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel

Tusind tak for anmeldelsen!

Bedste puslespil i Danmark

Hyggeonkel har bare de bedste puslespil i hele verden. Det samme med tilbehøret til puslespil. Og vi kan ikke få nok! Priserne er mere end rimlige. Ekstrem hurtig levering. Også rigtig mange gode spil, som vi glæder os til af prøve.
Tak til dig hyggeonkel, fordi du giver familie livet en hyggelig stund, hver weekend!

27. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse!

Det er jeg oprigtig talt glad for at høre.

Mvh. Mads fra Hyggeonkel

Det er en ren fornøjelse at handle hos…

Det er en ren fornøjelse at handle hos Hyggeonkel. Alt er totalt tjekket og varerne kommer meget hurtigt frem. De er nemme at kommunikere med og er helt utrolig venlige og søde.

18. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hyggeonkel

Tusind tak for anmeldelsen, Birgitte!

Jeg er glad for at høre, at det hele kører som det skal.

Stort udvalg - hurtig levering

Jeg køber hovedsageligt puslespil hos Hyggeonkel, og hjemmesiden er utrolig godt opbygget, så man meget hurtigt kan finde hvad man søger. Der er et stort udvalg, konkurrence venlige priser og gode tilbud. Altid hurtig levering.

22. syyskuuta 2025

Hej Lotte
Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er jeg glad for at høre!

God service

De er gode til at holde mig informeret vedr. processen og så er det tydeligt hvis man skal have alternativer.

12. syyskuuta 2025

Hej Youssef
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds. Jeg siger tak for anmeldelsen.

God service

Jeg modtog et puslespil, hvor nogle af brikkerne var flossede i kanterne, nogle hang sammen og kunne ikke skilles ad uden at ødelægge bagsiden.
Jeg fik et hurtigt svar og en god løsning.
Jeg handler gerne der igen 🙂

3. syyskuuta 2025

Hej Helle
Jeg siger tak for anmeldelsen.

Jeg er glad for at høre, at vi fandt en god løsning på problemet :-)

Fin og billig hjemmeside

Fin og billig hjemmeside. Let at bestille og hurtig levering 🙂

2. syyskuuta 2025

Det lyder godt, Ulla.

Jeg siger tak for anmeldelsen :-)

Mvh. Mads fra Hyggeonkel

Hurtig levering. Sikker indpakning.

Hurtig levering i sikker indpakning med god service ved behov.
Eneste ting der kan bemærkes er at priserne til tider kan være 5-10-20kr højere end de nærmeste konkurrenter.

2. syyskuuta 2025

Hej Nikolai
Jeg siger tak for anmeldelsen her og glæder mig over at tingene er som de skal være.

Hvad angår prisniveauet så forsøger jeg altid at være konkurrencedygtig.

Mvh. Mads fra Hyggeonkel

Har handlet herfra mange gange

Har handlet herfra mange gange - altid hurtig levering og hurtig og effektiv kundeservice når der opstår spørgsmål eller problemer.

1. syyskuuta 2025

Hej Ida
Det lyder godt. Jeg siger dig tak for anmeldelsen :-)